Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kasım 2009 Atamaları

Tepki Skoru
0
Ya arkadaşlar biri beni bu konuda aydınlatırsa çook sevinirim. şimdi ben

1.tercih kadro yazıcam (olması zor)
2.tercihi sözleşmeli yaparsam orası kesin olacak gibi. Merkezde gözüküyor ama merkeze 2 saat. orada sözleşmeli kalırsam ve tekrar alım olmazsa diye korkuyorum. sizce napim ?

sözleşmeli olayında il içi eş durumu zor dimi??

kafam çook karıştıı yaa
ssaassrrre

Tepki Skoru
0
puanınız sanırım 72_75 civarı hcm?
sözl eş durumu evet zzor...
bizim bölüm her zaman atama yapılan bölüm hocm.bence elbette kasım ve ağustosta atama olacak tekrr.(risk alınarak yapılacak bir tercih türü.)yani memleketinizden ayrılmayı hiç istemiyorsanız dediğiniz gibi yapmak mantıklı sanırım..
kolay gelsin..hayırlısı olsn

Tepki Skoru
0
ya rica ediyorum biri bana tam olarak sözleşmeli ve kadrolunun farklarını söylesin

Tepki Skoru
0
seraziz hocam az önce bir sitede sözleşmalilerin artık kendi okulunu tercih edemeyeceği bilgisini vermiş bir arkadaş,hatta şimdi sözlş çalışanlar tercih yaparken kendi okulları onlara acık görünmüyormuş..
bi araştırın isterseniz sorun olmasn sonra....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende kasımda sözleşmelilerin kadroya geçeceğini vee kasımda yeni bir alım olmayacağını duymuştum memurlar forumdan.şubat da yeni alım olur ama.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar nasıl yanii yaa ben 68le atanamadım kasımda atama olmıcak mı yaniii:(kesin mi??çok üzüldüm:'((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 2008 puanı ile 2010 şubat atamasına başvurabiliyormuyuz aceba??

Tepki Skoru
0
arkadaslar kasım da alım olurmu puanlar kac olur sıradan mı alım olur mesala 71 ile atanamayan arkadas var ilçede onaylatmamıs vs.. neler olur iyi ve kötü ihtimallerle lütfen yorumlarımızı paylasalım...TŞKLR...

Tepki Skoru
0
ben başvurumu ilden onaylattım acaba ilçeden de mi onaylatmak gerekiyordu anlamadım kafam karıştı bilgi verirseniz sevinirim

Tepki Skoru
0
ben başvurumu ilden onaylattım acaba ilçeden de mi onaylatmak gerekiyordu anlamadım kafam karıştı bilgi verirseniz sevinirim
merhaba nuray hocam öncelikle il mem'e gideceksiniz ordan işleriniz halledip kararnamenizi alıp ilçe milli eğitime .hayırlı uğurlu oslun bu arada..

Tepki Skoru
0
arkadaslar kasım da alım olurmu puanlar kac olur sıradan mı alım olur mesala 71 ile atanamayan arkadas var ilçede onaylatmamıs vs.. neler olur iyi ve kötü ihtimallerle lütfen yorumlarımızı paylasalım...TŞKLR..
büşra hocam beni yanlış anladınız keşke atansaydım ama atanamadım.burda arkadaş 71 puanla alıp ilçede onaylatmadığı için ataması yapılmayan birinden bahsetmiş bende başvurumu ilden yaptım ayrıca ilçedende onaylatmak gerekiyormuydu ben ilçeden onaylatmamıştım

Tepki Skoru
0
basvuru forumunda ilçemi sectiniz nurayım? ilçe sectiyseniz ilçeye gidip onaylatmanız gerekiyordu ,ilçe olmayan yani ilçede onay cıkmayan yerlerde il yazıyordu basvuru forumunda... ben böyle okumustum bunları biliyorum ben ve arkadaslarım ilçeye onaylattık hiç ile giden arkadasım yok ,il de onaylatan arkadaslar yardımcı olun lütfen...

Tepki Skoru
0
arkadaslar kasım da alım olurmu puanlar kac olur sıradan mı alım olur mesala 71 ile atanamayan arkadas var ilçede onaylatmamıs vs.. neler olur iyi ve kötü ihtimallerle lütfen yorumlarımızı paylasalım...TŞKLR...
ilçeden onaylatmakgerekiyormuydu kimse yokmu lütfen cevap yazrasanız sevinirim bende sadece ilden onaylattım

Tepki Skoru
0
nuray arkadasım o 71 alan arkadas sadece pc de onaylatmıs ilçeye il e gitmeden öyle beklemiş bir siteye arkadası yazmıs yani hiç onaylatmamıs onunla kıyaslama kendini eger sen onayını yaptıysan il veya ilçeden tabikide arastır sor git mutlaka...

Tepki Skoru
0
nuray arkadasım o 71 alan arkadas sadece pc de onaylatmıs ilçeye il e gitmeden öyle beklemiş bir siteye arkadası yazmıs yani hiç onaylatmamıs onunla kıyaslama kendini eger sen onayını yaptıysan il veya ilçeden tabikide arastır sor git mutlaka...
teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
rica ederim arkadasım umarım bir sonuc elde edersiniz gönlünce olur umarım ..hepimizin atanması dilegimle...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle