- Tepki Skoru
- 0
arkadaşlar neye güvenipte biletinizi alıyorsunuz.yeni bişeyler mi öğrendiniz???????
öğretmenim hiç kimseye net bir tarih söylenmedi..ben karsı aradığımda bana farklı tarihler söylendi..kağızman meb farklı konuştu,kars meb farklı konuştu...hepimiz aynı durumdayız..mantık olarak ağustos atananlarla birlikte gideceğiz bu kesin...bu da ağustosun 2.haftası gibi demektir.sorun olcağını düşünmüyorum...sen hiç sıkma canını...bekliyoruz... sadece uçak biletimi aldım o kadar..istanbul üsküdar meb de 15 ağustosa kadar belli olur diyor her şey ben urfaya atandım ama urfa meb bekleyin diyor başka bi şey yok urfaya atanıp da farklı bilgilere ulaşan varsa lütfen paylaşsın belirsizlik çok kötü birşey yüzdük yüzdük kuyryğuna geldik inşallah bir maduriyet söz konusu olmaz değilmi arkadaşlar(
misafirlere günlük 35 tl öğretmenlere 25 tl miş.ben konuştuğumda öğretmen kartım yok ama dedim farketmez sözünüz kart yerine geçer 25 e veririz dediler...öğretmen evinin günlük fiyatı ne kadardı
reyhan hocam bende harrana atandım benimde 22 aylık oğlum var bende eşimden ayrı kalacağım inşallah orda tanışırızysmncm teşekkürler ben kendi aracımla gideceğim evliğim eşim de merak ediyor onunla birlikte gitmeyi düşünüyoruz o yüzden bilet almayacağım artık okula başlamada bilet ayırtırız. Bize eşimle biraz ayrılık gözüküyor inşallah bunuda aşarız![]()
evet biletimi öyle aldım çünkü ev tutmam lazım 25 inde kamyon ayarladım fiyatıda uygun olunca kaçırmak istemiyorum o yüzden 17 sinde gidip ev tutmam lazım 19 unda gelip 25 ine kadar evi toplayacağım artık evraklarmı olursa o zaman olmazsa 25 inden sonra vereceğim ne yapayım evinle beraber gidince bu işler çok daha zor ve masraflı oluyor allah hepimizin yardımcısı olsun....hocam yanlış hatırlamıyorsam sen gidiş dönüş biletini 17_19 şeklinde almamışmıydın??
banada gelmedi atanma belgesi gelir herhalde bekliyorum.benim eş durumu olmadığı için ne zaman gelebilirim bilmiyorum o yüzden evimi götürüyorum.evler nette fazla yok olanlarda dediğin gibi 500 gibi ama benim geçen sene çalıştığım okulun müdürü vanlıydı ben ondan bayağı bilgi aldım 300-350 arası ev bulabiliriz korkma bence oraya gidip emlakçılara bakmak lazım sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun bence sende biletini erken al çünkü ben 4-5 gün önce pegasustan bakmıştım 100-120 arasıydı şimdi çok yükselmiş allahtan sun expresten buldum gidiş dönüş 200 e aldım geç kalma bilet için....Bİrde atandiĞimiza daİr bİr belge gÖnderİyorlar ya onuda gÖtÜrecekmİŞİz!!!!!!bana gelmedİ henÜzz