Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dava 2 Tenefüs Tazminatı

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar 2.davamız tenefüs tazminatı ile ilgili olacak.Okul öncesi eğitimcileri hak ettiği yeri alana dek mücadelemiz devam edecek.Detaylı bilgi geliyor...
Tüm davalarımızı marmaralı hukuk bürosu yürütmektedir.

Tepki Skoru
0
çooookkk teşekkürler hocamm..hakkımızı savunan herkese teşekkürler!!!

Tepki Skoru
0
sağolun.birilerinin bir şeyler yapmaya çalıştığını görmek çok güzel.netice de olumlu olur Allah ın izniyle inşallah

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Bu bir ekip çalısması ekibimize teşekkür ederim.Diğer davalarda netleşince buradan yazacağız.

Tepki Skoru
0
işallah olumlu bir haber alırız hocam tesekkür ederiz

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar 2.davamız tenefüs tazminatı ile ilgili olacak.Okul öncesi eğitimcileri hak ettiği yeri alana dek mücadelemiz devam edecek.Detaylı bilgi geliyor...
Tüm davalarımızı marmaralı hukuk bürosu yürütmektedir.
haklı mücadelemizde bizde desteğimizi sürdürürüz hocam.davamız hayırlı olsun.TEŞEKKÜRLER SAYIN HOCAM.

Tepki Skoru
0
Dava 2teneffüs tazminatı derken ne demek istediniz açıklarmısınız.sanırım ben konudan habersizim.yoksa artık bizde nefes alabilecekmiyiz.yarı kapalı ceza evinden kurtulacakmıyız.sabah 7.30 da girip 12.30 çıkıyorum bazen aç ve tuvalet ve insani ihtiyaçlarımı gideremeden eve kendimi zor atıyorum.müdür asla çıkmama izin vermiyor çünkü yönetmeliği gösteriyor.ve en ufak sorunlarda bile bizi suçluyor(diğer zümremle) aynı sınıfı sabah ve öğleci olarak paylaşıyoruz.ama canımızdan bezdik ben mesleğimi artık uzun zamandır sevmiyorum.ne zaman emekli olucam diye bekliyor yılımı doldurup istifa etmeyi bile düşünüyorum.daha anlatsam neler var ama.inanın gücüm yok artık başedemiyorum.sorun sorun sorun bıktım sorunlardan.daha bugün müdür odasına çağırıp neden aidatları yatırmıyorlar bu sizin suçunuz sizin yatırmalarını sağlamak göreviniz diye azarladı.ahhhhhhh ahhhhhhhhhh.

Tepki Skoru
1
Selçuk Hocam; tüm meslektaşlarımıza sözcü oldunuz...teşekkür ederim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle