Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Puanlar neden 30' a dÜŞtÜ!!!

Tepki Skoru
0
Bakan istifa etsin
İnce, “
Türkiye’nin gelmiş geçmiş en beceriksiz, en yeteneksiz, en basiretsiz Milli Eğitim Bakanı’nı istifaya davet ediyorum” dedi.
Bakanlık bu çıkışa, yazılı açıklama ile yanıt verdi: “Muharrem İnce, mensubu olduğu siyasi parti adına resmi bir başvuru yapma ciddiyetini göstermedi.”
Açıklamada, “öğretmenlerin iletişim bilgileri CHP tarafından kurumsal olarak istenmemiştir. CHP Grup Başkan Vekili İnce, sadece kişisel ve sözlü olarak Milli Eğitim Bakanı Çubukçu‘dan konuyla ilgili talepte bulunmuştur. Öğretmenlerimizin iletişim bilgilerinin sözlü olarak talep edilmesi halinde hukuk devleti ilkelerine göre hiçbir kurum, kuruluş ve kişiyle paylaşılamayacağı açıktır” denildi.
Ama tartışma burada bitmedi. Hatta sanal ortama taşındı.
İnce bu kez de twitter üzerinden Milli Eğitim Bakanı’nı hedef aldı.
İnce, “Ben okul ve öğretmen ismi istiyorum vermiyor. Kendisi cep telefonuna mesaj çekiyor” diye
Nimet Çubukçu‘yu şikâyet etti twitter’daki öğretmenlere, “Bütün öğretmen arkadaşlarım Bakan Çubukçu‘dan gelen mesajı istiyor mu?” diye sordu.
Muharrem İnce, twitter’daki takipçilerine şöyle seslendi: “Çevrenizdeki öğretmenlere söyleyin Kılıçdaroğlu mektup yazacaktı size ama Nimet Çubukçu izin vermedi” diye.
İnce bir de meydan okudu, Milli Eğitim Bakanı’nı birlikte KPSS sınavına girmeye davet etti ve “Az puan alan istifa eder” dedi.
En adili, İnce ve Çubukçu‘nun önce KPSS’ye girmeleri, ardından da Genç Bakış’ta sözlüye kalkmaları. Sizin favoriniz kim bilmem ama benimki kesin belli. Ama tarafsızlığımıza helal gelmemesi için şimdilik açıklamıyoruz.
Eğer yarışırlara, düellodan sonra açıklarız. Yok eğer gerçekleşmezse o zaman da biraz bekler, gerekçeleri ile yazarız..
İnce, eğitimi nihayet hatırladı!
Eğitim denildiğinde
TBMM’de akla gelen birkaç isim vardı. Onlardan birisi de öğretmen kökenli Muharrem İnce‘ydi. Ama Grup Başkan Vekili olunca, bir havalara girdi sormayın! Eğitimi unutup kendini daha önemli memleket meselelerine verdi. Eğer MEB “işgüzarlık” yapmayıp şıp diye öğretmenlerin adresini verseydi, belki yine hatırlamayacaktı. Bu yüzden MEB’e teşekkür borçluyuz!..

Tepki Skoru
0
ayy inanmıyorum arkadaşlar ya.. gercekten cok üzüldüm.. yazık 69 ile şanlıurfa ve batmanın köyündeler.. 34 ile o kişi istanbul a atandıysa yazık onlara.. cok üzüldüm adımıza... :emot104:ssaassrrre

Tepki Skoru
0
Kazanan kim?
YÖK, ÖSYM ve MEB, dolayısıyla devlet, hiçbir dönemde bu kadar yıpranmamıştı. Öyle ya da böyle kendi ya da yakınları sınava giren on milyonlarca vatandaşımız var. Sınav dediğiniz zaman tüyleri diken diken oluyor. Moralleri de altüst olmuş durumda. Varlarını yoklarını dershanelere, hazırlık kitaplarına yatırdılar ama nafile. Bu yüzden de hayata küsmüş durumdalar.
Onları yeniden hayata döndürme görevi ise onları bu hale getirenlere düşüyor.
Özetin özeti: Eğitim hiç bu kadar sahipsiz kalmamıştı!..

Tepki Skoru
0
ayy inanmıyorum arkadaşlar ya.. gercekten cok üzüldüm.. yazık 69 ile şanlıurfa ve batmanın köyündeler.. 34 ile o kişi istanbul a atandıysa yazık onlara.. cok üzüldüm adımıza... :emot104:ssaassrrre
durum bundan ibaret hocam geçen sene ilçe milli eğitim şube müdürü beni ve arkadaşlarımı akp ilçe binasına gönderdi kayıt olun diye ordaki başkan dedi ki bizim sayemizde sizler atandınız kayıt yaptırın yerinize kimse gelmesin ben yapmadım yapmamda afedersiniz satılık değilim ne o oy ver yerine kimse gelmesin işelr böyle dönüyor kayıt yaptır işin garanti yoksa nerde yapmazsan işinden olursun allah onları bildiği gibi yapsın

Tepki Skoru
0
Arkadaşlarr hazirana kadar iyi bir alım olmazsa şimdi bu hükümete oy verir miyiz acaba hem magdur olalım hem oy verelim yok öyle..Öğretmeniz biz kelime oyunlarıyla,, bulgurla,kömürle sömürülemeyiz !! Bakanlar milletvekilleri girse bi de su sınava onları da sınavla alsalar ne iyi olurr :)

Tepki Skoru
0
pardon da benim yazdığım yorum neden başka bir isim altında yayınlanıyo anlayamadım

Tepki Skoru
0
neden böyle olduğunu birisi bana açıklayabilir mi yorum yazan benim başka isim altında yayınlanıyo

Tepki Skoru
0
inancımı kaybetmek istemiyrum ama neden torpi olan bukadar düşük puanlarla hem de istediği yere atanabiliyo resmen eneyi yerine konuluyoruz bukadar çaba sarfediyoruz ama pardon burası türkiye herşeyi normal karşılamak lazım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar facede nibet çubukçu istifa sayfasında kopyacıları tclerı sınav sonuc belgelerı ve yerlestırıldıklerı yerlerı bızzat gosteren vıdeolar var ızleyebılırsınız

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle