Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

EylÜlde sÖzleŞmelİ kontenjanlarin fazla olmasi Çoookkk zor

Tepki Skoru
0
arkadaşlar klavuzda görürsünüz sakarya iline okulöncesinde hiç kontenjan yok...zorunlu il omasına rağmen...bende aradım sakarya mem i.bana söylenen aynen şu geçen sene toplamda 467 kişinin atandığı şuan zorunlu olmasına rağmen 100 kadar okulöncesi öğrt. ihtiyacı olduğu.bununda ücretliyle kapatılabileceği düşünüldüğü için acil ihtiyaç olan ve açıklarının ücretliyle kapatılamayacağı bölümlerde daha çok öğretmen ihtiyacı bildirildiğini söledi memur.bende zorunlu olduğu için acaba sözleşmelide ne olur dedim.ne kadar sözleşmeden kadroya geçerse o kadar olur çünkü biz açık bildirmedik dedi....

bu konuşmalardan çıkan bence ne kadar sözleşmeden kadroya geçen olursa o kadar kontenjan verilecek maalesef..benim yorumum bu...sizler nasıl yorumlarsınız???

Tepki Skoru
0
sakarya geçen yıl da kadrolu almamış bende hayret ettim,ücretli başvuru yapılmasın sözleşmeli alım artsın diyorum...

Tepki Skoru
0
Alımın çok olması için ücretli öğretmenliğe başvurmamak lazım tabiki çalışmak zorunda olan arkadaşlar vardır ama en azından ekim sonuna kadar başvuru yapmayın mecbur sözleşmeli almak zorundalar 25 il zorunlu eğitime geçiyor....

Tepki Skoru
0
25 il daha geçiyorda bence ek bir okul öncesi sözleşmeli alım olur

Tepki Skoru
0
Benİm hİÇ umudum kalmadi. OkulÖncesİ Çok alim olcak dendİ ortadakİ rakam bellİ. GeÇen senekİ gİbİ olmayacak o bİ Şansti ve bİzler kaÇirdik.

Tepki Skoru
0
tamam bi bakıma haklısın ama şöyle düşün geçen yıl kadrolu 3500 alım oldu 10 000 sözleşmeli sence bu yıl da 2300 kadrolu ve 4000 sözleşmeli alamazlar mı bu bizim işimize yaramaz mı ben hala umutluyum ama ücretliler arttıkça sözleşmeliler azalıcak bunu unutmayın!!!

Tepki Skoru
0
nimetcim bütün okulöncesi atayacak durumdayız demişti atasın o zaman ne duruyor.arkadaşlar sesimizin çıkması lazım ve asla ücretli köle olmayalım.bakın sınıfçılar ses çıkardı noldu işe yaradı iki atamadan beri memurlar nette okulöncesi almayın yeter artık diye heryeri ayaklandırdılar.

Tepki Skoru
0
yapmamız gereken ...25 ıl zorunlu oluyor neden hala kontenjanlarda o ıllere alım yapılmıor ,atanamayan ögretmen sayım ız 5000 kısı kalmıstır....butun atanamayan ve ıcınde calısma sevkı tasıyan 5000 ögretmenımızı acıkta mı bırakıcaksınız gıbısıne metın yazıp mebe akıme vs vs maıler göndermek ...ama bu sefer dıger branslardakı ögretmenler gıbı sıra okulöncecılere mı geldı hakkın ı armamak vs vs deyıp kon tenjanı da dusururler dıye korkukyorum barı bızım adımız cıkmasın o karsı cıkan ögretmenlerın ıcınde dıyede dusunuyorum ne bıleıyım arkadaslar ...dusuncelerınızı beklıorum

Tepki Skoru
0
türkiyede 400 bine yaklaşan ögretmenin olmasına karşın 30 bin ögretmenin alınması bariz bir hatadır. bizler okulöncesi ögretmnleri olarak-ücretli ögretmenlik adı verilen mevsimlik işci olmamayı ve- bu bölümde ihtiyaç belirlemelerine göre kontenjanın artırılmasını- başka bölüm mezunlarının çok az bir süreyle elde ettikleri gereksiz ve geçersiz belgelrle bizim önümüze geçmelerini istemiyoruz gereginin yapılmasını arz ederiz
hadi arkadaşlar bu mail en azgünde 10 defa akim mab eğitimsene gönderin eşiniz dostunuz arkadaşlarınız göndersin destek başlığında tlf numaraları var lütfen günde 5 dk eylüle az kaldı vaktimiz kısıtlı yoksa ücretli sınıf öğretmenleri ile kapatacaklar seneye de iki yıllıklar mezun verecek bu yıl atanamazsak bir daha atanamayız duyarsız kalmayın destekkkk bekliyoruz güzel yarınlar için

Tepki Skoru
0
yaaa Arkadaşlar ücretliye tabi ki başvurmuyoruz ama başvurabilen 2 yıllık ve aöf okuyanlar var.Bunların sayısı da oldukça fazla lisans mezunu ile kapatamasalar bunlarla kapatabilirler öyle değil miiii ?

Tepki Skoru
0
2308 kere yuhhhhhhhhhhhhhhhhhh!herhalde nimet hanımın 25 pilot ile atayacağı hayali öğret.adayları var.oturduğu koltuğun hakkını veremeyen orda ısrarla hala neden oturuyor anlamadım.geçin dalganızı geçin bakalım bizde sandıkta geçeçeğiz dalgamızı.ssaassrrreişte aynen bu sarı kafaya benzeyecekler seçimden sonra.

Tepki Skoru
0
Adamlar nasıl olsa ücretli öğretmenlik yapacak birileri var diyerek alımı az tuttular....Ücretli öğretmenlik yapan yada yapacak 4 yıllık mezunları varsa bu kişiler geçici kazançlar için uzun vadeli kazançlarını kaybetmeye razılar... Yapacak bir şey yok..Ülkenin ve insanların ekonomik durumu belli... Kimseye yapma deme hakkımız yok...

6-7 bin atama beklerken 2 bin atama ile karşılaştık...hala şoktayım...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mail atacağımız adresleri yazın susma zamanı değil

Tepki Skoru
0
arkadaşlar mail atacağımız yerler destek başlığında ayrıca eğitimsen meb akim hedefimiz günde en az 10 mail birde destek başlığında tllf numaraları var ulaşabildiniz arkadşalrınızada ulaşın sonumuz kötü çok az kaldı kuzu gibi bekledik becburlar diye diğer branşlar baskı yaptı ve hakettiğinii aldı destek arkadaşlar

Tepki Skoru
0
ağlamayan bebeğe süt vermezler arkadaşlar lütfen destek olaım biryerlere mesajalar atalım arıyalım ben aradım sizde arayın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar inanın ücretli öğretmenliğe başvuranlar 2 yıllık mezunlar 4 yıllık mezun olan emek veren bir öğretmen ücretliye başvurmaz aklı varsa önümüz kapanmasın diye bu iki yıllıklar bizim boşluğumuzu değerlendiriyolardır... hakkımıza mani olanlara hakkımı helal etmiyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle