Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kayıt yapmaya gidiyor muyuz arkadaşlar???

Tepki Skoru
0
eee biz kayıt yaptırmaya ne zaman gidicez?temmuzda atananlar???

Tepki Skoru
0
1 eylülde orda olacak sekılde bıletımı ayarladım ben.ama 1eylulden öncekı tarıh persembe gunu falan orda olmakta fayda var.1 gunde işlemler bıtmeyebılıyomus.en fazla 2 gun alır işler diyolar.
buarada bana daha evıme) belge falan gelmedı atandıgıma daır.anlamadım bu ısı ben

Tepki Skoru
0
bana da gemedi belge hocam.kayıtta öyle bi belge gerekmiyo sanırm.bir de son güne kalırsak nsl olucak,ev tutucaz da düzeni kurucaz da falan filan.... zaman alır.

Tepki Skoru
0
Başvuracağımız tarihler atandığımız ilin web sayfasından yayınlanacakmış,bana öyle dedi atandığım ildeki meb

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bana kağıt geldi,şöyle diyor,ağustos ataması yapılanlarla birlikte başvurulacakmış.

Tepki Skoru
0
hocam size gelen kağıtta şey de yazıyor mu,bu belgeyi kayıt zamanı getirmeniz gerekiyor gibi bi yazı var mı ?

Tepki Skoru
0
yok yok arkadaşlar o kağıdın bir önemi yokmuş.ben de erzurum ili aradım ordan söylediler banada

Tepki Skoru
0
şimdi ne zmn gidicegiz ve ne zaman yapıcaz kayıtı ben bişey anlamamdım

Tepki Skoru
0
bana da yenı geldı teblıgat 3 gun önce geldı. van özlp e atandım 28 ıne bılet almayı dusunuyorum bılmıyorum gec mı kalmırım erken mı olur ne bıcım bı sıstem bu ınsanlara bı tarıh verlır dımı

Tepki Skoru
0
minniş hocam bende sana çokı yakınım tanıştık zaten ç.kale...:) ben 25 de orda olucam....sizde erken gitseniz iii olur eğer kalacak yer derdiniz yoksa...çünkü ev bulmak biraz sorun oluyor....kolay gelsin...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle