Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Mardin'e atananlar kaç puanla atandınız?

Tepki Skoru
0
tuba 1982 hocam böyle bir iyilikte bulunursanız çok sevinirim.orada tanıdığım hiç kimse yok ve mazıdağ hakkında kalacak yerler hakkında bilgi alamadım netten.sağolun.

Tepki Skoru
0
tuba hocam yapamadım. Siz bana mesaj gönderin ben ordan size cevap verebilirim işallah ben bu sitede yeniyimde.

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun hocam kaç puanla atandınız acaba?

Tepki Skoru
0
Bende Ömerliye atandım arkadaşım, siz hangi ilden geleceksiniz.

Tepki Skoru
0
mrb sersu hocam konyadan gelecegim kocakuyu köyü benimki 3 km ömerliye.pek bir bilgi alamadım nerde kalınır nasıl gidilir gelinir hiçbir fikrim yok sizin bilginiz var mı

Tepki Skoru
0
mrb sersu hocam konyadan gelecegim kocakuyu köyü benimki 3 km ömerliye.pek bir bilgi alamadım nerde kalınır nasıl gidilir gelinir hiçbir fikrim yok sizin bilginiz var mı
hocam ömerli küçük şirin bir yer zorluk çekeceğinizi sanmıyorum. zaten orada yaşayanların çoğu memur. mardin merkeze de yarım saat uzaklıkta ömerli:) soracağınız birşey olursa sorabilirsiniz ben de sersu da yardımcı oluruz :)

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim halime hocam inşallah dediğiniz gibidir sagolun

Tepki Skoru
0
ömerli yaylatepe i.ö.okuluna atanan arkadaş kim acaba?

Tepki Skoru
0
bende mardin nusaybin topaçlı 100.yıl i.ö.o atandım puanım 60 ama gitmiycem galiba çok kötü diyorlar bilgisi olan paylaşabilirmi ??

Tepki Skoru
0
hayır hocam 10. tercihimdi internet sitelerinde merkez yazıordu yanlış tercih oldu
Hocam bence bir gelin görün, hemen karar vermeyin.Ben Mardin'liyim yarın tanıdık arkadaşlardan orası için gerekli bilgiyi toplarım.yarın nette olursanız sizi bilgilendiririm inşş.

Tepki Skoru
0
tuba hocam ömerli yaylatepe ipekyol ilköğretim okuluna ben atandım, siznerdesiniz.
Bu arada Halime hocam, sizi buralarda görmek güzel...

Tepki Skoru
0
60,331 ile hocam. sizdemi kızıltepeye gidyrsunuz yoksa:))

hayır hocam maalesef atanamadım ben mardinliyim ben 56,518 ile kaldım işte yazdığım yerlerden biri atandığınız okul kaç puanla kapattılar merak ettim hayırlı olsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle