Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Flaş! faş! flaş! haziranda 10.000 öğretmen ataması var

Tepki Skoru
0
Daha önce aralık atamasında yorum yaparken de yazmıştım.Puanım 79.729 tercih yapmamıştım istediğim yer olmaması için.Sözleşmeliliğe bir süre daha katlanmayı göze almıştım.Şubatın olmaması acaba yanlış mı yaptım diye düşündürsede bugün haziran ataması olacağını öğrenmek beni çok mutlu etti.Bu sefer mutlaka tercih yaparım diye düşünüyorum.
oy oy : ( daha 80 puanlar kadro için sırada.
ben kadro için hiiiiiç umutlanmayim 63,580le :(

Tepki Skoru
0
80 küsür puanlı çok olduğunu düşünmüyorum benim önümde arkadaşlarımdan 1 kişi var 80 küsür puanlı.Birde 79.200 küsür alan bir arkadaşım var o da tercih yapmamıştı.73 alan bir arkadaşım da tercihlerine yerleşememişti.Bakalım haziranda açılacak yerler belli olsun da ona göre herkes bir karar verecektir.

Tepki Skoru
0
ooooo arkadaşlar haziran atamasını kabullenmş puan hesabına başlamışlar bile bu kadar mı çabuk pes edilir bizler hegün tel ,fax,mail attık sayemizde atama gündeme geldi sözleşmeliler de puan hesabına başladı nerde destek birlik beraberlik neden kimse demiyo bu haziran atamasını kabul etmiyoruz şubatta olsun atanamayan arkadaşlarda faydalansın diye ama nerde herkes canım canım kendi canım ......daha biz kendi içimizde birlik olamamışız bide şubat için destek bekliyoz ooohhhooo

Tepki Skoru
0
Ama biliyorsunuz ki sözleşmeliden kadroya geçen kadar da tekrar sözleşmeli atama oluyor.Çünkü sözleşmeli sayısını 70000'de tutacağını açıklamıştı bakan Çubukçu..Yani yine sözleşmeli alım olacak ve sözleşmeli alım 47'den başlayacak..
Keşke dediğiniz gibi olsa ama sözleşmeli alım olmayacak diyip duruyor Çubukcu..Artık neye inanacağımızı şaşırdık.2009 yılında girmediğm için çok pişmanım çok..Baklaım 2010 puanları ne olacak..

Tepki Skoru
0
ooooo arkadaşlar haziran atamasını kabullenmş puan hesabına başlamışlar bile bu kadar mı çabuk pes edilir bizler hegün tel ,fax,mail attık sayemizde atama gündeme geldi sözleşmeliler de puan hesabına başladı nerde destek birlik beraberlik neden kimse demiyo bu haziran atamasını kabul etmiyoruz şubatta olsun atanamayan arkadaşlarda faydalansın diye ama nerde herkes canım canım kendi canım ......daha biz kendi içimizde birlik olamamışız bide şubat için destek bekliyoz ooohhhooo
bu insanlar bööle işte arkadaşım tuzu kuru bunlar bizim için kimse kılını kıpırdatmaz herkez kendi derdinde olsun beeee Allah herkezin kalbine göre versin.....şunuda ekliyim ben kendi adıma söylüyorum düşük puanımla girmek istemem onun ezikliğini hayatım boyunca çekemem........ücretli öğretmenlikte yeterince ezildik... şimdide diyceklerkii kaç puanla atandın kiii bu insanların sorusu bitmez...en iyisi kimseye ağız burun bükmeden çalışıp kazanmak....Allahherkezin yardımcısı olsun

Tepki Skoru
0
bu insanlar bööle işte arkadaşım tuzu kuru bunlar bizim için kimse kılını kıpırdatmaz herkez kendi derdinde olsun beeee Allah herkezin kalbine göre versin.....şunuda ekliyim ben kendi adıma söylüyorum düşük puanımla girmek istemem onun ezikliğini hayatım boyunca çekemem........ücretli öğretmenlikte yeterince ezildik... şimdide diyceklerkii kaç puanla atandın kiii bu insanların sorusu bitmez...en iyisi kimseye ağız burun bükmeden çalışıp kazanmak....Allahherkezin yardımcısı olsun
türkçeye iyi çalış o zaman.... herkeze değil HERKESE

Tepki Skoru
0
amin arkadaşım amin cümlemize...nasıl iş anlamadım gitti haziran ataması çok ilginç.....neyse hayırlısı olsun herkese.....

Tepki Skoru
0
çok haklısın arkadaşım atansak bile milletin gözüne batmaya devam edecez kaç puanla atandınız sorularının ardı arkasaı kesilmez artık atansakta rahat vermezler,baksana millet bi gecede türedi haziran ataması deyince,kaç gündür şubat ataması diye burda mail,faks,tlf,mektup kampanyasına destek diye basbas bağırıyorduk başlığa bakan yoktu şimdi haziran da alım var denilince millet puan derdine düştü,can can benim can çıksın gitsin senin can hesabı ateş düştüğü yeri yakıyo diye buna denir,ne anlasın atanan atanamayanın halinden,unuttular bakın çoktan

Tepki Skoru
0
amin arkadaşım amin cümlemize...nasıl iş anlamadım gitti haziran ataması çok ilginç.....neyse hayırlısı olsun herkese.....
amin canım arkadaşım yaa diğer arkadaşlara ne oldu yeliz kimseyi göremiyorum bende ev çocuk koca dershane pek giremiyorum ama inan herkeze bol bol dua ediyorum...Allahım herkeze atanmak nasip etsin inşallah...

Tepki Skoru
0
çok haklısın arkadaşım atansak bile milletin gözüne batmaya devam edecez kaç puanla atandınız sorularının ardı arkasaı kesilmez artık atansakta rahat vermezler,baksana millet bi gecede türedi haziran ataması deyince,kaç gündür şubat ataması diye burda mail,faks,tlf,mektup kampanyasına destek diye basbas bağırıyorduk başlığa bakan yoktu şimdi haziran da alım var denilince millet puan derdine düştü,can can benim can çıksın gitsin senin can hesabı ateş düştüğü yeri yakıyo diye buna denir,ne anlasın atanan atanamayanın halinden,unuttular bakın çoktan
Olsun arkadaşım Allah herkezin kalbini görüyo ve ona göre verecek....bazı seviyesizlerden şuraya girmek istemiyorum... sataşmaya yer arıyolar seviyelerine düşmiyim diyorum zorla insanı kötü konuşturuyolar

Tepki Skoru
0
amin canım arkadaşım yaa diğer arkadaşlara ne oldu yeliz kimseyi göremiyorum bende ev çocuk koca dershane pek giremiyorum ama inan herkeze bol bol dua ediyorum...Allahım herkeze atanmak nasip etsin inşallah...
bilmiyorumki arkadaşım uzun zamandır bende göremiyorum onları sanırım atama olmadı diye herkes pes etti.....

Tepki Skoru
0
sevgili arkadaşlarım olumlu düşünelim olumlu olsun sonucumuz.Atanamayanların çoğu uzaklara gitmeyi göze alamayanlar benim gibi.
Haziranda inşallah atanınız sınava da girmek zorunda kalmayız.Bu sefer olacak gibi geliyor. Bence okulöncesinden çok alacaklar. Tepki çekmemek için araya sıkıştıracaklar temmuz ataması öncesi .Kadrolu sözleşmeli ne fark eder.Ücretler aynı atama şartlarını düşünenler de sözleşmeliye başvurmasınlar

Tepki Skoru
0
SİZ SERÇE KUŞLARINI BİLİRMİSİNİZ. SOĞUK GÜNLERDE EKMEK VERDİNİZ Mİ ONLARA
BEN OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİ SERÇE KUŞLARINA BENZETİYORDUM BU SİTEDEKİ BAZI YORUMLARI OKUYANA KADAR SERÇE KUŞLARI BİRİ BİR YUDUM EKMEK PARÇASI BULDU MU ÖTEREK DİĞER ARKADAŞLARINI ÇAĞIRIR BİR KUŞ VARKEN BİR ANDA ONLARCA KUŞ OLUR ÇEVRENİZDE PAYLAŞIRLAR BİR YUDUM EKMEĞİ BİRİNE BİR ŞEY OLDUMU ÖTÜŞEREEK YARDIMA ÇAĞIRIRLAR DİĞERLERİNİ KEDİNİN AĞZINDAN KUTTARMAK İÇİN KEDİYE SALDIRMIŞLARDI BİR SEFERİNDE
BİZ DE ARKADAŞLARIMLA BÖYLEYİZ BİR HABER DUYDUK MU HEMEN BİRBİRİMİZ İBİLGİLENDİRİRİZ.
DİĞER BÖLÜMLRE BUNU ÇOCUNLUKLA GÖRMEDİM ÇALIŞTIĞIM OKULLARDA
LÜTFEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZ KIRMADAN İNCİLTMEDEN KONU HAKKINDAKİ YORUMLARIMIZI YAPALIM HAKARETLER HİÇ BİR ŞEYİ ÇOZMÜYOR
HER KEZ HAK ETTİĞNİ GİBİ YAŞIYACAK LÜTFEN BUNU UNUTMIYALIM
KİMİN KAÇ PUANLA ATANDIĞI DEĞİL ATANDIĞI YERDE ÇOCUKLARA NE KADAR VERİMLİ EĞİTİM VERDİĞİ ÖNEMLİ
SİZİN VİCDANINIZ RAHAT İSE SORUN YOK
[COLOR="[U]black"]GELİN BİZ DE SERÇE KUŞLARI GİBİ BİRBİRİMİZE YARDIM EDELİM BİLGİLERİMİZLE GÜZEL SÖZLERİMİZLE
[/COLOR][/U]

Tepki Skoru
0
SİZ SERÇE KUŞLARINI BİLİRMİSİNİZ. SOĞUK GÜNLERDE EKMEK VERDİNİZ Mİ ONLARA
BEN OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLERİNİ SERÇE KUŞLARINA BENZETİYORDUM BU SİTEDEKİ BAZI YORUMLARI OKUYANA KADAR SERÇE KUŞLARI BİRİ BİR YUDUM EKMEK PARÇASI BULDU MU ÖTEREK DİĞER ARKADAŞLARINI ÇAĞIRIR BİR KUŞ VARKEN BİR ANDA ONLARCA KUŞ OLUR ÇEVRENİZDE PAYLAŞIRLAR BİR YUDUM EKMEĞİ BİRİNE BİR ŞEY OLDUMU ÖTÜŞEREEK YARDIMA ÇAĞIRIRLAR DİĞERLERİNİ KEDİNİN AĞZINDAN KUTTARMAK İÇİN KEDİYE SALDIRMIŞLARDI BİR SEFERİNDE
BİZ DE ARKADAŞLARIMLA BÖYLEYİZ BİR HABER DUYDUK MU HEMEN BİRBİRİMİZ İBİLGİLENDİRİRİZ.
DİĞER BÖLÜMLRE BUNU ÇOCUNLUKLA GÖRMEDİM ÇALIŞTIĞIM OKULLARDA
LÜTFEN ARKADAŞLAR BİRBİRİMİZ KIRMADAN İNCİLTMEDEN KONU HAKKINDAKİ YORUMLARIMIZI YAPALIM HAKARETLER HİÇ BİR ŞEYİ ÇOZMÜYOR
HER KEZ HAK ETTİĞNİ GİBİ YAŞIYACAK LÜTFEN BUNU UNUTMIYALIM
KİMİN KAÇ PUANLA ATANDIĞI DEĞİL ATANDIĞI YERDE ÇOCUKLARA NE KADAR VERİMLİ EĞİTİM VERDİĞİ ÖNEMLİ
SİZİN VİCDANINIZ RAHAT İSE SORUN YOK
[COLOR="[U]black"]GELİN BİZ DE SERÇE KUŞLARI GİBİ BİRBİRİMİZE YARDIM EDELİM BİLGİLERİMİZLE GÜZEL SÖZLERİMİZLE[/COLOR][/U]
[COLOR="[/COLOR]

çok haklısın arkadaşım aynen katılıyorum'KİMİN KAÇ PUANLA ATANDIĞI DEĞİL ATANDIĞI OKULDA NE KADAR VERİMLİ ÇALIŞABİLDİĞİ' sonuçta çocuklara verilen eğitimin kalitesi sizin kpss den kaç matematik kaç coğrafya netiniz ile ölççüşmücek,ne kadar özverili ve faydalı çalışmalar yapabileceğiniz önemli

Tepki Skoru
0
Yazık bu ülkenin haline,gördüğünüz gibi her koyun kendi bacağından asılıyor arkadaşlar.... zeynepcim sana katılıyorum canım arkadaşlar bizler de atanalım bize destek verin 3-5 mail de siz atın dedik siteye girenler sayılı kişiyken bakıyorum da haziranın kokusunu duyanlar, akıl oyunlarıyla birbirlerini yanlış puanlarla kandırıp çelme takabilmek için siteye üşüştüler.... benim ne doğurduğum oğlum nede yetiştirdiğim çocuklar asla böyle sahte insanlar olmayacaklar.

Tepki Skoru
0
puanım 71,923

arkadaşlarımınkini da ekleyeyim..
73,002
72,023
70,120
70,069
68,591
67,997

Tepki Skoru
0
seneye bu sitede kadrolu olarak yazısırız insallah Allah hepimizin yardımcısı olsun umudunuzu koruyun arkadaslar.

Tepki Skoru
0
seneye bu sitede kadrolu olarak yazısırız insallah Allah hepimizin yardımcısı olsun umudunuzu koruyun arkadaslar.
arkadaşlar bence haziranda en fazla bin alım olacak oda sözleşmelilere yarayacak bize bişey yok...ayrıca elde olan mezun benim hesabıma göre 3bindi.eğer böyle ise bizleri kpssde yarışmak zorunda bırakmları çok saçma bir uygulama.neyse çalışıp görecez bakalım haziranda atama olması bana pek mantıklı ve umut verici gelmiyor.artık ders çalışıoyurz.nete takılmıyorum.herşey nasip diyorum. çünkü iki defa kıyıdan döndüm.25 eylüldeki atamalarda kafayı yiyecektim nerdeyse.oyüzdenartık takmıyorum....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle