Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şimdi korkuyorum artık...

Tepki Skoru
0
puanım 48 arkadaşlar yozgat sizvas tokat afyon van yazdım ama buradan ve diğer sitelerden incelediğimde pekçok yüksek puanlı 50-55 arası görüyorum aman allahım ne kadar tek dersten kalan varmış hepside benimle aynı tercihleri yapmış bana bir yer gelmesi çoook zorrr...:(((

Tepki Skoru
0
son anda ewet dedim gece uyuyamadım onaya gitmeden ewet demiştim...

Tepki Skoru
0
ÖĞRETMENİM..olmazsa olmaz..biliyorum olay bu kadar basit değil ama...hayırlısı olması için dua et...başka daha güzel yerler olur belki...nasip buuu...

Tepki Skoru
0
haklısınız kızlar ama ne bileyim koskoca bir senem gidecek ve ben bu kpss ye çalışmadım heleki atama yapılacağını öğrenince umudumu buraya bıraktım geçen yıl en son 47 küsürlerde kaldı atama dedim bana da bir yer gelir dedim ama allah büyük inş. iyi bir yer gelir de yüzümüz güler olmazsa son kez bir sene daha şansımı deneyeceğim hayatımı ve hayallerimi hep erteleyerek yaşamak şimdi acı veriyor bana ... ama şunu öğrendimki ne kadar çok çalışırsan o kadar kardasın okulncesi öğretmenliğinin atanma puanı düşük olabilir ama şu bir gerçekki iyi puan alırsan iyi yere atanırsın düşük alırsan kötü yere...

Tepki Skoru
0
umudumuzu kaybetmeyelim zorunlu il sayısı arttı ve artacakda.bizleri tamamen alacaklar insallah

Tepki Skoru
0
bencede şuna bak ya kalıcaz gibib yuksekler çok 26 evet de demedm

Tepki Skoru
0
bende 26 dan otu bıyer gelmesınden korkuyorum.benım puana kadar dusmez ama ya duserse.(aramızda kalsın eşımın haberı yok suprız olcak olursa:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle