Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ertelenen atamalar 10gÜn İÇİnde yapilacaktir

Tepki Skoru
0
Hiç zorunuza gitmesin Nursin hocam.Kimsenin emeğini çalmadan aldınız o puanı. Bu yapılan insanın ekmeğiyle oynamaktır.

Tepki Skoru
0
vekil öğretmenlik oalyını hiç anlamamışımdır nedir tam olarak????
vekil öğretmenlik bir öğretmenin yerine vekaleten bakmaktır, o öğretmen ücretsiz izine ayrılmış ise maaşını alamaz, onun maaşının bir kısmını 3/1 diye biliyorum, vekil öğretmenlik yapan alır. ama öğretmen döndüğü an işine son verilir. ücretlide kimsenin yerine vekalet edilmez, boş kadroya görevlendirme yapılır, ama yine atana bir öğretmen olursa hemen işine son verilir. ikisinin de hiç bir garantisi yok, çok düşük maaşla bir öğretmenin yapması gereken her şeyi yaparsın.
iş dendiğinde kadroludan farkın yok
konum desen, mevsimlik işçi gibisin
bir de olmasını istemediğimiz ve bazı okullarda olan dışlanma var.
Bence ne vekil ne de ücretli hiç bir şekilde başvurulmazsa, atama sayısı artar. 3. ve4. sınıflar destek olmalı, onlar da mezun olunca, onlarada alt sınıflar... geçen seneye bakın birden 10.000 atama yapmak zorunda kaldılar...

Tepki Skoru
0
evt benim bildiğim kadaryıla da ücretlinin aldığı maaşı alıyorlarama 4 senelik fakültelerden mezunları alıyolar önlisanslara görev verilmiyor.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bu vekil öğretmenlik nedir... ne anladık şimdi... zaten ücretli öğretmenlik diye bi kavramımız yokmuydu,ne demey çıktı bu vekil öğretmenlik... Tarihi değerlerimize ççoookkk çok bağlı hükümetimizin,kurtuluş savaşı sonrasında yapılan gibi bir öğretmenlikten bahsettiğini düşünüyorum açıkcası.Bazı öğretmen arkadaşların yaptığı gibi değil,bu başka.Kadroya alması,her türlü hak ve imtiyazdan faydalandırması çook daha kolay olan,okuma-yazma seferberliği döneminden kalan vekillik.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Meb bir dil sürçmesi yaşadı ve vekil öğretmenlik dedi.Ardından düzeltti ücretli dedi.Vekil öğretmenlikte maaş ücretliye göre daha fazladır.Ücretlide aylık 700 gibi görünse de bayramı seyranı tatili çıkarın aylık 300 tlyi anca görürsünüz.Tüm bunların haricinde;mantı açan,sacda börek yapıp satan bir hanımın bile aylık ücreti 300 tlden fazla !!! Ücretliye başvurmayı düşünen arkadaşlar,siz 4 yıl boşuna mı okudunuz?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar Meb bir dil sürçmesi yaşadı ve vekil öğretmenlik dedi.Ardından düzeltti ücretli dedi.Vekil öğretmenlikte maaş ücretliye göre daha fazladır.Ücretlide aylık 700 gibi görünse de bayramı seyranı tatili çıkarın aylık 300 tlyi anca görürsünüz.Tüm bunların haricinde;mantı açan,sacda börek yapıp satan bir hanımın bile aylık ücreti 300 tlden fazla !!! Ücretliye başvurmayı düşünen arkadaşlar,siz 4 yıl boşuna mı okudunuz?
bence abartma.. tamam ücretli öğretmenliği savunmuyorum ama maaş 300 tl.de değil bizim bölümümüzde.. diğer branşları bilmiorum

Tepki Skoru
0
E tamam o zaman hocam.durumu herkesten iyi biliyosunuzdur,en ufak tatilde ücretten kesinti yapılıyo.29 Ekim;çocukları çalıştır hazırla sahneye ufakta olsa bişeyler koy,ertesi gün resmi tatil ücretten kesinti;23 Nisan....tatil,ücretten kesinti...Ramazan Bayramı,kesinti...Yılbaşı tatili,kesinti....Ben ücretli öğretmenlikte bir dönem çalışma şerefine nail oldum. Devletimin bunca haklarımı gözetmesine gönlüm razı olmadı çıktım.Yol parası,yemek parası,gözyaşı parası derken ....emeğinize saygı duyuyorum hocam

Tepki Skoru
0
kesintileri biliyorum evet savunmuyorum da ücretli öğretmenliği ama kesintiler bile olsa 300 tl.ye kadar düşmüo maaş onu demek istedim... s

Tepki Skoru
0
O zamanki durumla şimdikini bilemem tabi ama,üç aşşağı beş yukarı çokta fark edeceğini sanmıyorum.Bilebileceğim söylendiği gibi tam olarak alınan maaş,kesinti olmazsa toplamda 3 ay oluyo.gerisi hep kesintili,kuşa çevrilmiş ssk bile mmaştan kesiliyo.Yıl içinde zaten burda arkadaşlardan duyarız kim ne kadar alıyo diye.

Tepki Skoru
0
Ben hiç zannetmiyorum günden güne farklı haberler çıkıyor zaten. Büyük ihtimalle sınav iptal olacak. İptal olmazsa bile kopya olayına karışanların sınavının iptali durumunda bütün sınava girenlerin"standart sapmaları" değişecek. Bu da 10 günde falan bitirilecek bir iş değil. Puanları düzeltmek ve sonuç belgelerini göndermek haftaları bulur. Atama da 1 ayı geçer. Benim duyduğum KASIM AYININ SONLARINDA ATAMA YAPILACAĞI ŞEKLİNDE. (eğer sınav tekrarlanırsa Kasım başı tarih olarak veriliyor. Bu da atamanın şu an için öyle 10 günde tamamlanacak bir olay olmadığı)

Tepki Skoru
0
sizce standart sapmada puanlarımız nekadar artar yada değişir

Tepki Skoru
0
kopyacıları arama bulma zahmetinde bulunmazlarsa iptal ederler tabi... bencekesinlikle iptal edilmemeli hırsız olan 5000 kişi tekrar bizimle aynı sınava mı girecek oh ne güzel yaaaaaaaaa, hem bize bu kadar ızdırap vericekler hemde hiç bişey olmamış gibi tekrar sınava girecekler yok öyle yağma hepsi tek tek bulunacak doğrusuda budur işlerine gelince her ince detayı buluyolar ya bunuda bulsunlar işleri ne ay oruçlu oruçlu sinirlerim zıpladı yine

Tepki Skoru
0
kopyacıları arama bulma zahmetinde bulunmazlarsa iptal ederler tabi... bencekesinlikle iptal edilmemeli hırsız olan 5000 kişi tekrar bizimle aynı sınava mı girecek oh ne güzel yaaaaaaaaa, hem bize bu kadar ızdırap vericekler hemde hiç bişey olmamış gibi tekrar sınava girecekler yok öyle yağma hepsi tek tek bulunacak doğrusuda budur işlerine gelince her ince detayı buluyolar ya bunuda bulsunlar işleri ne ay oruçlu oruçlu sinirlerim zıpladı yine
sakin olun arkadaşlar sınav iptalolsun gçeenyılki puanlarla yapsınlar atamayı atanalım zatentekrar sınav yaparlarsa ek atamada yapmakzround akalırlar...
meb yine herşeyi yüzüne gözüne bulaştırdı.....en az 3kere daha atama yapılacakben söylürum :)

Tepki Skoru
0
ArkadŞaalr umutlu olun.ortalik kariŞti.bİr referandum İkİ seÇİm arefesİ mutlaka İsteİdĞİmİzİbİzeverecekler.........

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle