Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Görevin ilk günü

Tepki Skoru
0
ilk kez okula ücretli öğretmen olarak değilde kadrolu olarak başlıyacam.göçebe gibi ordan oraya değilde kendi okulum kendi sınıfım olacak.değişik bir duygu:emot9:

Tepki Skoru
0
Tebrik ederim hocam sizin adınıza çok sevindim:)

Tepki Skoru
0
benimde ilk günüm ama öğrenciler olmadığı için 5 dk kalıp döndüm.. sınıfımı görünce cook üzüldüm benden önceki öğretmen hiçbişey yapmamış. merak ediyorum 4 ay boyunca ne yaptı..

Tepki Skoru
0
sınıfımı bie güzel yıkadım yarın düzene koymaya başlıyacam

Tepki Skoru
0
benimde ilk günüm ama öğrenciler olmadığı için 5 dk kalıp döndüm.. sınıfımı görünce cook üzüldüm benden önceki öğretmen hiçbişey yapmamış. merak ediyorum 4 ay boyunca ne yaptı..[/QUOT
benimde 10 öğrencim vardı bugün 7 si gelmemişti...sınıfa girdiğimde şoka uğradım..sınıf rezalet halde her yerde çöp var...neyin nerde olduğu belli deil materyal çok fazla var ama hiçbiri düzgün kullanılmamış önceki öğretmen sadece yıllık plan yapmış hiç bir formu doldurmamış günlük plan bile yapmamış...müdür ondan istememiş.istememe gibi bi lüks mü var yaa...ne zaman sınıf halini alır çok merak ediyorum:((((

Tepki Skoru
0
benım sınıfım bekledığimden çok iyidi aşağı yukarı herşey var.tabiki eksik çok ama yinede umduğumdan çok iyi.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle