Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hoşgeldiniz

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
eliff' Alıntı:
ondokuz mayıs üniversitesine gelemez misiniz? ben cumartesi günü samsunda olmuyorum. okula gelseniz ben zaten anlattım biliyorlar sizi ve sitemizi, tanışsak görüşsek, sizde hem okulöncesi öğrencileriyle yakından görüşmüş olursunuz. :)
Elif hanım dün Samsun dan döndüm.Geleceğim için günler öncesinden mesaj yazmıştım ama cevaplayan çıkmadı.Samsun da ise nete giremedim.
İnşallah başka sefere...

Tepki Skoru
0
tüh ya benim kuzenimde samsunda okuyor bölümü kimya ama olsun oradaki arkadaşlarla tanışırdınız neyse bi dahaki sefere aklımızda olsun

Tepki Skoru
0
samsun okulöncesi öğrt.2004 mezunu kimse yok mu oralarda

Tepki Skoru
0
slm bende samsunda okulş öncesi öğretmenliği okuyorum

Tepki Skoru
0
bende okuyorum ne güzel demi :) nedense burda bir sohbeti kuramadık arkadaşlar

Tepki Skoru
0
bende ondokuz mayıs okul oncesi öğretmenliği bende sinop :D:D:D ne tesadüf :D:D:D:D

Tepki Skoru
0
ya eliffcim valla ne zamandır giremedim o yüzden tanışamadık ama beni avondan hatırlayabilirsin :) şu an atakumda pembe mavi çocuk eğitim merkezinde çalışıyorum. orayı da yine bizim okuldan (omü samsun eğitim fakültesi) sınıf öğrt. mezunu bir arkadaşım açtı. 3-4 yaş sınıfı öğretmeniyim (çok zor, bilginize) bilmiyorum şimdi hatırlandım mı??

rux

Tepki Skoru
0
:36_7_8:slm arkadaşlar bende 2 sınıftayım münevver hoca ve nuriye hoca hala okulda münevver hocanın cocuğu :11: yok henüz değişen pek bişi yok yani münevver hoca (öncekilerden duyduğumuza göre) sürekli aynı cümleleri kullanıyor :36_1_21:

Tepki Skoru
0
MÜNEVVER BİÇER EVET EVLENDİ. ÇOCUĞU YOK.NURİYE HOCA HALA AYNI:) ŞERİFE HOCA BİZİ DE ZORLUYOR:) ZOR DOSTUM ZOR:) DAHA NE ZORLAYAN HOCALAR GELDİ Bİ BİLSEN.................KAFAMIZI KAŞIYACAK VAKTİMİZ YOK.

Tepki Skoru
0
slm bende 19 mayıs ünv. amasya eğitim fak mezunuyum bingöllüyüm memleketime atandım.

Tepki Skoru
0
selam bende ondokuzmayıs üniversitesi okulöncesi bölümündenim

Tepki Skoru
0
ben üçlerden :) selam arkadaşlar. hepinbiz hoş geldiniz.

Tepki Skoru
0
bu site hakikaten bizleri burda bulusturyor ya cok hos ben samsunda 3. sınıftayım dersler cok sıkıcı artık göreve atanıp para kazanmalıyım

Tepki Skoru
0
katılıyorum sana. artık para harcamaktan bunaldım:) biraz da para alsak.

Tepki Skoru
0
heyt bee arkadaşlarım hep burdalar:) Hoş gelmişler. sizleride aramızda görmekten çok mutluyuz.
yaz tatili gireli nete giremiyorum.baya koptuk yaa:( herkese iyi tatiller.kendinize dikkat edin.
esracım doğru tahmin dediğin elif benim:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle