Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

İşte köy çocukları

Tepki Skoru
0
oyuktaş köyünün üzücü görüntülerinden sonra sizin okulunuzla içime su serpildi hocam. yeni öğretim yılınızda başarılar dilerim

Tepki Skoru
0
kıyamam ben onlara belki köy çocukları ama gözlerindeki o ışık hepsinden daha güzel daha aydınlık....... onların dünyaları bile bambaşka herşeyden ama herşeyden daha çok sevilmeyi hakediyor onlar
bazen olanakların kısıtlı olmasından v.b sebeblerden dolayı köy okulunda öğretmenlik yapmak dez avantaj gibi değerlendirilsede bence EN BÜYÜK ŞANS KÖY OKULUNDA ÖĞRETMENLİK YAPIYOR OLABİLMEK.......inşallah yüzlerinden o masumiyet ve tebessüm hiç eksik olmaz....

benım köyde üçüncü senem ve cok mutluyum köyde calısmaktan belkı sene basında bıraz zorlanıyorum malzeme bulmak ta sadece 1 ay zorlanıyorum sonra sorunsuzca devam edıyor yani köy okulunda calısmak cok guzel herseye ragmen :36_7_8::36_7_8::36_7_8:

Tepki Skoru
0
ne kadarda masumlar...başarılar canım...

Tepki Skoru
0
Köylüsü ile kentlisi ile hepsi bizim çocuklarımız.Çok sevimliler.Umarım ben de okulu bitirip hemen atanırım da benim de öğrencilerim olur...Size başarılar.

Tepki Skoru
0
çok güzelllerrr.öylesine sıcacıklar.başarılar arkadaşım

Tepki Skoru
0
Ayyy maşallah çok tatlılar..Gözlerinin içi gülüyor valla :)
Teşekkürler cnm.

Tepki Skoru
0
canım ben bu konuyu yeni görüyorum..
ama cocuklarının diğer resimlerini görmüştüm.
ve şimdi okulunuzun adını okuyunca hatırladım,
dergimizin ilk sayısıyla yardım yapılan okullardan biride sizsiniz sanırım hocam.
tebrik ederim.
başarılarınızın devamını dilerim.
bende ilk 2 yılımda Karahallıda görev yaptım,Sivaslı yı bilirim.ama sizin köye gelmedim.
paylaşımlarınız için tesekkür ederim.
basarılar8nızın daim olması dileklerimle...

evet hocam yardım yapılan okul biz olucaz butun üyelere tesekkur edıyorum benı ve cocuklarımı cok mutlu edıceksınızzzzz :474cu::474cu::474cu::474cu::474cu:

Tepki Skoru
0
Köy çocukları çok masum ve daha istekli oluyorlar çünkü ,herşeyin ilkini okulda ve öğretmende görüyorlar.Belki orada ki yapbozlardan hiç görmemişlerdi ne bileyim onlar farklı oluyor.Bende 2 yıl köyde çalışmıştım.Çok güzeldi.

Tepki Skoru
0
herkese cok tesekkurler bu güzel yorumlarınız ıcın

Tepki Skoru
0
Paylaştığınız için teşekkürler, çok mutlu ışıl ışıl görünüyorlar:)

Tepki Skoru
0
ankara merkezde çalışıyorum.bu çocuklarıı birazcık sevindirecek bişiler yapabilirsem mutluluk verir bana emeklerinize sağlık öörtmenim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle