Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Haydi herkes toplansın ve bildiklerini paylaşsın şimdi paylaşma zamanıııııııııııııııı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar neye güvenipte biletinizi alıyorsunuz.yeni bişeyler mi öğrendiniz???????

Tepki Skoru
0
il meb arayarak...bilgi aldık öğretmenim..ona görede bilet...

Tepki Skoru
0
hocam zaten klavuzdada ağustos ta yapılacağı yazılmış meb i aradık kararnameler de gelmiş ee hani 10 ağustos gibi de kpss sonuçları açıklansa onlarında tercihleri falan bi 10 gün sürdüğünü düşünürseniz yani ayın 20 si gibi veya iki üç gün sonra falan başvurular başlar bu yüzden uçak biletlerini kestik

Tepki Skoru
0
bence uzak yere gidecekler şimdiden uçak biletlerini kessin çünkü o zaman kesmek istedikleri zaman yer bulma konusunda sıkıntı yaşayabilirler

Tepki Skoru
0
istanbul üsküdar meb de 15 ağustosa kadar belli olur diyor her şey ben urfaya atandım ama urfa meb bekleyin diyor başka bi şey yok urfaya atanıp da farklı bilgilere ulaşan varsa lütfen paylaşsın belirsizlik çok kötü birşey yüzdük yüzdük kuyryğuna geldik inşallah bir maduriyet söz konusu olmaz değilmi arkadaşlar:((

Tepki Skoru
0
istanbul üsküdar meb de 15 ağustosa kadar belli olur diyor her şey ben urfaya atandım ama urfa meb bekleyin diyor başka bi şey yok urfaya atanıp da farklı bilgilere ulaşan varsa lütfen paylaşsın belirsizlik çok kötü birşey yüzdük yüzdük kuyryğuna geldik inşallah bir maduriyet söz konusu olmaz değilmi arkadaşlar:((
öğretmenim hiç kimseye net bir tarih söylenmedi..ben karsı aradığımda bana farklı tarihler söylendi..kağızman meb farklı konuştu,kars meb farklı konuştu...hepimiz aynı durumdayız..mantık olarak ağustos atananlarla birlikte gideceğiz bu kesin...bu da ağustosun 2.haftası gibi demektir.sorun olcağını düşünmüyorum...sen hiç sıkma canını...bekliyoruz... sadece uçak biletimi aldım o kadar..

Tepki Skoru
0
ysmncm teşekkürler ben kendi aracımla gideceğim evliğim eşim de merak ediyor onunla birlikte gitmeyi düşünüyoruz o yüzden bilet almayacağım artık okula başlamada bilet ayırtırız. Bize eşimle biraz ayrılık gözüküyor inşallah bunuda aşarız:)

Tepki Skoru
0
ahhh öğretmenim ben bu ayrılığı biliirim..ALLAH yardımcın olsun...ben ayrı kalmayım diye gidiyorum eşimin yanınaa..

Tepki Skoru
0
öğretmen evinin günlük fiyatı ne kadardı
misafirlere günlük 35 tl öğretmenlere 25 tl miş.ben konuştuğumda öğretmen kartım yok ama dedim farketmez sözünüz kart yerine geçer 25 e veririz dediler...
merkezdeki öğretmen evi bu arada...

Tepki Skoru
0
hocam bende muşa atandım ama hiç milli eğitim müdürü ile görüşmedim siz görüştünüz mü?[/QUOTE]

Merhaba arkadaşım aradım ben muş mebi ama ilk atama şubesini istedim,çıkan görevlinin ağzından lafı cımbızla alıyorsun tabiri caizse,ağustos atamalrından sonra dedi ben o şekilde sorunca sanırım pek bişey bildiği yok,kararnameleriniz gelecek fln dedi o kadar,size özelden msj attım görmediniz sanırım öğretmenim:))

Tepki Skoru
0
ysmncm teşekkürler ben kendi aracımla gideceğim evliğim eşim de merak ediyor onunla birlikte gitmeyi düşünüyoruz o yüzden bilet almayacağım artık okula başlamada bilet ayırtırız. Bize eşimle biraz ayrılık gözüküyor inşallah bunuda aşarız:)
reyhan hocam bende harrana atandım benimde 22 aylık oğlum var bende eşimden ayrı kalacağım inşallah orda tanışırız

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar ben ağrı doğubeyazıtta atandım başka arkadaşlar yokmu buraya atananlar

Tepki Skoru
0
van meb i aradım şimdi kararnameler gelmiş..ancak başvuru zamanı belirsiz.basını takip edin diyorlar.kırtasiye parasını almak için de 31 eylüle kadar göreve başlamak lazımmış..

Tepki Skoru
0
ben istanbul il milli eğitim müdürlüğü atama bölümünü aradım kararnamelerimiz atandığımız zaman gönderilmiş.başvuru ağustos atamasında atananlarla birlikte yapılacak bu da kpss nin açıklanmasına bağlı..ben ağustosun 20'sinden sonra olur diye düşünüyorum...

Tepki Skoru
0
hocam yanlış hatırlamıyorsam sen gidiş dönüş biletini 17_19 şeklinde almamışmıydın??

Tepki Skoru
0
hocam yanlış hatırlamıyorsam sen gidiş dönüş biletini 17_19 şeklinde almamışmıydın??
evet biletimi öyle aldım çünkü ev tutmam lazım 25 inde kamyon ayarladım fiyatıda uygun olunca kaçırmak istemiyorum o yüzden 17 sinde gidip ev tutmam lazım 19 unda gelip 25 ine kadar evi toplayacağım artık evraklarmı olursa o zaman olmazsa 25 inden sonra vereceğim ne yapayım evinle beraber gidince bu işler çok daha zor ve masraflı oluyor allah hepimizin yardımcısı olsun....

Tepki Skoru
0
Bende ev tutacaĞim ama bİr kaÇ parÇa eŞya alcam ordan..gÖÇ parasi vereceĞİme eŞya alirim...eŞ durumu tayİnİ İsteyeceĞİm İÇİn Çok Çok 2 sene orda olurum...Öyle bÖyle İdare edecem..kİralik ev konusunda bİrŞeyler yaptin mi?İnt de ortalama 500 gİbİ..Öf yaa ne zor İŞ bunlar..tarİhİn belİrsİz olmasi da Çok can sikici..bugÜn meb le konuŞtum..adam hİÇbİrŞeyİn bellİ olmadiĞini ,basindan duyurulari takİp edİn dİyor..bİr akrabamiz vardi.mİllİeĞİtİm Şube mÜdÜrlÜĞÜ yapmiŞti..saglik raporu,adlİ sİcİl kaydi,vukuatli nÜfus cÜzdani Örnegİ ,fotograf dİploma Örnegİ İle normalde 1 ay İÇerİsİnde baŞvuru yapilmasi lazim dİyor...bİzİmkİsİ ek atama olduĞu İÇİn mİ bÖyle?gİt gel bİzİ bİtİrecek..dersler 13 eylÜlde baŞliyor..kayit yaptirip gerİ gelmem herhalde..

Tepki Skoru
0
Bİrde atandiĞimiza daİr bİr belge gÖnderİyorlar ya onuda gÖtÜrecekmİŞİz!!!!!!bana gelmedİ henÜzz

Tepki Skoru
0
Bİrde atandiĞimiza daİr bİr belge gÖnderİyorlar ya onuda gÖtÜrecekmİŞİz!!!!!!bana gelmedİ henÜzz
banada gelmedi atanma belgesi gelir herhalde bekliyorum.benim eş durumu olmadığı için ne zaman gelebilirim bilmiyorum o yüzden evimi götürüyorum.evler nette fazla yok olanlarda dediğin gibi 500 gibi ama benim geçen sene çalıştığım okulun müdürü vanlıydı ben ondan bayağı bilgi aldım 300-350 arası ev bulabiliriz korkma bence oraya gidip emlakçılara bakmak lazım sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun bence sende biletini erken al çünkü ben 4-5 gün önce pegasustan bakmıştım 100-120 arasıydı şimdi çok yükselmiş allahtan sun expresten buldum gidiş dönüş 200 e aldım geç kalma bilet için....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle