Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Evlenmekle ne elde ettiniz

Tepki Skoru
0
PAKİZE SUDA'nın bir yazısı...Gerçek payı varmı sizce?

Kadınlar için
Eşiniz sayesinde dosta düşmana sizi de beğenen, isteyen (üstelik nikâhına alacak kadar) biri olduğunu gösterdiniz en sonunda.

Belki yıllarca uğraşıp didinseniz de elde edemeyeceğiniz bir statüye nikâh cüzdanıyla bir anda kavuşuverdiniz.

Bozulan musluk, sallanan sandalye bacayı, gevşemiş vidalar, vs. için eve tamirci çağırmanız gerekmez, eşiniz hepsini halleder.

Eşyaların yerini değiştirmek istiyorsunuz; hepsi de çok ağır. Kim taşıyacak onları? Tabi ki de eşiniz!

Pazar günü şöyle arabayla dolaşmak istedi canınız. Özel şoförünüz eşiniz emrinizde.

Eskiden futboldan nefret ederdiniz. Eşiniz sayesinde yeni bir tutkunuz oldu.

Gece evde yalnız kalmaktan, hırsızdan, uğursuzdan korkuyorsunuz; eşiniz gönüllü "bodyguard''ınız.

Eşleriniz olmasa en yakyn arkadaşlarınızla kahve içerken kimi çekiştireceksiniz?

Alışverişe gittiniz, evin erzağını düzdünüz. Torbaları taşımak centilmen bir erkek olarak eşinizin görevi.

Geçiminizi temin etmek için çalışmanıza gerek yok. Bunu sizin yerinize eşiniz yapıyor nasıl olsa.

Erkekler için
Akşam yorgun argın eve geldiğinizde, annenizinki kadar lezzetli olmasa da sizin için hazırlanmış yiyecek bir şeyler bulabilirsiniz.

Çamaşırınız yıkanır, ütüleriniz yapılır, eviniz temizlenir... ''Gak'' deyince temiz don, ''Guk'' deyince temiz çorap verilir elinize; daha ne olsun?

"Pembe dizi''leri duyardınız da ne olduğunu bilmezdiniz. Eşiniz sayesinde öğrendiniz, hatta hoşunuza bile gitmeye başladı.

Dükkân dükkân dolaşıp kendinize gömlek, kravat seçmekten nefret ederdiniz. Şimdi sizin yerinize bunu eşiniz yapıyor. Gerçi en son aldığı sarı üzerine yeşil çizgili gömlek sizi hiç açmadı, ama neyse.

Arasıra yapılan küçük kaçamaklar, ufak tefek yalanlar hayatın tadı tuzudur. Bu tadı eşinize borçlusunuz; eşiniz olmasaydı ne kaçamaklar olacaktı hayatınızda ne de yalanlar.

Hem Kadınlar Hem Erkekler için
Kavga etmek de bir ihtiyaçtır. En yakınınızda kim var bağırıp çağıracağınız? Eşiniz!

Olur ya! Bir gece yarısı canınız sevişmek istedi. Eşiniz hazır nazır yanıbaşınızda yatmakta.

Çok güzel filmler var vizyonda. Yalnız da gidilmez ki. Eşiniz ne güne duruyor?

Davetlere icabet etmeniz gerekiyor. Kavalye/dam aramanıza gerek yok, eşiniz var.

Doğumgünü, yılbaşı, evlilik yıldönümü gibi özel günlerde size hediye verecek biri var hayatınızda.

Gece uyurken üstünüz açılsa, sizi kim örtecek? Tabii ki eşiniz.

Anne / baba olmak istiyorsunuz. Çocuğunuzun anne/babasının bildiğiniz, tanıdığınız, güvendiğiniz ruh ve beden sağlığı yerinde biri olmasını istersiniz elbet. ''Damızlık'' eşiniz emrinizde.

Küçüklüğünüzden beri geniş bir aileye sahip olmak isterdiniz. İşte size görümceler, baldızlar, kayınbiraderler, eltiler, kayınvalideler, kayınpederler, bacanaklar, halalar, teyzeler, amcalar, dayılar, enişteler, yengeler... (Ay fenalık geldi.)

Başarısızlıklarınıza, mutsuzluklarınıza fatura edeceğiniz biri olmalı hayatınızda. Eşiniz bunun için biçilmiş kaftan.

Kimseye kendinizi yeniden ifade etmek, beğendirmek zorunda değilsiniz.

Eşiniz sizi sizden daha iyi tanıyor, rahatınıza bakın!

Sizi kimsenin kıskanmadığını düşünün. Kendinizi işe yaramaz biri gibi hissetmez misiniz? Eşiniz sizi tez günde bu duygudan kurtaracaktır, hiç üzülmeyin!

Yaşınızı başınızı aldınız, bugunkü görünümünüzle eş bulmanız biraz zor. İyi ki zamanında evlenmişsiniz, eşinize dört elle sarılın!

Tepki Skoru
0
kesinlikle katılıyorum evlilikler bu sebeplerden dolayı yapılmamalı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar evlilikler tabiki de bu nedenlerden yapılmıyor!

Tepki Skoru
0
Ben evliliğimi eşimi çooook sevdiğim için yaptım ve hala çook seviyorum. Bence geri kalanları hayatı paylaşmak.

Tepki Skoru
0
Bence herkesin evliliğe bakış açısı farklıdır. yanlış bilmiosam pakize hanım evli değil. Onun için evlilik bu demek heralde

Tepki Skoru
0
arkadaşlar doğru insanı bulursanız eğer, evlilik mükemmel bişey...Allah'ın bir lutfu bence. tabi hayatı kolaylaştıran eşler için bu dediğim...

Tepki Skoru
0
valla arkadaşlarıma bi türlü inandıramadığım fikirlerimden birisi EVLİLİK..ben hep korktum evlilikten ... istemiyorum da..tabi ki bunlar kısmet işi ama ... önce aşk olacak...

Tepki Skoru
0
denisse' Alıntı:
niye öyle diyorsunuz arkadaşlar Türkiyede ki evlilik profili bu!!!!!
bence realist bir yaklaşımla pakize suda konuyu özetlemiş.. tamam eşini çok seven vardır,elbet ama belli bir süre sonra bu yazdıkları gerçekten de oluyor... yalan mı?? valla bende isterim erkek arkadaşımla evleneyim yuva kurayım ama bu yazdklarıda pakize hanımın aklımdan geçmio değil... özellikle şu her gün yanında aynı kadın... hergün aynı yemek can sıkarsa bence aynı insanda belli süre sonra can sıkıyor.. hem evliyken sevgiline nasıl kapris yapcan? çekip gidebilir misin??? yoo yapamazsın.. yani demeye çalıştığım heyecan ölüyor belli süre sonra...  :D

SEVGİLER
hersey alışılmışa varıo bencede aynı eş aynı ev insanı boğar belli bi süre sonra doğru valla trip atmaya kalksan kalkıp nereye gitcen annenin evinemi :D :D :D

Tepki Skoru
0
yanlış tanımladı evlilikler ihtiyaçlar üzerine kurulmuyo onlar en sona gelir

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00