Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

hayde gidelum hayde :)) 15 bin...

Tepki Skoru
0
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Temmuz ayında 15 bine yakın sözleşmeli öğretmen ataması yapılacağını açıkladı.

Konya'nın Ereğli ilçesinde partisinin seçim bürosunu ziyaret eden Bakan Çubukçu, burada gazetecilerin sorusu üzerine, 1 Haziran'da gerçekleştirilen atamalarda, sözleşmeli pozisyondan kadroya alınan yaklaşık 15 bin sözleşmeli öğrenmenin yerine atama yapılacağını söyledi.

Bakan Çubukçu, ''Sözleşmeli öğretmen atamaları için 28 Haziran ile 4 Temmuz arasında başvuruları alacağız, 6 Temmuz'da atamaları gerçekleştireceğiz. Yaklaşık 15 bine yakın öğretmen ataması yapılacak'' dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Haziran'da yaptığı atamayla, 28 bin 486 öğretmen adayının atama hayalini gerçekleştirmiş, söz konusu atamayla 14 bin 277 sözleşmeli öğretmen de kadrolu olmuştu.

Kaynak : Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Temmuz'da 15 bin sözleşmeli öğretmen atanacağını açıkladı

Tepki Skoru
0
15 bine yakın sözleşmeli alınacağını söylemiş nimetcik umarım doğrudur... seçimden sonraya kalınacağı için bir pislik çıkarmamaları dileğiyle..

Tepki Skoru
0
umarım sonunda bir yalan çıkmaz .herkes için haziran ayının biran önce geçmesi dileğiyle ....
:egg61nb:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun, şimdi dğer branşlar bizm branşı kötüleyerek, akime -bimere mail atarak, bakanlığa sürekli telefon açarak; okul öncesi -sınıf öğretmenliği -ingilizce gibi branşlardan alınmaması ya da çok düşük alınması gibi saçma sapan isteklerde bulunup mağdur edebiyatı yapacaklar baskı kurmaya çalışacaklar. benim sizlerden ricam bunlara fırsat vermeyip akime -bimere bizlerin de mail atarak kontenjanların ihtiyaca göre belirlenmesini istemek yoksa amaçlarına ulaşabilrler diğer branşlar seçimi de koz olarak kullanıp iyice mağdur edebiyatı yapacaklar hep bize iftira atacaklar. sesimiz çıkmazsa mağdur oluruz benden söylemesi... herkes ilerleyen günlerde akim ve bimere günde 2 mail atsa ve hergün 0312 4131560 ı bir defa arasa bizim de sesimizin çıktığını görürler ve oyuna gelmezler...lütfen bu kadar sona yaklaşmışken banane demiyelim iş işten geçmeden:hhf:

Tepki Skoru
0
benim hiç umudum kalmadı 45 puanı görmez bu gidişle...:emot84:

Tepki Skoru
0
şimdi o sözleşmeli alım yok yalan diyen kum tanesi arkadaşa seslenmek istiyorum nerdesiniz ne oldu sesiniz çıkmıyor.sadece size inananların canını sıktınız

Tepki Skoru
0
kaç kişi sözleşmeliden kadroya geçmiştir.nekadr alım olur ki bu alımda

Tepki Skoru
0
bence puanlar en fazla 49 u görür daha aşağı inmez 50 nin altında puanı olanlar bende dahil fazla umutlanmasın inşallah ben yanılırm

Tepki Skoru
0
bize ayrılan kontejanlar ne kadar olur tahminen

Tepki Skoru
0
sınav öncesi insanları sterese sokmaktan moral bozmaktan başka bişey değil bu. sonuç yine aynı olacak geçen senekii gibi insanları ümitlendirecekler ama sonuç yine hüsran yine hüsran:emot84:

Tepki Skoru
0
bence puanlar en fazla 49 u görür daha aşağı inmez 50 nin altında puanı olanlar bende dahil fazla umutlanmasın inşallah ben yanılırm
cok alim olursa 50 nin altina duser fakat az alim olursa yine 52 lerde kalir gecen sene bir arkadasim 50 puani ile van merkeze cok guzel bir okula atandi bazilarida 45 ile gaziantep merkez e atandi ve 683 kisi almislardi bence yine 45 lere duser alimda fazla olursa 45 in altina duser

Tepki Skoru
0
gecen temuzda 683 kisi alinmisti bundada 700 falan olur bence
arkadaşım geçen temmuz sözleşmeli alımda 683 kişi alınmıştı evet ama yeni sözleşmeli alımla geçen yılı nasıl kıyaslayabiliyorsun?

geçen yıl haziran kadrolu alımı toplamda 10 bindi ve kadroluda bize 700'e yakın bir kontenjan ayrılmıştı fakat bu kadrolu alım 30 bin ve bize ayrılan
2798 ve kadroya geçenlerin çoğu sözleşmeli,kendi okullarında kadroya geçenler de var, bu sözl. alımı biraz azaltabilir ama 700 gibi bir rakam olması imkansız.. en az 1000-1200 civarında olacaktır diye düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşım geçen temmuz sözleşmeli alımda 683 kişi alınmıştı evet ama yeni sözleşmeli alımla geçen yılı nasıl kıyaslayabiliyorsun?

geçen yıl haziran kadrolu alımı toplamda 10 bindi ve kadroluda bize 700'e yakın bir kontenjan ayrılmıştı fakat bu kadrolu alım 30 bin ve bize ayrılan
2798 ve kadroya geçenlerin çoğu sözleşmeli,kendi okullarında kadroya geçenler de var, bu sözl. alımı biraz azaltabilir ama 700 gibi bir rakam olması imkansız.. en az 1000-1200 civarında olacaktır diye düşünüyorum.
ben kiyaslamam da bi sorun goremedim hocam da herneyse ben zaten minimum olarak dusundum oyle buyuk rakamlar soyleyip kimsei ve kendimi umutlandirmak istemedim. en kotusunu dusunmek gerek ve kendini ona gore hazirlamak gerek yanlismiyim

Tepki Skoru
0
MRB tarihinin en tutarsız Bakanı, Yeni mezun olacak öğretmen kardeşlerimiz düşünülmeden etmeden ağzına geleni söyloyr hanımefendi.... Bakalım AĞustosta 10 binden fazla Alım yapmasına, Maliye Bakanı olan Mehmet ŞİMŞEK abisi izin verecekmii

Tepki Skoru
0
ben kiyaslamam da bi sorun goremedim hocam da herneyse ben zaten minimum olarak dusundum oyle buyuk rakamlar soyleyip kimsei ve kendimi umutlandirmak istemedim. en kotusunu dusunmek gerek ve kendini ona gore hazirlamak gerek yanlismiyim
benim amacım da kimseyi umutlandırmak değil ve en kötüsüne hazırlanmak gerekli tabiki... ancak eldeki veriler doğrultusunda da çıkarımlarda bulunmak olası bir durum...

anlatmak istediğim şudur ki; 700 kadrolu alımdan sonraki sözleşmeli alımda 683 kişi alındı ise 2798 kadrolu alımdan sonraki sözleşmelinin de buna paralel bir rakam olması kuvvetle muhtemel bir durum...

herkes için hayırlısı,hepimiz için hayırlısı olsun...

Tepki Skoru
0
1500-1700 arası olacağını düşünüyorum. ve taban 40 görür gibi geliyor. bu sadece benim fikrim herkes için hayırlısı olur inşallah

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle