Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mantıksız bi taban puan

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu meb oyunu puanlar bana göre 47-48 aralığında kapanacak yüksek puan alanlar 26 işaretlemeyecek ve yüzde yüz şubat yada en geç seçim öncesi yüklü bir alım yapacak çünkü 6000 çok az bir alım şimdi doğuyu açtı bir çok kişi 26 la atanacak yüksek puanlar diğer atamayı bekleyecek bencede en mantıklısı beklemek yüksek puan alanlar için bu atamadan hemen sonra tekrar bir alım yapacak yani oyun içinde oyun

Tepki Skoru
0
amin hocam sağolasın herşeyden önemlisi hakkımızda hayırlısının olması.ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Tepki Skoru
0
benim puanımda 49 bende kararsızım 26 işaretlemek konusunda bilmiyorum çok zor bir durum

Tepki Skoru
0
bende onun için kararsızım ya hocam gelirse 26 dan gelir ve korkuyorum son güne kadar bekleyecem

Tepki Skoru
0
hepimizin yardımcısı olsun allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Tepki Skoru
0
ama bu adamlar tabanı 30 verdiklerine göre 50 ile kapatmaz inşallah iyi bir yer gelir hocam vardır bunun gerekçesi bence sıralama yanlış verilmiş ve de puanların geneli çok düşük gibime geliyor

Tepki Skoru
0
ama bu adamlar tabanı 30 verdiklerine göre 50 ile kapatmaz inşallah iyi bir yer gelir hocam vardır bunun gerekçesi bence sıralama yanlış verilmiş ve de puanların geneli çok düşük gibime geliyor
bende öyle düşünüyorum hocam sizde ümitsizliğe kapılmayın mutlaka 30 yapmakta vardır bir düşünceleri o nedenle ümitsiz olmayın

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle