tamam hocam özelden görüşelim o zaman..tuba 1982 hocam böyle bir iyilikte bulunursanız çok sevinirim.orada tanıdığım hiç kimse yok ve mazıdağ hakkında kalacak yerler hakkında bilgi alamadım netten.sağolun.
hocam mesajımı aldınız mi ?tuba hocam yapamadım. Siz bana mesaj gönderin ben ordan size cevap verebilirim işallah ben bu sitede yeniyimde.
hayırlı olsun kaç puanla atandınız acaba?kızıltepe eskin iöo okulu
baska varmı arkadaslar kızıltepede olan
oralarda yanlıs kalmayalım![]()
hayırlı olsun sersu hocammmBende Ömerliye atandım arkadaşım, siz hangi ilden geleceksiniz.
hocam ömerli küçük şirin bir yer zorluk çekeceğinizi sanmıyorum. zaten orada yaşayanların çoğu memur. mardin merkeze de yarım saat uzaklıkta ömerlimrb sersu hocam konyadan gelecegim kocakuyu köyü benimki 3 km ömerliye.pek bir bilgi alamadım nerde kalınır nasıl gidilir gelinir hiçbir fikrim yok sizin bilginiz var mı
hocam 60 puanla orası nasıl oldu.26 dan mı?bende mardin nusaybin topaçlı 100.yıl i.ö.o atandım puanım 60 ama gitmiycem galiba çok kötü diyorlar bilgisi olan paylaşabilirmi ??
Hocam bence bir gelin görün, hemen karar vermeyin.Ben Mardin'liyim yarın tanıdık arkadaşlardan orası için gerekli bilgiyi toplarım.yarın nette olursanız sizi bilgilendiririm inşş.hayır hocam 10. tercihimdi internet sitelerinde merkez yazıordu yanlış tercih oldu
hocam benim eniştem oranın müdürü hayırlı olsun..tuba hocam ömerli yaylatepe ipekyol ilköğretim okuluna ben atandım, siznerdesiniz.
Bu arada Halime hocam, sizi buralarda görmek güzel...
60,331 ile hocam. sizdemi kızıltepeye gidyrsunuz yoksahayırlı olsun kaç puanla atandınız acaba?
60,331 ile hocam. sizdemi kızıltepeye gidyrsunuz yoksa)