Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çocukların Cinsellikle İlgili Sorularına Verilebilecek Yanıtlar

Tepki Skoru
0
Arkadaşım çok beğendim evet çocukların sorduğu ve bizim en çok zorlandığımız konulardan biridir cinsellik o yüzden güzel bir konu ve hoş bir paylaşım bu konuda hergeçen gün bir adım daha ileriye gidiyoruz olmamıza çok sevindim.teşekkürler...

Tepki Skoru
0
YELLOW' Alıntı:
Arkadaşım çok beğendim evet çocukların sorduğu ve bizim en çok zorlandığımız konulardan biridir cinsellik o yüzden güzel bir konu ve hoş bir paylaşım bu konuda hergeçen gün bir adım daha ileriye gidiyoruz olmamıza çok sevindim.teşekkürler...
kesinlikle katılıyorum,aileleri en çok tedirgin eden konu sanırım cinsellik ve ne yapacaklarını bilemiyolar bu konuda.bende bunun yararlı olabileceğini düşündüm.yorum yaptığın için teşekkürler:36_1_21:

Tepki Skoru
0
Çok güzel bir paylaşım teşekkür ediyorum...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar sanırım linkte bir sorun var.

Tepki Skoru
0
paylaşım için çok teşekkürler.Sonunu çok güzel yapmışlar:D Okurken bir anım aklıma geldi,ben de küçükken mahalleden bir erkek arkadaşım bana sarılıp öpmüştü,ben sana aşığım demişti.Belli yaş dönemlerinde bazen çocukların karnı şiş oluyor sanırım o aralar da benim karnım şişti.Benim karnımda çocuk var diye uzun bir zaman çok üzülmüştüm.Sonra bir gün misafirler vardı bizim evde,göbeğimdeki şişlikle ilgili hoş bir şey söylemişlerdi.Ben de "ben hamileyim,orda çocuk var demiştim" Bir süre gülüşmeden sonra iyiki annemler çocuğum olamayacağı konusunda bana açıklama yaptılar.Yoksa daha çok uzun süre çocuğum olmasını bekleyecektim galiba:D

Tepki Skoru
0
:)) sonunu çok iyi bağlamışsın...
teşekkürler....

Tepki Skoru
0
hekate kardeş :):):)):)) hehehehehehehehe bu sunuyu derste anlatmışmıydınız?????*

Tepki Skoru
0
gerçekten aileler için çok önemli ve bazen sıkıntı verebilen bir konuda paylaşım yapmışsın çok teşekkürler :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle