Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Nerde Olmak İsterdiniz?

Tepki Skoru
3
burda muhabbet koyulaşmış ben yokken :) alışveriş....ahh alışveriş....her çeşitten,her şeyimiz olsa da , sadece vitrin bakmaya çıksak da,küçük de olsa birşey alıyoruz muhakkak. en kötü alışkanlığımız bu olsun :)

Tepki Skoru
3
Size demiştim sahane bir yer diyeeee tuba hocam çıta yukseldi baya ama görünce kim gitmek istemez ki yaaaa resimlere bakmak bile iştah kabartıyor,hadi hep birlikte Bora Boraya o zaman :)))))) Alışverişe gelince her zaman her zaman derim bende :))))))

Tepki Skoru
0
esra hocam birgün bora bora adalarına gitmeye vasıl olursanız banada bavulda yer ayırır mısınız :)

Tepki Skoru
0
ben şu anda yatağmda olmk isterdmm...bugün çok yoruldummm ((:)

Tepki Skoru
0
kocaman bir fincan çay...sesszlik ve odam..birde yarım kalan kitabm...bana doknmayn sakınnn (((:)
bu arada alışverş yapalm diyenler..kiliste çok güzel ve uygun ve tabiki kaçak şeyler var...beklermmm ((:)

Tepki Skoru
0
ben maldivlerde olmak isterdim çok harika biyer rüya gibi tabi resimlerde gördüğüm kadarıyla ahh ahh

Tepki Skoru
3
elif hocam,haftasonu geldi,dinlenirsiniz bol bol umarım...ayrıca o bahsettiklerinizden ben de istiyorummmm :) inşallah bu yaz o tarafları gezmeyi düşünüyoruz. nimet hocam,görürsünüz inşallah oraları :)

Tepki Skoru
1
botanik parka gidin hocam yeşillik için atakulenin arkada:))deniz için yapabileceğim bir şey yok ne yazık ki:D alışveriş için kartımızı bekliyoruz okulöncesi kartlarııı:)))

Tepki Skoru
0
hahah yasemin hocam ben bavulda değil kafeste gitmeye bile razıyımm :))))) ahh ahhh nerde bizde o sanssssss :))))))) piyangomu alsak neeeeeee..
valla hocam ben ne maldivlerde ne de bora bora da olmak isterim,benim tek isteğim çocuğumla birlikte bir an önce eşimin ve ailemin yanına gitmek,allahım kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasın.

Tepki Skoru
3
seda hocam,inşallah isteğiniz en kısa zamanda,gerçekleşir...ALLAH yardımcınız olsun...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle