Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Saçlarınız ne durumda...mini test..

Tepki Skoru
0
Saçlarınız Ne Durumda?

Kadınların doğal ve en önemli aksesuarlarından biridir saçları. Sağlıklı, parlak ve bakımlı saçlara sahip olmayı tüm kadınlar ister. Peki sizin saçlarınız ne durumda? Bunu öğrenmek için testimizi uygulayın ve sonucu görün.

SORULAR

1) Soru :Saçlarımın sağlıklı ve bakımlı olduğunu düşünüyorum?

a. evet

b. hayır

2) Soru :Ne kadar sıklıkla saçlarınızı yıkarsınız?

a. hemen hemen her gün

b. hafta 4 kez ya da daha az

3) Soru :Havuza girerken saçlarınızı korumak için bone kullanır mısınız?

a. evet

b. hayır

4) Soru :Arkadaşınızın evinde kaldınız ve duş almanız gerekti ama arkadaşınız sizinle aynı şampuanı kullanmıyor. Ne yaparsınız?

a. sadece duru suyla ya da sabunla saçlarımı yıkarım

b. var olan şampuanlar saçlarımı yıkarım

5) Soru :Saçlarınızı boyatıyor musunuz?

a. hayır( ya da sadece kına gibi doğal maddeler kullanıyorum )

b. evet, sıklıkla boyatıyorum

6) Soru :Saçlarıma doğal ürünler kullanarak bakım yapmayı tercih ediyorum.

a. evet

b. hayır

7) Soru :Ne kadar sıklıkla kuaföre gidersiniz?

a. 6 haftada bir

b. 2 ay ya da daha uzun aralarla

8) Soru :Gün arasında saçlarını düzeltmek istediğinizde bunu nasıl yaparsınız?

a. yanında bulundurduğum tarağımla saçlarımı düzeltirim

b. ellerimle ayna karşısında bir kaç kez saçlarımla oynar ve ellerimle saçlarıma şekil veririm

9) Soru :Kuaförünüz nasıl saçlara sahip olduğunuz düşünüyor?

a. sağlıklı ve bakımlı saçlara sahip olduğumu düşünüyor

b. kuru ve solgun saçlara sahip olduğumu düşünüyor

10) Soru :Ellerinizi saçlarınız arasında dolaştırdığınızda saçlarınızın kuvvetli ve sağlıklı olduğunu hissediyor musunuz?

a. evet

b. hayır, saçlarım sıklıkla dökülüyor ya da birbirine karışıyor

DEĞERLENDİRME

A şıkkı çoğunluktaysa...

Kesinlikle sağlıklı saçlara sahipsiniz. Saçlarınızın görünüşünüz için önemli olduğunu biliyor ve saçlarınıza gereken özeni gösteriyorsunuz. Saçlarınız için bakım yapmayı/yaptırmayı ihmal etmiyor, onları her fırsatta korumak için çabalıyorsunuz. Sağlıklı, parlak ve bakımlı saçlara sahip olduğunuzu söyleyebiliriz

B şıkkı çoğunluktaysa...

Saçlarınızın yeterince sağlıklı ve bakımlı olmadıklarını söyleyebiliriz. Onlara gereken özeni göstermiyor, ihtiyacı olan bakımı yapmıyorsunuz. En kısa zamanda kuaförünüzden bazı tavsiyeler almanızı öneririz. Unutmayın, parlayan sağlıklı saçlar güzelliğinizin daha kolay fark edilmesini sağlayacaktır.:36_11_13:

Tepki Skoru
0
ben zaten hergün kuafördeyim :):):):) a larda çoğunlukta çıktı :)::):)) teşekkürler hocam :)):)

Tepki Skoru
0
bence saçlara en güzel bakım dogal olanı..ben evde doğal maskeler yapıyorum ve cok etkisini gördüm..mesela bir tane tarif vereyim hemen..
bir yumurta sarısı,bemix vitamin(bir ampül) tüm eczanelerde bulabilirsiniz,biraz zeytin yağı....saclarınıza kuruyken sürün ve yarım saat kadar bekleyin sonra duşunuzu alın..
ayrıca ısırgan otunu kaynatıp saçlarınızı suyunu kullanarak durularsanız birkaç denemeden sonra dökülmeleri azaltıyo...
test içinde teşekkür ederim hocam..a aldım..

Tepki Skoru
0
a lar çok bakımlı saçlar..... ben saçlarımı kısacık kestiridim bakımlı olmayıp da napsın zavallılar.....:)))))))))))))

Tepki Skoru
0
Walla Ben saçlarımdan ümidi kestim o kadar kurular ki uzatamıyorum Kopuyolar sürekli fön çekmesemde şekle girmio bıktm walla ya :(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yaz tatili bitti okullar açılıyor saçlarımız ne durumda benimkiler felaket acil boyanması lazım...

Tepki Skoru
0
her saçlarımı yıkayışımda elimde bir tomar yerini terk eden saç görmekten içim çürüdü walla.bunu nasıl durdurucam hiç fikrim yok!bu gidişle saçlarım çok sereliyo.ve biliyorum ki kadınların bu şekilde görüntüsü çok felaket.aman tanrımmmmm!!!

Tepki Skoru
0
her saçlarımı yıkayışımda elimde bir tomar yerini terk eden saç görmekten içim çürüdü walla.bunu nasıl durdurucam hiç fikrim yok!bu gidişle saçlarım çok sereliyo.ve biliyorum ki kadınların bu şekilde görüntüsü çok felaket.aman tanrımmmmm!!!
Benimki de dökülüyor ve çok kuru fazla kuru olduğu için çabuk kırılıyor :/ BU Piyasada marka diye geçinen ürünleri denedim hiç bir işe yaramıyor yine ne varsa doğal şeylerde var yağ saçı güçlendiriyormuş belki güçlenirse dökülmesi azalır diye kuaförüm önerdi saf zeytinyağını saçıma sürüyorum en az 2 en fazla 5 saat saçımda bekliyor msaj yaparak uyguluyorum yumaşatıyor ve besliyor saçım kuru olduğıu için 2 haftada bir yapıyorum ben iyi geliyor eğer saçın yağlıysa daha az yap bi dene derim işe yarar umarım ...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle