- Tepki Skoru
- 0
ben bugün başladım darısı atanamayanların vee kadrolu atanmanın başına:110103_aphextwinz_p
sözleşme parası maaştan kesilecekmiş işlemlerim yapıldığı sırada muhtemet söyledim anlamadım herhalde işlemlerini bugün yaptın .bende ptesi günü işlemleri yaptım sözleşme parasıda vermedik .
zerdaa hocam acaba o paranın kesilmiş haliyle mi biz 2.250 alacağız? bize ayın 14 ünde 2.250 alacaksınız dediler de hayırlısı..sözleşme parası maaştan kesilecekmiş işlemlerim yapıldığı sırada muhtemet söyledi
hocam valla bana peşin kesilecek dedi 156 liraydı söylediği rakamarkadaşlar kesinti parası ewet maaştan kesiliyor 1 yıl boyunca her ay 12.80 kuruş kesilecekmiş meb de öyle söylediler
yok arkadaşım o kesilmemiş halizerdaa hocam acaba o paranın kesilmiş haliyle mi biz 2.250 alacağız? bize ayın 14 ünde 2.250 alacaksınız dediler de hayırlısı..
egitime hazırlık ödenegi için dilekçe veriliyormuş bana ayın 15ine dogru verin dilekçeyi dedilerevet maaştan kesilecek.acaba kırtasiye parası nasıl alıcaz dilekçemi veriyoruz ne yapıyoz .işlemlerimizin tamamlandığını gösteren acaba bir sayfa varmı
ben de 177 tl ödedim her il de rakam farklı ödeme şekli farklı. kırtasiye için e yıllık 520 civarı para alınıyormuş ama biz yarım dönemde olduğumuz için bunun yarısı ödenecekmiş dilekçe karşılığında...bende 180 lıra ödedım