Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

DİKKAT... Ücretli öğretmenliğe başvurmayın.

Tepki Skoru
0
işlatme mezunlarını n başvurularını kabul etmişler ya birazda bukonuyla ilgili bir şeyler yapsak arkadaşlar onlar sınıflara girip dolduracaklar

Tepki Skoru
0
ya öğretmen bile değiller sendika bu konuda ne yapabirse işte mailleri oraya yönlendirsek

Tepki Skoru
0
arkadaşım geçen yıl atanmıştı okullarına hangibölümden kaç ihtiyaç olduğunu sormuşlar anasınıfı açığıı göstermişler gaziantepte çalışıyo

Tepki Skoru
0
ne olacaksa olsun artık ben özel eğitimde çalışıyorum aldığım 900 ytl fiyatlarıda düşürdüler kölellk yapıyoruz hakaretleriide cabası

Tepki Skoru
0
Milli eğitim bakanı Nimet ÇUBUKÇU Amerika' daki Harvard Üniversitesinde öğrenimini sürdüren öğretmen adaylarına verdiği seminerde önemli açıklamalarda bulundu. Amerika'nın öğretmen atamalarında Türkiye' deki sistemi örnek aldığını söyleyen ve bu konuda yardımda bulunmak amacıyla burda bulunduğunu söyleyen Çubukçu, Harvard Üniversitesi tarafından fahri doktora ile ödüllendirildi ve ayakta alkışlandı.

Bakan Çubukçu Amerikada ekonomik sıkıntılar nedeniyle ücretli öğretmenlik atamalarının çok fazla yapıldığını söyleyerek bunun yanlış olduğunu savundu ve : " Bu sistem artık eskide kaldı amerika gibi gelişmekte olan bir ülkenin öğretmenine bu haksızlığı yapmaması gerekir" dedi.

Nimet Çubukçu, Türkiye' nin eğitim sisteminin bunu çoktan aştığını ve eğitim sistemi olarak dünyada öncü bir konuma geldiğini söyleyerek "Tüm dünyaya düzgün eğitim modelini benimsetmek adına her ülkede konferanslar düzenleyeceğiz, öğretmenlere gerekilen değerin verilmediği bir ülkenin gelişmesi lastiği patlamış bir şavroletin yol almasına benzer" diyerek sözlerini tamamladı.

Çubukçu konferans sonrası basın mensuplarının sorduğu: " Türkiye de öğretmenlerin durumunu özetler misiniz" sorusunu: "Ülkemizde işsiz öğretmen yok. Şu anda bazı illerimizde öğretmen açığımız var bu konuda ÖSYM ye başvuruda bulunduk ve yeni eğitim fakülteleri açılması için çalışma yapılmasını istedik" şeklinde yanıtladı.

Türkiye 'de öğretmenlere verilen değerin hiçbir yerde verilmediğini söyleyen Çubukçu öğretmenlerin sözleşmeli ve kadrolu şeklinde ayrılmasının büyük bir yanlış olduğunu söyleyerek. " En son sözleşmeli öğretmenleri de kadroya geçirdik ve artık sözleşmeli öğretmenimiz kalmadı" dedi.

Ücretli öğretmenlerle ilgili olarak da : " Bazı illerimizde 5- 10 tane ücretli öğretmen çalıştırıldığı ihbarını aldık ve gerekli soruşturmayı başlattık.

Ücretli öğretmenleri ve alımda bulunan milli eğitim müdürlüklerini mahkemeye vereceklerini söyleyen Çubukçu "Daha ne yapalım" diyerek sözlerini tamamladı.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar diğer adrelerle birlikte cumhurbaşkanınada baskı yapalım​

Tepki Skoru
0
arkadaşalr yarın 15 haberlerinden sonra TGRT FM DE HÜLYA DÜZGÜN ÜN PROGRAMINDA OKULÖNCESİEĞİTİMİN ÖNEMİ KONUŞULACAK DESTEKLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ....
Santral Telefon
+90 212 454 56 15

Canlı Yayın Telefon
+90 212 454 56 46

Canlı Yayın İletişim Bilgileri

telefon

0212 454 56 46
faks

0212 454 56 26

e-posta

tgrtfm@tgrt-fm.com.tr

sms

avea-vodafone-turkcell 3929

Tepki Skoru
0
arkadaşalr yarın 15 haberlerinden sonra TGRT FM DE HÜLYA DÜZGÜN ÜN PROGRAMINDA OKULÖNCESİEĞİTİMİN ÖNEMİ KONUŞULACAK DESTEKLERİNİZİ PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUZ....
Santral Telefon
+90 212 454 56 15

Canlı Yayın Telefon
+90 212 454 56 46

Canlı Yayın İletişim Bilgileri

telefon

0212 454 56 46
faks

0212 454 56 26

e-posta

tgrtfm@tgrt-fm.com.tr

sms

avea-vodafone-turkcell 3929

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bence burda beraberce düşünüp belli kısa ama derdimizi net anlatan sorular belirleyelim.Canlı yayına da katılmak için girişimde bulunalım.Kimi kabul ederlerse artık, kısmet..Amaç hepimizin derdini dile getiren ortak soruların sorulması.Tek soru hakkı verebilirler diye de,takip edelim diğer arkadaş öteki soruyu sorsun,ne dersiniz? Bu fırsatı kaçırmamalıyız bence.

Tepki Skoru
0
Tamam hocam...Her ne kadar reel yaşamda tanışmasakta sonuçta derdimiz aynı.BİRİMİZ İKİMİZ,İKİMİZ BİRİMİZ İÇİN!

Tepki Skoru
0
o kadar moralim bozulduki şu iktisatçılara arkadaşlar.hep söylüyorum öyly meille telofonla olmaz bu iş.gelebilecek birkaç kişiyle ankaradaki eğitim sen daire başkanlığına,orda bulunan haber merkezlerine ve danıştay kuruluna gidip dilekçelerimizi elden verelim.

Tepki Skoru
0
gelebİlen yok muuuuuuuuuuuuuuuuu?Öyle oturduĞumuz yerden olmaz bu İŞler.hadİ kalkin sİkelenİn,Üzerİmİzdekİ bu ÖlÜ topraĞi atamanin zamani geldİ.ben kocaelİden gİtmeye raziyim.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar,hepimiz burdaysak aynı amaç içindi.Hepimiz de geleceğimizi kurtarma peşindeyiz.Son bikaç gündür çok gerilmiştik arada hoşluk oldu derken az önce dibe vurdum. Artık nolursa olsun umrum değil.Tek tek kalelerimiz elimizden alınıyo derken abartmamışım meğerse.20/08/2010 MEB yayınladığı bi karara göre yine sertifika prg. açılmış. Yine biz asla yokuz.Sınıfçılar ve işitme ve görme eng.sınıfçılar başvurabiliyo.memurlarnet teki bi habere görede artık sözleşmeli memur yerinde kalcak,devlet nereye verirse yani,eş durumu,okul durumu ve daha birçok talep rafa kalkıyo.Ne devlet alıyo nede özelde iş alanı bırakılıyo bize.

Tepki Skoru
0
valla bunlar kafayı yemişler.ya yokmu ankaraya yakın illerde oturan 3,5 kişi.lafa gelince yaparız ederiz diyosunuz.yok öyle armut piş ağzıma düş.oturduğumuz yerden değil ayakta sesimizi duyurmamız lazım.bu sınıfçılarda tıpkı asalak gibi nerde beleş oraya yerleş hesabı.vallahi benim yüreğim çatlıyor bu haberleri okudukça.ne olur arkadaşlar bi tepki verin.

Tepki Skoru
0
El altından açık kapanıyo işte.Biz burda çatlayalım.Sınıfçılar gibi organize olamıyoruz kabul etmek lazım.sıralamada puanı 5000 yeten 5000isteyelim kızmasınlar diyor,7000 de kalan 7000 diyor... Yanlış arkadaşlar,kendimiz kadar diğer arkadaşlarıda düşünürsek beraberlik bozulmaz,biyere varabiliriz.Dilekçe dedik yok,imza.....yok,adres veriyo arkadaşımız kaç gündür,gerçekten kaç kişi arayıp sordu,mail-fax vs...??? bu armut pişmez canlarım,daha çoookk bekleriz

Tepki Skoru
0
hele ŞÜkÜr kendİm gİbİ dÜŞÜnen bİrİnİ buldum.hep ayni Şeyİ sÖylemekten usandim.Öyle netİn baŞina oturmakla olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.karalaŞtiralim ben pazartesİ gİdelİm dİyorum.bu baŞi boŞluĞa daha fazla tahammÜl edemİcem.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle