Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dualarinizi Eksİk Etmeyİn Nolur....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bugün bir arkadaşımın oğlunun lösemi olduğunu öğrendim...o kadar üzgünümki anlatamam...o daha küçücük 14 aylık yaaaa...annesinin halini bir düşünsenize...yavrusuyla ilgilenmek için işten ayrılmış..istanbula gideceklermiş yakın zamanda..hastanede aylarca kalabilirmiş...ALLAH'ım yaa sen sabır ver..lütfen arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin nolur...RABBİM dilerim tez zamanda tüm hasta yavrucuklarla birlikte bu yavrucuğumada şifa verir....

Tepki Skoru
0
ewet ya böle olaylar hepimizin basına gelebiliyo allah sifa versin dualarımız onunla...

Tepki Skoru
0
çok üzüldüm yavruya ve ailesine allahım yardımcıları olsun dualarımız onlarla ve tüm şifa arayanlarla

Tepki Skoru
0
Allah o çocuğa ve bütün hasta çocuklara acil şifalar versin. Allah bu duyguyu hiçbirimize yaşatmasın. Amin...

Tepki Skoru
0
allahın şafi ismiyle ona ve onun gibi olan herkese şifa diliyorum.rabbim yardımcıları olsun.amin.

Tepki Skoru
0
Allahım yardımcıları olsun acil şifalar inşallah.

Tepki Skoru
0
Allah yardımcıları olsun...inşlh cook kısa sürede iyileşir mutlu günler onları bekler...

Tepki Skoru
0
rabbim hemen şifasını versin allah dua eden elleri boş çevirmez dualrımız hep o yavrucaklarla

Tepki Skoru
0
allah şifa versin arkadaşım bende çok üzüldüm allah yar ve yardımcıları olsun her yönden keşke elimizden birşey gelse... dualarımız onlarla sadece onlara değil her hastaya her yavruya olsun

Tepki Skoru
0
allah yardımcıları olsun tez zamanda şifa versin inşallah.

Tepki Skoru
0
rabbim acil şifalar versin..komşumuzun kızı da lösemiye yakalanmıştı henüz 3 yaşındaydı ama 1 senede atlattı çok şükür..küçük çocuklar bu hastalığı kolaylıkla atlatıo...

Tepki Skoru
0
Allah yardımcısı olsun.Çok üzüldüm.Dua edelim arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
ben de çok üzüldüm :((
allah şifaversin ailesinede sabırversin inşallah

Tepki Skoru
0
rabbim acil şifalar versin..komşumuzun kızı da lösemiye yakalanmıştı henüz 3 yaşındaydı ama 1 senede atlattı çok şükür..küçük çocuklar bu hastalığı kolaylıkla atlatıo...
inşallah hocam bizim ufaklığında sonu böyle iyi olur...dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
Rabbim minik yavruya dayanma gücü ailesine annsine maddi ve manevi sonsuz destek versin inşllah .ve Rabbiim enkısa zamanda acil şifalar versin

Tepki Skoru
0
hergeçen gün dahada kötüye gidiyoruz çoçuklarımızın çoğu hasta yada risk altında belki soluduğumuz hava belki hormonlu yiyecekler ve belkide sık sık rastladığımız kansorejen maddeler en kötü olanda bütün bunları bildiğimiz halde hala duyarlı bir toplum olmayışımız.
umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur ve anne babasına hep gülümseyerek bakar....

Tepki Skoru
0
hergeçen gün dahada kötüye gidiyoruz çoçuklarımızın çoğu hasta yada risk altında belki soluduğumuz hava belki hormonlu yiyecekler ve belkide sık sık rastladığımız kansorejen maddeler en kötü olanda bütün bunları bildiğimiz halde hala duyarlı bir toplum olmayışımız.
umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur ve anne babasına hep gülümseyerek bakar....
çok haklısınız hocam...duyarlı hale gelmemiz için illaki canımızın yanmasınımı beklememiz lazım...bakın işte bir bir kayıp gidiyo yavrularımız ellerimizden...

tüm iyi dileklerini belirten arkadaşlarıma küçük osman adına teşekkür ederim...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle