Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Planlar

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar benim bir sorum olcak ben bir okulda göreve başladım benim öğrencilerimin sayısı tamamlanıncaya kadar sabahçı öğretmenle beraber yaptık şimdi öğrenci sayım tamamlandı ben öğlenci o sabahçı olcak fakat onlar plan olarak 2 ay kadar ilerde bende en baştan başlıcam sorun olan bu değilde günlük plan yıllık planla uyuşmucak kimi önemli günler yada tarihler karıştı acaba ne yapmam gerekir bir fikri olan var mı?

Tepki Skoru
0
çocuklar sıfırda başlayacakta o yüzden tabi sabahçı öğretmenlerle planlarımız beraber

Tepki Skoru
0
kaldığımız yerden devam etsek onların gelişimlerini etkilemez değilmi?sabahçı arkadaş sen baştan başlıyacaksın dedi bu yüzden kafam karıştı o benden daha tecrübeli bu konuda bencede kaldığımız yerden devam etmemiz daha iyi olur

Tepki Skoru
0
yaklaşık bir haftadan beri 3 öğrenci bzimleydi yeni başlayan 4 öğrenci olcak toplam 7 öğrenci sonrada artabilir

Tepki Skoru
0
doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim ben yaklaşık 2 haftadır başladım sabahçı öğretmenin sen en baştan alcaksın demesi kafamı karıştırdı sanırım kaldığımız yerden devam edip planlar üzerinde esneklik yapmak doğru olcak tekrar saol canm ilgin için

Tepki Skoru
0
sınıfı ben açmıyorum canm hem 10 çocuğu tamamlıcaz tamamlayamazsak artık bilmiyorum nolur bunu bende çok sorun yaptım hatta işten ayrılmayı bile düşündüm fakat şimdilik böle devam etcez kime anlattıysam bana tepki gösterdiler

Tepki Skoru
0
sana teşekkür ederim bilgilerini paylaştığın için

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00