Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okuloncesiforum Ailesi Bebekleri

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bu sene forumda birçok anne adayımız var daha önce bebeklerini kucaklarına almış annelerimiz ve babalarımız var ...Ben diyorum ki;herkes bebeğinin fotoğrafını ve onun için özel bir kaç cümleyi buraya eklesin böylecede forumun bebeklerininde bir sayfası olur...yönetici arkadaşlar lütfen kapamasın bu konuyu hatta selçuk hocam ilk fotoğraf sizden gelsin....

Tepki Skoru
0
arife hocam çok güzel düşünmüşsün... evet resimleri bende merak ediyorumm.. hadi arkadaşlar.....:36_7_8::36_7_8:

Tepki Skoru
0
eveeeett eveeeettt..güzel bebişlii resimleri beklioruzzzz=)))

Tepki Skoru
0
şimdilik bebişimin resmi sadece yandaki..goca kafalım benimmm....
"minicik kalbinin karnımda attığını öğreneli çok az bir zaman oldu.şimdilik sadece manevi yönden hissediyorum seni...bende birazcık mide bulantısı ve sağ tarafıma ara sıra giren sancının dışında pek fazla değişiklik yok bende...CANIM KUZUCUM,senin canın sağolsun yeterki,sağlıklı sıhhatli doğ,mide bulantıları ve sancı çekmeye razıyım...
Tekrar aramıza hoşgeldin MİNİK MUCİZEM..babanla ben bu dünyaya gözlerimizi kapatıncaya kadar yanında olacağımıza ve seni her zaman canımızdan çok seveceğimize söz veriyoruz....
"seni çok seven ve dünyanın en şanslı annesinden"

Tepki Skoru
0
"minicik kalbinin karnımda attığını öğreneli çok az bir zaman oldu.şimdilik sadece manevi yönden hissediyorum seni...bende birazcık mide bulantısı ve sağ tarafıma ara sıra giren sancının dışında pek fazla değişiklik yok bende...CANIM KUZUCUM,senin canın sağolsun yeterki,sağlıklı sıhhatli doğ,mide bulantıları ve sancı çekmeye razıyım...
Tekrar aramıza hoşgeldin MİNİK MUCİZEM..babanla ben bu dünyaya gözlerimizi kapatıncaya kadar yanında olacağımıza ve seni her zaman canımızdan çok seveceğimize söz veriyoruz....
ne mutlu size hocammm=)
cümlelerinzn altında ne kadr huzurlu olduğunuz yatıo..
ALlah analı babalı büytsün..

Tepki Skoru
0
hep böyle mutlu olun inşallah

Tepki Skoru
0
inş.bebişini kucağına sağlıkla alırsın mutlu günler bebeğinle

Tepki Skoru
0
ben farklı aradığım için bulamamışım....o zaman bu konuyu kapatalım yönetici arkadaşlardan rica ediyorum boş yere işgal etmesin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle