Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

En güzel erkek ismi fikri??

Tepki Skoru
0
oğlumun adı ÇAĞAN RÜZGAR Çağanı ben istedim anlamı şenlik günü düğün günü demek Rüzgarı babası

Tepki Skoru
1
hayırlı olsun hocam Allah analı babalı büyütsün çok tatlı maşallah:)

Tepki Skoru
0
benim favorim ahmet..sevilen sayılan,övülen demek..efendmzn gökyüzündeki ismi..ama musab ismide güzel..en yakşklı ve efendmze en çok benzeyen sahabenin ismiymş..yalnız anlamı kısa ömürlü demek..zaten kendside 40 yaşında efendmze benzedği için,o zannedlerk şehit edlmş..hayatnı okdğmda çok etklnmştm..ama kerem de güzel...adı her ne olursa olsn,sağlıklı ve hayırlı evlat olsn inş öğretmenm..rabbm size ve eşinize bağşlasn...((:)

Tepki Skoru
0
eymen ismini çok severim hocam anlamı da güzel;hayırlı uğurlu demek.... kerim de çok sediğim bir isim,Çok cömert, hudutsuz ikram sahibi demek....

Tepki Skoru
0
Ahmet efendimizin ismi birde Baturay var anlamı hem yiğit hemde ay gibi olan Allah analı babalı büyütsün hocam=)

Tepki Skoru
0
çınar olabilir..ya da toprak..tuğsan..timur ismini çok severim ayrıca..yusuf isimli çocuklar hep çok tatlı oluyo ayrıca:))

aklıma gelenler bunlar..Allah bağışlasın..inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi..Hayırlı evlat olur inşallah:))))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle