Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

KAdroya geçecekler, MEBBİS Onayını UNutmayın

Tepki Skoru
0
anladım hocam .uygulamalı eğitim bölümünüde doldurdunuzmu meb e gittim onlar yaptı eğer isteseydiler söylerlerdi

Tepki Skoru
0
sözleşmeli öğretmenlerin hiçbirinin uygulama eğitim notu yok hocam.il milli eğitimler gerekli düzenlemeyi yapacaklarmış.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benım acıkogretım fakultesı yerıne egıtım fakultesı yazmıslar onayda verıldı neyapıcam ben sımdı bır problem olurmu acaba

Tepki Skoru
0
hocam benim de fakülte ismimi yanlış vermişlerdi.ilçe mem değiştiriyo..sıkıntı olmaz.

Tepki Skoru
0
benimkini ben onaylamıştım.ama okul onaylamamıştı..eğer okul başvurunuzu onayladıysa ilçe mem reddedip düzeltme yapabilir hocam.

Tepki Skoru
0
inşallah sorun çıkmaz hocam..ama bi şekilde hallederler merak etmeyin.

Tepki Skoru
0
Uğurlu hocam, Sözleşmenizin fesh edilme gibi bir durum söz konusu değildir. Yayınlanan Genelge de Eğer ki Sözleşmeden kadroay geçiş için başvuru yapılmazsa, Kadrolu öğretmenlerin yararlanacağı, mali ve özlük haklarından yararlanamayacaklardır deniliyor... Şİmdi Ben size: Kadro için başvurmanızı öneririim, Nİye?:

ÇÜnkü 1-) İL İçi İL Dışı tayin isteyebişleceksiniz 2-) Maaşınızda ve ek dersiniz de değişiklikler oalcaktır 3-) SSK ya Değil EMekli sandığına bağklacaksınız 4-) İzinlerde değişiklik oalcaktır...

OKulunuzda geçmek istemediğinize göre sorunlar var ama hocam emin olun o sorunlar her okulda mevcut nerdeyse... Önemli olan sorunları aşmak için sabretmeniz....

gene de siz bilirsiniz. eğerki fikrinizi değiştirir, kadro için başvuru yapmak isterseniz elinizi çabuk tutun...

Klavuz hocam teşekkür ederim cevapladığınız için. sıfırdan aday olarak başlamayı belki de hiç atanamamayı göze aldım. benim öğrenmeye çalıştığım bir sözleşmeli olarak temmuz sınavından sonra yapılacak ağustos atamasına başvurabilecek miyim? bunun cevabını öğrenemedim ki ne yapacağıma bakayım. gerçi zaman da yok ama sanırım salı son gün.

Tepki Skoru
0
bende istemiyordum ama geçtim.. herşeyde hayır vardırr.. ildışı tayin hakkıda verildi ama 51 puanla neresi olur ki? büyük ihtimal vandayım bir yıl daha

Tepki Skoru
0
il dişi tayın ıstemek için 3 yıl mı dolması lazım ben aralıkta sözleşmeli atandım ve bugun kadroya gectım hayırlısıyla bu il dışı tayınlerde ısteyebılırsın dedıler doğrumudur

Tepki Skoru
0
1.2.ve 3. bölgede görev yapanlar bir seneyi doldurduysa tercih yapabilir yazıyor klavuzda.

Tepki Skoru
0
mebbis-->> Personel işlemleri--->> Özlük modülü
açın bakalım ne yazıyor :) Hepinize hayırlı olsun

Tepki Skoru
0
Uğurlu hocam, Sözleşmenizin fesh edilme gibi bir durum söz konusu değildir. Yayınlanan Genelge de Eğer ki Sözleşmeden kadroay geçiş için başvuru yapılmazsa, Kadrolu öğretmenlerin yararlanacağı, mali ve özlük haklarından yararlanamayacaklardır deniliyor... Şİmdi Ben size: Kadro için başvurmanızı öneririim, Nİye?:

ÇÜnkü 1-) İL İçi İL Dışı tayin isteyebişleceksiniz 2-) Maaşınızda ve ek dersiniz de değişiklikler oalcaktır 3-) SSK ya Değil EMekli sandığına bağklacaksınız 4-) İzinlerde değişiklik oalcaktır...

OKulunuzda geçmek istemediğinize göre sorunlar var ama hocam emin olun o sorunlar her okulda mevcut nerdeyse... Önemli olan sorunları aşmak için sabretmeniz....

gene de siz bilirsiniz. eğerki fikrinizi değiştirir, kadro için başvuru yapmak isterseniz elinizi çabuk tutun...

Klavuz hocam teşekkür ederim cevapladığınız için. sıfırdan aday olarak başlamayı belki de hiç atanamamayı göze aldım. benim öğrenmeye çalıştığım bir sözleşmeli olarak temmuz sınavından sonra yapılacak ağustos atamasına başvurabilecek miyim? bunun cevabını öğrenemedim ki ne yapacağıma bakayım. gerçi zaman da yok ama sanırım salı son gün.

rica ederimm hocam.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.