Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TÜM ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIN VE ÖĞRETMEN ADAYI ARKADAŞLARIN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLARIM.SAĞLIKLI,MUTLU,GELECEĞİ GÜVENLİ GÜNLER DİLEĞİ İLE..................
sevgili öğretmenlerimm ve benimm gibi geleceğinn öğretmenn adaylarıı arkadaşlarım;
bu özell ve çokk güzell gününüzü kutluyorrummm...hayırlı başarılı bir ömür ve öğretmelikk diliyorumm hepinize..
öğretmenimm canım benim,canım benimm
seni ben pek çokk pek çokk severimmmmm
Ben de çok heyecanlıyım..ilk öğretmenler günüm olcak Bütün öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarımızın öğretmenler gününü kutluyorum..:36_3_12:
Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bur millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.
(ATATÜRK)
bütün öğretmenlerin ve benim gibi kadro alamamış ama mesleğini icra eden ve çok seven öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.
seneye görüşmek dileğimle...
sevgiyle kalın...öpüldünüzp
değerli öğretmenlerim ve öğretmenlik mesleğine adım atacak olan arkadaşlarımın bu anlamlı gününü en içten dileklerimle kutluyorum.Daha nice öğretmenler gününü hep birlikte kutlamak dileği ile..