Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şehitlerimiz

Tepki Skoru
0
BELKİ DÜNYADA HAYATLAR ÇOK UCUZA GİDİYOR AMA EMİNİM AHİRETTE ŞEHİTLERİ HİÇ KİMSEYE NASİP OLMAYACAK MERTEBELER BEKLİYOR.
AİLELERİNE ALLAH SABIR VERSİN.
PEYGAMBERİMİZ BİR HADİSİNDE ŞÖYLE BUYURUYOR.(S.A.V.)
"Muhammed'in nefsi kudret elinde olan Allah'a yemin ederim ki, Allah yolunda alınan herhangi bir yara kıyamet gününde aynı şekilde görülecek. Rengi kan renginde ve kokusu misk kokusunda olacaktır." yine peygamberimiz (s.a.v.)in tavsiyesi ile onlar yıkanmaz.kanları ve yaraları ile gömülür.
tevbe suresi 111. ayette de"Allah, mü’minlerden mallarını ve canlarını kendilerine cennet karşılığında satın almıştır. Çünkü onlar Allah yolunda savaşırlar öldürürler, öldürülürler.”
slayt çok güzel hazırlanmış ve anlamlı.paylaşım için teşekkürler arkadaşım.

Tepki Skoru
0
"şehitler" gece gündüz ,dağ taş demeden vatanımızı korumak için gözünü bile kırpmadan canını feda edenler hakkınız ödenmez "SİZLERE MİNNETTARIZ"

Tepki Skoru
0
şehitlik herkese nasip olmaz. burda bu sitede sadece bir kişiyi gördüm çok dua etti şehit olmak için bakalım agustosta gidiyor. ben ve sevenleri geri dönmesini bekleyecegiz. ama ben şehit olmak istiyorum diyor. uzaylıkim sen kardeşim canımsın. ama elbet her müslüman yanar o arzu ile şimay sanada bu güzel paylaşım için teşekkürler

Tepki Skoru
0
önemli değil freelayf şehit olmak isteyen arkadaşınada helal olsun diyorum askerlikten kaçanlar varken onun şehit olmak istemesi helel olsun diyorummm

Tepki Skoru
0
şimay arkadaşımın babası kıbrıs gazisi, babasından dolayı yarım kalmış bir iş var diyor inşallah benimle tamamlanır diye dua ettiğini çok duydum. uzaylıkim(ibrahim halil azger) kardeşim senin helalin var. bu vatanda senin gibisinin eli öpülesi yerin var. birde sitenin kurallarından dolayı yazamadıgım bir durumu var. onu görünce gerçekten gurur duyuyorum onu tanıdıgıma. damla uysal senin de acını paylaşıyorum. allah mekanların engüzelini nasip etmiş.

Tepki Skoru
0
freelayf arkadaşı tanıyorum bende biliyorum şehit olmak istediğini işte o yüzden helel helal olsun diyorum yolu açık olsun hakkında hayırlısı olsun gerçekten gurur duyulacak bir durum..

Tepki Skoru
0
teşekkürler. ben onun kadarını görmedim. uzaylı ya bu bazı büyüklerimiz çürük alıyo ogluna ama bu şehit olacam diyor.

Tepki Skoru
0
şimay güzel paylaşımın için teşekkürler. bugün açmayacaktım freelayf aç dedi ve iki gündür beni çok mutlu eden yazılar yazmış. evet şehit olmak içimdeki arzu olarak bekliyor beni. belki çok kişi bunu salaklık ben ise şeref ve görevlerin en mukadesi olarak görüyorum eger agustosta şehit düşersem benim için burda bir sayfa açarsınız artık. ama benim bu arzum gerçekleşmezse ben biterim. hepinize teşekkürler

Tepki Skoru
0
bence uzaylıkim arzun gerçekleşmezse üzülmemelisin çünkü askere gitmekten korkan insanlar varken sen gitmek istiyorsun oda yetmiyormuş gibi bide şehitlik istiyorsun helal olsun diyorum

Tepki Skoru
0
reşekkürler şimay şimdi baktım kişi bilğine bunu sen zaten biliyodun ki gamze. kendine iyi bak.

Tepki Skoru
0
sevil hocam ve filiz hocamın yazdıklarına yürekten katılıyor ve destekliyorum.Rabbim ölümlerin en güzeliyle şereflenmeyi hepimize nasip etsin inşallah.sonuçta hepimiz öleceğiz.hani bi söz vardır .....yolunda ölmektense HAK yolunda ölmek ne güzel diye...teşekkürler şimay hocam

Tepki Skoru
0
önemli değil esma öğretmen herkes keşke sizin bizim kadar bu konuda duyarlı olabilse :(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle