Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çok Heyacanlıyım!....

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bu akşam yıl gösterimiz var ve ben şimdiden çok heyecanlıyım. Aslında biliyorum gösteri başlayınca geçecek ama şu an kendimi sakinleştiremiyorum. Bu okuluma eş durumuyla geldim burda yapacağım ilk gösteri. Sanırım birazda o yüzden. Duyarlı arkadaşlardan yardım. Kendimi nasıl sakinleştirebilirim......

Tepki Skoru
0
Hocam kimse yazmamış. Sanırım okumadı arkadaşlar. İnşallah her şey planladığınız gibi gider. Heyecanlanmanızın nedeni de işinizi ciddiye aldığınızı gösterir. Size başarılar diliyorum..... Gösteriden sonra neler oldu yazın lütfen

Tepki Skoru
0
ay hocam bilirim.bende çok heyecanlıyım böyle durumlarda.valla kelin merhemi olsa kendi kafasına sürer misali benimkisi.inşallah herşey yolunda gider ve alnınızın akıyla çıkarsınız gösteriden...

Tepki Skoru
0
heycanlanmanız normal hocam.dediğiniz gibi başlayınca heycan meycan kalmaz.iyi eğlenceler ve şimdiden tebriklerr.

Tepki Skoru
0
Teşekkürler arkadaşlar. Biraz gecikmeli olarak başladı (kaymakamı bekledik). Ama inanın salonda büyük bir coşku vardı. Çok şükür sorunsuz atlattık. Güzel bitti. Darısı sizin başınıza. Resimleri en kısa zamanda yükleyeceğim. Tekrar teşekkürler....

Tepki Skoru
0
geçmiş olsun hocam bilirimo heyecanı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00