Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Kpss'nin önümüzdeki pazartesi açıklanması???

Tepki Skoru
0
ben bugün açıklanır diye bekliyorum ama pazartesi açıklanmalı artık.Diğer haftaya sarkarsa klavuzdu tercihlerdi derken yetişmez ki,tatil bitecek..

Tepki Skoru
0
2009 da 30 temmuzda açıklanmıştı..ama sınav da tabi bu senekinden önce olmuştu..haftaya açıklanır bence..

Tepki Skoru
0
ama hocam pazartesiyi geçirirlerse nasıl yetişicek tercihler atamalar,hepsi bi haftada olup biticek mi çok zor.daha biz kayıta gidicez ev tutucaz,bi ton iş,hangi arada olucak...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yanlış anlaşılmamak adına yazmıyayım diyorum dayanamadım ama atananlar hala atanma peşinde bu nasıl bir mantık anlamadım öyle yada böyle atanmışsın hatta bazıları gitmeyecegini bile bile 26 işaretledi heyacan olsun diye herkes haktan hukuktan bahsediyordu atanma zamanı şimdi ne oldu boşu boşuna tercih edip bir başkasının hakkını almak neoluyor peki bunun günahı yok mu atanan arkadaşlar lütfen duyarlı olun zaten atandınız gidin kötü bile olsa azıcık sıkın dişinizi kimsenin hakkınada girmeyin yüksek bile alsanız bırakında başkaları da ekmek yesin zaten eninde sonunda kadroya geçeceksiniz boşu boşiuna da yazdığımı biliyorum ama olsun belki bazı arkadaşların fikri değişir de bir başkasının hakkını yememiş olur

Tepki Skoru
0
kim kimin hakkını yiyor,noluyor,hocam içinize birikmişliğiniz var sanırım.ben sonucu bekliyorum çünkü o kadar emek vermiş arkadaşm için takip ediyorum araştırıyorm her şeyi.çok çaresiz kpss yüzünden kafayı yicekti.onun atanabilmesi için bu çabalarım.kimseye lafım da yok hakkını yediğim de yok.kusura bakmayın.

Tepki Skoru
0
lafım atanıpta yerlerini beyenmeyip gitmemeyi düşünenlere hocam diger atanan arkadaşlara hayırlı olsun umarım herşey gönüllerince olur

Tepki Skoru
0
hocam onlar zaten hiç birşeyi hak etmeyen insanlar.Biz önümüze bakalım.içimizden geçenler günlümüzde bizimle olsun.Bir de şu sınav açıklansa:)

Tepki Skoru
0
başka bir sitede haftaya en geç cumaya açıklanır demişler ösym yi arayanlar

Tepki Skoru
0
diğer siteleri ben de inceledim de pazartesi umuyorum.inş.hocam yeni bilgi olursa paylaşırsanız sevinirm.Teşekkürler.

Tepki Skoru
0
ben de bir sitede 6 ya da 9 ağustos dediklerini gördüm mebi aramışlar heralde belki de bu sitededir hatırlamıyorum..

Tepki Skoru
0
tahminen bu da 9 ağustosta açıklanır her yıl 1 ay bekleme süresi oluyor
bizi gene eylüle bırakacaklar seneye eş durumundan yararlanamıcaz :( inş atanırım da işte..

Tepki Skoru
0
inşallah yine puan katsayılarıyla vb. şeylerle oynamazlarda yüksek gelir.

Tepki Skoru
0
bu pazartesi açıklanmaz ya bir ay dolmadı en erken 6 ağustos deniliyor

Tepki Skoru
0
yok be hocam 9una kadar bekletirler mi??stres stres stress..yeter dedik walla..

Tepki Skoru
0
pek çok sitede önümüzdeki cumaya kadar açıklanacağını yazmışlar,inşallah öyle olur da biter bu tatsız bekleyiş..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle