- Tepki Skoru
- 0
yok hocam
ama benımkı suanda onaylandı sızınkıde onaylanmısmıydı.hocam benim de fakülte ismimi yanlış vermişlerdi.ilçe mem değiştiriyo..sıkıntı olmaz.
benimkini ben onaylamıştım.ama okul onaylamamıştı..eğer okul başvurunuzu onayladıysa ilçe mem reddedip düzeltme yapabilir hocam.[/QU
sağolun hocam benımkını okul onaylamıstı.inş pazartesi bı aksılık olmaz hallederım
arkadaşım tebrik ederim, sözünün eriymişsin (!)kadroya geçtim derken başvuru yaptım demek istedim seda hocam
Uğurlu hocam, Sözleşmenizin fesh edilme gibi bir durum söz konusu değildir. Yayınlanan Genelge de Eğer ki Sözleşmeden kadroay geçiş için başvuru yapılmazsa, Kadrolu öğretmenlerin yararlanacağı, mali ve özlük haklarından yararlanamayacaklardır deniliyor... Şİmdi Ben size: Kadro için başvurmanızı öneririim, Nİye?:
ÇÜnkü 1-) İL İçi İL Dışı tayin isteyebişleceksiniz 2-) Maaşınızda ve ek dersiniz de değişiklikler oalcaktır 3-) SSK ya Değil EMekli sandığına bağklacaksınız 4-) İzinlerde değişiklik oalcaktır...
OKulunuzda geçmek istemediğinize göre sorunlar var ama hocam emin olun o sorunlar her okulda mevcut nerdeyse... Önemli olan sorunları aşmak için sabretmeniz....
gene de siz bilirsiniz. eğerki fikrinizi değiştirir, kadro için başvuru yapmak isterseniz elinizi çabuk tutun...
Klavuz hocam teşekkür ederim cevapladığınız için. sıfırdan aday olarak başlamayı belki de hiç atanamamayı göze aldım. benim öğrenmeye çalıştığım bir sözleşmeli olarak temmuz sınavından sonra yapılacak ağustos atamasına başvurabilecek miyim? bunun cevabını öğrenemedim ki ne yapacağıma bakayım. gerçi zaman da yok ama sanırım salı son gün.
anlamadım?arkadaşım tebrik ederim, sözünün eriymişsin (!)