aynen katılıyorum sana arkadaşım bende 8 enedir bu işi yapıyorum ve artık yedek olmak istemiyorum kendi sınıfım olsun istşyorum inş. herşey gönlümüzce olur.....arkadaşlar bende ilk açık öğretim okul öncesi okuyanlardanım.Evet ozamanlar kitapçığın içerisinde yazıyordu kadrolu olunacak diye...ama ben hiiiiç zannetmiyorum bu hakkı bize sınavsız versinler.Atama olursa puanları çok düşürürler belki...İnşallah hepimiz atanırız... 6 yıl oldu mezun olalı artık benimde bir sınıfımın olmasını istiyorum:ggggdw:
aranızdaki kıdemlilerden biride benim 10yıl oldu ve buyıl artık bunaldım.birnici dönemi bitirp işi bırakayım diyorudm.aralık ayında özür gurub ile yerime biri geldi sözleşmeli.biraz maddi sıkıntım olur diyedüşündüm ama çok şükür olmayacak inş.artık üç kuruşa çalışmak istemiyorum.yıllarca mebde çalıştık kendisi referansımız oldu.kendi referanslığını görmezden geliyor kurum.hak bizlerin .inş alacazhakkımızı ..Amin arkadaşım,hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
dediklerinizi aynen onaylıyorum fakat bu protokolde bir ayrıntı daha vardı 3 yıl ile sınırlı tutulacaktı ama öğrenci alınmaya hep ama hep devam edildi o yüzdende sözlerinde duramadılar sayı çok fazla birde ücretli çalıştırmak varken niye kadro versinki şimdi bizim mezun sayısı az kaldı ama bu sefer sertifikalı diğer ücretliler geldi bu iş çok uzak ama mücadeleye devam pes etmek yok ben eğitim bir sene ve bimere yazdım magduriyetimizi25.01.2000 Tarihinde MEB ile Anadolu Üniversitesi arasında protokol bir protoköl imzalandı. bizler kaç saatti hatırlamıyorum kursa katıldık ve sınav olduk.sınav sonrasında görev dağılımı yapıldı. şubat tatilinden sonra başladık 2. dönem başında belki benden önce başlayanlarda olmuş olabilir. yani ilk olanlardan biriyim kıdemli olarak ta hesap edin bir sene boşluk var. o zamanlarda kitapçıkta öyle bir yazı geçiyordu.2000 yılında başladığı için kapsıyor ama süresini bilemem tarih yoktu çünkü.verilen sözler tutulmadı ve hala bekliyoruz atanmak için.umarım bir çözüm yolu bulunur. sayın meb ve anadolu üniversitesi böyle bir protoköl imzaladın madem sözünde de dur.
hocam temmuz öncesi olan atamalarda 2009 puanı geçerlidir.ama ağustos ayndaki atanmada geçerli değil. tam 2 yıl dolması lazım.arkadaslar 2009 lu tercıh yapıyormu
Elbette ki banane, ben fikrimi söyledim. Ben olsam atamazdım dedim. Açık var diye de sokaktan çevirdiğim adama ''gel arkadaş, bize adam lazım. '' demem. Tercih yapmayın demiyorum. Elbette ki tercihinizi yapacaksınız lakin, 40 puana harcanan emeği biraz sorgularım. Hem size şaka yapmışlar 12 puanla öğretmen olunmaz. Kitapçığa isminizi yazın 20 puan geliyor zaten...