Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizce 30.000 ek alımda sözleşmeli kaça düşer?

Tepki Skoru
0
2000 yılından sonrasınıda kapsıyomu arkadaşlar bu protkol

Tepki Skoru
0
ben ünv. 3. sınıfta başladım usta öğretici olarak çalışmaya 5 yıldırda yapıyorum bu bizleri kapsıyomu?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende ilk açık öğretim okul öncesi okuyanlardanım.Evet ozamanlar kitapçığın içerisinde yazıyordu kadrolu olunacak diye...ama ben hiiiiç zannetmiyorum bu hakkı bize sınavsız versinler.Atama olursa puanları çok düşürürler belki...İnşallah hepimiz atanırız... 6 yıl oldu mezun olalı artık benimde bir sınıfımın olmasını istiyorum:ggggdw:

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende ilk açık öğretim okul öncesi okuyanlardanım.Evet ozamanlar kitapçığın içerisinde yazıyordu kadrolu olunacak diye...ama ben hiiiiç zannetmiyorum bu hakkı bize sınavsız versinler.Atama olursa puanları çok düşürürler belki...İnşallah hepimiz atanırız... 6 yıl oldu mezun olalı artık benimde bir sınıfımın olmasını istiyorum:ggggdw:
aynen katılıyorum sana arkadaşım bende 8 enedir bu işi yapıyorum ve artık yedek olmak istemiyorum kendi sınıfım olsun istşyorum inş. herşey gönlümüzce olur.....

Tepki Skoru
0
Amin arkadaşım,hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

Tepki Skoru
0
Amin arkadaşım,hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
aranızdaki kıdemlilerden biride benim 10yıl oldu ve buyıl artık bunaldım.birnici dönemi bitirp işi bırakayım diyorudm.aralık ayında özür gurub ile yerime biri geldi sözleşmeli.biraz maddi sıkıntım olur diyedüşündüm ama çok şükür olmayacak inş.artık üç kuruşa çalışmak istemiyorum.yıllarca mebde çalıştık kendisi referansımız oldu.kendi referanslığını görmezden geliyor kurum.hak bizlerin .inş alacazhakkımızı ..

Tepki Skoru
0
25.01.2000 Tarihinde MEB ile Anadolu Üniversitesi arasında protokol bir protoköl imzalandı. bizler kaç saatti hatırlamıyorum kursa katıldık ve sınav olduk.sınav sonrasında görev dağılımı yapıldı. şubat tatilinden sonra başladık 2. dönem başında belki benden önce başlayanlarda olmuş olabilir. yani ilk olanlardan biriyim kıdemli olarak ta hesap edin bir sene boşluk var. o zamanlarda kitapçıkta öyle bir yazı geçiyordu.2000 yılında başladığı için kapsıyor ama süresini bilemem tarih yoktu çünkü.verilen sözler tutulmadı ve hala bekliyoruz atanmak için.umarım bir çözüm yolu bulunur. sayın meb ve anadolu üniversitesi böyle bir protoköl imzaladın madem sözünde de dur.

Tepki Skoru
0
25.01.2000 Tarihinde MEB ile Anadolu Üniversitesi arasında protokol bir protoköl imzalandı. bizler kaç saatti hatırlamıyorum kursa katıldık ve sınav olduk.sınav sonrasında görev dağılımı yapıldı. şubat tatilinden sonra başladık 2. dönem başında belki benden önce başlayanlarda olmuş olabilir. yani ilk olanlardan biriyim kıdemli olarak ta hesap edin bir sene boşluk var. o zamanlarda kitapçıkta öyle bir yazı geçiyordu.2000 yılında başladığı için kapsıyor ama süresini bilemem tarih yoktu çünkü.verilen sözler tutulmadı ve hala bekliyoruz atanmak için.umarım bir çözüm yolu bulunur. sayın meb ve anadolu üniversitesi böyle bir protoköl imzaladın madem sözünde de dur.
dediklerinizi aynen onaylıyorum fakat bu protokolde bir ayrıntı daha vardı 3 yıl ile sınırlı tutulacaktı ama öğrenci alınmaya hep ama hep devam edildi o yüzdende sözlerinde duramadılar sayı çok fazla birde ücretli çalıştırmak varken niye kadro versinki şimdi bizim mezun sayısı az kaldı ama bu sefer sertifikalı diğer ücretliler geldi bu iş çok uzak ama mücadeleye devam pes etmek yok ben eğitim bir sene ve bimere yazdım magduriyetimizi
hayırlısı olur inşallah

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende sözleşmeli atandım .benım puanımda 62.419 hayırlısı olsun:)

Tepki Skoru
0
evet ama bizim zamanımızda yani 3 yılı kapsayan dönemde sınırsız öğrenci alındı fakat üç yıl dolunca 300 kişi sınırı geldi ve ünv giriş taban puanıda yükselmişti sanırım yanii biz daha şanslı olanlardanız hayırlısı olsun hepimiz için inş umut fakirin ekmeği idr derler ya bizede bi umut kapısı daha doğdu bekleyelim bakalım bunun sonu ne olacak.:emot94:

Tepki Skoru
0
bende aynı durumdayım 2010 puanım daha düşük 2009 puanımı kullanacağım. ağustosta 2010ve 2011 puanları geçerli

Tepki Skoru
0
Alım 24 000 civarında olacak açıktan atama falan derken küsüratı gider zaten.24 000 kadrolu alım olur(sa) önceki atamalara göre oranladığımızda 2500 civarı bir alım olabilir.Eğer sözleşmeli alım olursa bu sayının pek değişmeyeceğini zannediyorum.Her yerde ücretli öğretmenler çalışıyor.Atananlar nerede?...Benim kendi görüşüm bu şekilde.2 500 sözleşmeli için puan aralığı 43-47 arasında kalacaktır.Kadrolu alım olursa onun sonrası yapılacak 1 000 civarı bir alım için puan aralığı 48-50 arasında kalacaktır...Ama eşimin branş sıralaması ile son başvuru arasında yaklaşık 5 000 sayılık bir uçurum var.Burada hem atanıp hemde sınava girenlerin payı vardır elbette.Çok olsa 1000 kişi etkilesin.Diğer 4000 kişi neden başvurmadı yoksa sıralama mı yanlış hala çözmüş değilim.....Kılavuz yayınlanmadan hiç bir şey belli olmaz sürprizlere açık bir durum...

Tepki Skoru
0
ben anlamıyorum.sanırım çok kişi keyfi tercih yapıyor. sıralamaya güvenemiyorum,hoş o da ortada yok ya... puanım 67,8 ama ben kesin atanırım diyemiyorum:( Allah hepimize yardım etsin.

Tepki Skoru
0
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah ben bişey anlamadım yorum yapıyoruz ama taban kaç olur kaç kişi alınır bizden ayrıca alım sözleşmelimi acaba

Tepki Skoru
0
Elbette ki banane, ben fikrimi söyledim. Ben olsam atamazdım dedim. Açık var diye de sokaktan çevirdiğim adama ''gel arkadaş, bize adam lazım. '' demem. Tercih yapmayın demiyorum. Elbette ki tercihinizi yapacaksınız lakin, 40 puana harcanan emeği biraz sorgularım. Hem size şaka yapmışlar 12 puanla öğretmen olunmaz. Kitapçığa isminizi yazın 20 puan geliyor zaten...

Tepki Skoru
0
benimde puanım düşükte arkadaşım sana da yazmak istedim.sana bazı sorular sormak istiyorum. meslek lisesi mezunumusun?kaç yıl görev yaptın ne olarak?

Tepki Skoru
0
Eğer kadrolu alım olursa, ardından sınav olmadan önce sözleşmeli alım yaparlar mı acaba? Bir fikri olan var mı?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle