Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şimdi atananlar ağustosta nolacakkk....

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar şimdi sözleşmelide atananlar göreve başlamayacaklar...Eylülde başlayacaklar..Peki atanıpta göreve başlamayanlar bir yıl süreyle atamaya başvuramazlar maddesi nolacak..Onlar ağustos kadrolu alıma başvurabilecekler mi? Bilgisi olan var mı???

Tepki Skoru
0
bence atanamayacaklar ayrıca kılavuzda bu bilgilendirmenin olması lazım ama yok
o kadar kişinin aklına takılan bu kılavuzu hazırlayanların aklınatakılmıyormu? evet ağustaki atamayıda kazandık diyelim bekleyecekmiyiz ne yapıcaz ve nasıl öğrenicez offf artık.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar,ben eylül 2009 da ataması çıkmış fakat atama yerine gidememiş biriyim. Bahsettiğim tarihten sonraki yapılan atamalarda tercihte bulunabildiğim halde sistem şimdi tercih yapamazsınız diyor.Ne yapacağımı,kimden bilgi alacağımı şaşırdım.Allah aşkına bir bilen varsa yazsın.Ağustosta benim durumum ne olur?

Tepki Skoru
0
arkadaşım emin değilim ama 1 yıl cezalı durumdasın,bu da eylül 2010 demek sanırım.belki eylül de başlanacağı için ağustosta tercih yapabilirsin.araştır istersen,milli eğitimden ya da internetten.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar,ben eylül 2009 da ataması çıkmış fakat atama yerine gidememiş biriyim. Bahsettiğim tarihten sonraki yapılan atamalarda tercihte bulunabildiğim halde sistem şimdi tercih yapamazsınız diyor.Ne yapacağımı,kimden bilgi alacağımı şaşırdım.Allah aşkına bir bilen varsa yazsın.Ağustosta benim durumum ne olur?
hocam 1 yıl cezalı durumdasınız tercih yapamazsınız

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.