Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ne teftişi o öyle :D

Tepki Skoru
0
Bugün hayatımda görüp görebileceğim en detaylı teftişi oldum arkadaşlar hemde aday olmama rağmen :D Çevre incelemesine kadar okunurmu yahu :emot68:

Tepki Skoru
0
maşallah büşra bana gelen müfettiş yüzüne bile bakmadı hiç bi planın..gezi planına bile bakmadı..zümre ve toplantı tutanaklarına baktı ve gitti..kendi kendime sordumm..boşuna mı uğraştım ben yaw diye:))

Tepki Skoru
0
Ay bizimki varya ben getirdikçe daha yokmu dedi :D Sonra çocuklara lise öğrencisine sorar gibi bir dolu soru sordu renkler sayılar geometrik şekiller Atatürk 23 Nisan kzuucuklarımda şakır şakır cevapladı Pazartesi hepsine çikolata :36_7_8:

Tepki Skoru
0
benim müfettiş eldeli toplama çıkarma öğrettin mi dedi şok oldum..ona 2. sınıfta geçilmiyo mu dedim:)))

Tepki Skoru
0
Yok benimki Allah için işinin ehli olduğu belliydi.Tüm formların içeriği hakkında nasıl tutulduğuna dair bilgi sahibiydi.Yönetmeliği de içmiş olmalı.Günlük planımı dakikalarca inceledi.Oyun etkinliğine bowling almıştım okulda bowlingmi var dedi yok dedim pek mahsun söylemiş olmalıyımki sinirlendi yokda buraya ne diye yazıyorsun dedi sonra tamamını okuyunca uzun havlu kağıdı ruloolarının labut olduğunu anlayıp gülümsedi.Sakın planda yapmadığın etkinlik yakalamayım dedi:D

Tepki Skoru
0
ooo bu labut işi hoşuma gitti büşra iyi fikir:)) ben de yapayım bunu...yaa keşke benimki de inceleseydi...bana puan da vermiş puanım elime yeni geçti 95 vermiş:))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle