Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İliçi tayin istesem mi?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bişey danışabilir miyim.karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.ben adıyamanın merkez köylerinden birinde çalışıyorum.bu sene il içi tayin isteyeyim mi karar veremiyorum.idarem çok rahat her türlü imkanı sağlıyo.öğrenci sayım hiç bir zaman 15 in üstüne çıkmadı fazla çocuk yok çünkü.tek öğretmenim.velilerim sıkıcı değil ne istesem yapıyolar.ulaşım rahat.yani kısaca aslında hiç bir sorun yok.bazı arkadaşlarıma danışıyorum.onlar rahatlık mı tepiyo seni diyo.müdürüm başka bir yerde rahat çalışamazsın.burda iyisin senden de memnunuz diyor.gitmem taraftarı değil.ne yapayım karar veremedim.eşime danışıyom kafana göre takıl diyolar.sonradan pişman olacağım bişey yapmak istemiyorum

Tepki Skoru
0
anlaşıldı kimse kaderime karışmak istemiyor. :))

Tepki Skoru
0
ili içi tayinle merkeze geçmek istiyorsun sanırım..şunu söyliyim her zaman için merkez okullarda çalışmak çok daha zordur...veliler olsun idare olsun zorlanabilirsin...beklentiler köy okullarından çok daha fazladır merkezde...

Tepki Skoru
0
aslında sizde pek gitmek istemiyorsunuz gibi değilmi, yeni çevreye alışmak zor olabilir sizin için..
arkadaş doğru söylemiş.madem bu kadar memnunsun ne diye atama isteyecen.il içi daha kolay dersen ayrı mesele.ancak veli profili her yerde aynı olmayabilir.merkezde daha farklı şeyler seni bekliyor.:p

Tepki Skoru
0
ben de kırıkkale merkezdeyim ama kenar mahallede okulum. maddi olanaklar ve çevre koşulları bakımından çok da iyi değil. ilk görev yerim ve 3 yıldır herşey giderek daha iyileşiyo okulumda...
yaşadığın ikilemi ben de yaşıyorum. herşey iyi hoş ama insan hep, "daha mı iyi olur acaba?" yı düşünüyo.. ama herşey insanın istediği gibi, dört dörtük olmuyo.. ben il merkezindeyim, sen merkez köyde ama belki de sahip olduğumuz koşullar aynı...
ulaşım sorunun varsa, merkezde daha iyi bir yaşam standartı seni bekliyosa, eşinin iş durumu da merkezde olmanızı gerektiriyosa vs. gibi koşulları düşün ve ona göre karar ver bence.. herşey gönlünce olsun.. :)

Tepki Skoru
0
Ben küçük bir ilçenin merkezindeki okuldayım. Büyük okulların büyük dertleri oluyor bunu söyleyebilirim. Haa ben başıma dert almak istiyorum diyosanız orasına karışamayız :) Kaç yıldır orda görevlisiniz?
ilk görev yerim ve bu 3. senem.aslında pek büyük okula gitmek istemem.ama bilemiyorum.teşekürler...

Tepki Skoru
0
tebdili mekanda ferahlık varmış:)
hep kötü yönden bakmayalım.bence isteyin.
belki gideceğiniz okul,şimdiki okulunuzdan çok daha iyi olabilir,
kötüde olabilir:)

şansa kalmış.

şahsen ben bu sene hem il içi,hemde il dışı isteyeceğim,
allah nasip ederse.

Tepki Skoru
0
okulundayken huzurlu ve eve geldiğinizde huzurluysanız evde okul sıkıntılarını değilde güzel şeylerden bahsedebiliyorsanız ne güzel iş ortamı huzuru başka ....bende tayin isteyeceğim iliçi ve ildışı .....sizin durumunuzda olup da başka ile tayin istemeyeceksem asla okulumu değiştirmezdim daha iyisi yoksa eğer;ama bu benim fikrim hakkınzda hayırlısı....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle