Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hepİmİze mÜbarek olsun

Tepki Skoru
0
Dilerim doğru değildir,dilerim yanlış anlamışımdır.Bölümle yakın ilişkileri olan bi arkadaşımla görüştüm.Dediğine göre çalışma alanımız yılbaşıyla beraber neredeyse sıfıra inecekmiş.Aldığımız eğitimin sonucu itibariyle sadece anaokulları,anasınıfları ve ilköğretimlerin bünyesindeki anaokullarında görevlendirme alabilecekmişiz.Bütün diğer alanlar sıfıra iniyo yani.AÖF nin bu yılki mevzuatına batım.Gerçektende derslerde değişiklikler yapılmış.Görme-İşitme ve Zih.Eng. dersleri yok.Biz daha burda oyalanalım.Tabi MEB bizi dikkate almaz.Yapmış zaten yapacağını.Önceki mevzuatında 'gerekli tüm formasyonları almış sayılır' ibaresi de artık olmıcak.Devlette de Özelde de sadece anasınıfı- Anaokulu.hepimize hayırlı olsun.

Tepki Skoru
0
Gülizar hocam,çalışma alanımız daralıyor diye başlık atmıştım.Sanıyorum haber henüz yayılmadı,ya da arkadaşlar için hava hoş...kpss ilk çıktığı zaman kaldırılsın demiştim.İnsanlar başlarına gelmeden uyanmadığı için taaa 10 sene sonra sesleri çıkmaya başladı sınava hayır diye.Bakalım bu duruma ne zaman sesleri çıkmaya başlayacak.Devlette branş bile değiştiremedikleri zaman herhalde uyanırlar artık...

Tepki Skoru
0
arkadaşalr burda birkaç kişi diışında kimsedenses yok...

Tepki Skoru
0
Değerli trend2309,ben de farkettim,sitede birkaç isimden başkası yok.kendi kendimize çalıp oynuyor gibi hissetmeye başladım.

Tepki Skoru
0
Hocam umudu yİtİrmemek lazim ben kendİmİ Şu Şekİld emotİve edİyorum geÇenyil da sİtede bİrkaÇkİŞİ uĞraŞiyordu.ama atama yapildi.sonrada ama geÇenyil Şu sİtenİn yÖnetİsİlİerİde destek ÇikmiŞlardi dİyorum ya neys e buyil hepsİ tatİle ÇikmiŞ anlaŞilan bİzler sİted eyazip duyoruz bİrtane yÖnetİcİ destek vermİyor.ŞaŞtim.

Tepki Skoru
0
Burası destek vermiyosa başka site arkadaşlar.İsteyelim yeter.biza sitemi yok...Yeterki sayımız artsın.Arada kırılanlar laf atanlar bile olsa en azından katılım var yinede....Ama bir elin parmakları kadarız yaaa...

Tepki Skoru
0
İzmirli35 arkadaşım siz aklınızda bu işi bitirmişsiniz.Yine de biraz daha bastırsakmı..Vazgeçmek,başladığı işi yarım bırakmak fıtratımda yok ama,bi başıma da olmaz ki... İstediğimi almadan geri çekilmedim hiç.Sınıfçılar yapıyosa bizde yapabiliriz.

Tepki Skoru
0
İzmirli35 arkadaşım siz aklınızda bu işi bitirmişsiniz.yine de biraz daha bastırsakmı..vazgeçmek,başladığı işi yarım bırakmak fıtratımda yok ama,bi başıma da olmaz ki... İstediğimi almadan geri çekilmedim hiç.sınıfçılar yapıyosa bizde yapabiliriz.
slm bende elİmden gelenİ yapiyorum arkadaŞlar İnŞ olur

Tepki Skoru
0
Ne mutlu,desene herkes atanmış!!
izmirli arkadaşım yazmıyorum ama inanın tüm açtığınız başlıkları okuyor ve gerekli yerlere mail atıyorum atanmış olabilirim ama bu sitede o kadar emekçi arkadaşımız varki bazen yazmak yerine takip ederek bir şeyler yaptıklarına eminim.İnanın herkesin morali bozuk arkadaşlarımız içten içe kendilerini dinleyerek bir şeyler yaptıklarına inanıyorum bu durum daha önce böyle olmuştu.

Tepki Skoru
0
ben özel eğitimde çalışıyroum adam bizi gayle almıyor bir şeuler varmış demekkı allahtan dilerm nş gerek kalmazda onlara muhtaç olmadan atanırız

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yazmıyorum buraya ama inanın okuyor ve çok uğraşıyorum.özellikle şu ücretliye başvurulmasın diye ama nafile çok başvuru var ama tek başınada olsam mücadelemi sürdürecem.hak verilmez alınır.

Tepki Skoru
0
HEPİMİZ BURDAYI VE ELİMİZDE GELENİ YAPIYORUZ 3,,5 kişi bile olsak asla bu mücadeleden vaz geçmeyelim sonunda kazanacaz inş.sınavın iptali söz konusu ortalık gittikçe karışıyo referandum ve seçim yakın ii şeyler olcak ümitsiz olmyaalım birbirimize destek olalım

Tepki Skoru
0
mezunlardan başvuru yok merak etme ben ve arkadaşlarım bartında mezun olarak başvurmuyoruz merak yok herkes bizimle de ses çıkaran yok...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar dün gece sahurda YÖK e branşımız hakkında mail attım.Döneceklerini bildiren bi mail atmışlar.Uykularım bile parça parça oldu.Dün TV24 de sınavın iptaliyle ilgili bi röportaj vardı.Oraya da mailler attım ard arda.Şimdi de diyorum ki pazartesi İrfan Değirmenci sabah haberlerini hedef alalım.Sesimizin duyulması lazım.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende burdayım inanın hergün yazdıklarınızı takip ediyorum bazen yoru yazıyorum yapılması gerekenleri bende yapmaya çalışıyorum fakat inanın moralim çok bozuluyo geçen eylül atamasından buyan 3defa tercih yaptım hep hüsran olmadı buyıl yine düşük puan aldım ek alımda baraj 40a çekilirse tercih yapabilirim geçen yılki puanımı kullanıcam anlamıyorum buişi hem ihtiyaç çok diyorlar hemde taban puan verip az alım yapıyorlar 40lı puanları düşük diyolardı klavuzu görmüşsünüzdür kadrolu puanlar 0,21,27 bu nasıl oluyor bende bunu anlamıyorum sinirlerim bozuluyo..

Tepki Skoru
0
Hiç merak etme arkadaşım sınav resmi yargıya taşındı artık.Sınav iptali ile ilgili MEB den asla iptal yok deniyo olsada şaibeleri gidermek lazım.İsmail Koncuk'ta bu işin peşinde biliyosunuz.Şimdi taban puanların çok çok düşmesi ve sözleşmeli alımın tekrar tekrar yapılması sözkonusu.Başka türlü bunca kişiyi nasıl susturacaklar.Seçim Referandum filan sözkonuyken.

Tepki Skoru
0
inşallah arkadaşım puanlar düşerde bütün düşük puan alanlar atanır hayırlısıyla

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00