Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hakkari buraya

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu arada hakkari meb i aradım kararnameler daha gitmemiş nasıl bilgi alıcam dedim hergün arayıp soracaksınız dedi kararnemiz gidince işlemlerimizi yaptırmamız lazım kırtasiye parasını alabilmemiz için bilginiz olsun

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu arada hakkari meb i aradım kararnameler daha gitmemiş nasıl bilgi alıcam dedim hergün arayıp soracaksınız dedi kararnemiz gidince işlemlerimizi yaptırmamız lazım kırtasiye parasını alabilmemiz için bilginiz olsun
kararname gelince oraya gidip işlem mi yaptırmak gerekiyor. Başvurular ağustosta atananlarla birlikte değilmi? Ne zaman gitmemiz gerekecek Beni bilgilendirirsen sevinirim.

Tepki Skoru
0
kararname gelince oraya gidip işlem mi yaptırmak gerekiyor. Başvurular ağustosta atananlarla birlikte değilmi? Ne zaman gitmemiz gerekecek Beni bilgilendirirsen sevinirim.
arkadasım bende cok ıyı bılmıom ama agustosa kadar yaptırmazsak seneye agustosta es durumundan atamaya bas vuramıcakmısız tam bi sene calışmamız gerekıomus
arkadasım bu yuzden gelemedı bu sene

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar haberleşelim birbirimizle.destek olalım. ben ankaradan gideceğim hakkariye. nerede kalacağız? insanlar nasıl? ortam nasıl? aklımda tonla soru var.

Tepki Skoru
0
evet hocam kararnamemiz gelince işlem yaptırmamız gerekiyor kılavuzda ağustos ataması dönemiyle birlikte yazıyor ama bu devletin ne yapacağı belli olmaz ben bilgi alınca yazarım buraya sizlerde hakkari meb i arada arayın bilgi alabilirsiniz

Tepki Skoru
0
arakadaşlar birbirimizden haberimiz olsun birbirimize ihtiyacımız var diye düşünüyorum en azından kalacak yerleri falan birlikte ayarlarız ben aradım hakkariyi öğretmenevi varmış ama pek önermiyorlar yüksekovada görev yapan bir arkadaşım var bütün öğretmenler yüksekovada askeryenin lojmanında kalıyorlarmış 4 sene yüksekovada görev yaptı ve memnundu benim merkez o yüzden hiç korkmamı söyledi olaylar falan oluyormuş ama halka ve öğretmenlere zarar vermiyorlar dedi yani akşam olunca eve kapanıcaz lütfen mutlaka haberleşelim görüşelim orda tlf numaralarımızı falan alaım mutlaka bana kaç kişi katılır bilmiyorum ama birlik olmakta yarar var diye düşünüyorum
bende sana katılıyorum arkadaşım.ben eşim ve çocuğumla birlikte gideceğim.eşim ücretsiz izne ayrılacak 6 ay.öğretmen evinde kalmayı düşünüyoruz.

Tepki Skoru
0
bende sana katılıyorum arkadaşım.ben eşim ve çocuğumla birlikte gideceğim.eşim ücretsiz izne ayrılacak 6 ay.öğretmen evinde kalmayı düşünüyoruz.
ne güzel hocam eşiniz yanınızda olacak benim böyle bir imkanım yok maalesef:( arkadaşlar ben msnimi yazıyorum buraya herzaman zor oluyor haberleşelim görüşelim mutlaka
canan_erhan-2004@hotmail.com

Tepki Skoru
0
sizleri ekledim arkadaşlar. görüşelim mutlaka

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hakkari merkez sümbül ana okuluna atandım.bilenler yardımcı olsun. başka hakkari var mı?[/QUOTE
arkadaşım msnde çiğdem diye bir davet geldi. eğer seninse tekrar gönderirmisin. Kızım tanımadığı için kabul etmemiş. Kusura bakma. tekrar gönderirsen sevinirim. Seninle okulllarımız yakın yerde sanırım.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hakkari merkez sümbül ana okuluna atandım.bilenler yardımcı olsun. başka hakkari var mı?[/QUOTE
arkadaşım msnde çiğdem diye bir davet geldi. eğer seninse tekrar gönderirmisin. Kızım tanımadığı için kabul etmemiş. Kusura bakma. tekrar gönderirsen sevinirim. Seninle okulllarımız yakın yerde sanırım.
hocam evet benim adresim o.tekrar yollayamıyorum hocam. siz msn menüsünden araçlar/seçenekler/gizlilik deyin orada engellenenler listesi diye bir ibare var. benim adresimin üzerine gelip sağ tıklayın izin verilenler listesine taşı ve kişilere ekle derseniz hallolur. hocam mutlka görüşelim sizinki hangi okuldu?

Tepki Skoru
0
hıı hakkari merkezmiş :D ismi neydi okulunuzun?

Tepki Skoru
0
tamam hocam müsait olduğunuzda görüşelim.

Tepki Skoru
0
yaaa haberleri izlemeye korkuyorum. hakkari çok karışık yaa :(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00