Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Gelişim Raporu ve Karne Örnekleri, karne süsleri, karne yazıları,karne günü programı

Tepki Skoru
0
BEN HİÇ YAPMADIM BU YIL BİR ANASINIFI İÇİN BEN HAZIRLICAM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Tepki Skoru
1
ÇOK ÖZEL BİR ŞEY YAPMADIM BUGÜNE KADAR. UFAK SÜRPRİZLER HAZIRLAYABİLİRSİNİZ. OKUL FİNANSE EDİYORSA, TANGRAM HEDİYE EDEBİLİRSİNİZ. SÜRPRİZ PAKETLERİN İÇİNE, BALON, ÇİKOLATA, ŞEKER VB. KOYABİLİRSİNİZ.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar karne süsü konusunda değişik fikirlerinizi bekliyorum.Yardımlarınız için teşekkürler.

Tepki Skoru
0
ben fiyonk ve nazar boncuğu yapacağım değişik fikirler varsa bende merakla bekliyorum

Tepki Skoru
0
NAZAR BONCUĞU KALIBI VARSA GÖNDERİRMİSİN ? ÇOK TEŞEKKÜRLER

Tepki Skoru
0
bız karnelerımıze cıcek yaptık kartondan.nilüfer cıcegi gıbı ıkı cicegi üst üste yapıstırdık ortasına da silikon sıkıp üstüne bolca sim döktük cok harıka oldu.üstteki cicegi biraz daha küçük yaptık daha güzel oldu.

Tepki Skoru
0
HAZIR SÜSLERDE OLUYOR!
GELİŞİM RAPORUMU DA OLUKLU KARTONDAN ÇERÇEVE YAPTIM(RESMİ "DİĞER" DE VAR!)HAZIR SÜSLE SÜSLEDİM.SELAMALR!

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar gelişim belgesi örneği gerekiyor elinizde varsa ganderirmisiniz. resimli olursa sevinirim. hepinize teşekkürler:36_3_12::36_3_12:

Tepki Skoru
0
ailelere gönderilen gelişim belgesi .alanların açıklandığı sosyal duygusal vb. uygulama dersi için

Tepki Skoru
0
deniz hocam çok teşekkkürler. gönderdiğiniz belgeden de yararlanacağım. fakat hocamız resimli istedi bebn çizim yapamadığım için resimli istedim

Tepki Skoru
0
sınıfım 3 ay önce acıldı ve maddi sıkınıtılarımız oluo eger ınt bulabılırsem kendım hazırlıcam elinde diploma ve karne örnegı olan var mı???

Tepki Skoru
0
Arkadaşım okul tarayıcısından taratabilirsem sana yollayayım istermisin?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar elinizde el yapımı karne örneği var mı malum yılsonu yaklaşıyo ve farklı bir karne olsun istiyorum.Gönderirseniz çok sevinirim..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle