Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sizce sözleşmeli kaçta kalıcak

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yeter artık her kafadan bir ses çıkıyor..taban puana bakıldığında 40 larda kalması gerekir.siz hiç gördünüz mü taban puanın 20 puan üzerinde kaldığını yani bu tabanı bilerek 30 yaptılar diye düşünüyorum..bırakında 40 lı 50 li puanlı olanlarda birazcık olsun ümitlensin.bence hiç belli olmaz.yarın göreceğiz..genelde yeni mezunlar puanların yüksekte kalacığını düşünüyor .inşş.yarın herkesin menun olacağı bir sonuç olur.kısmetten öteside olmaz.hayırlısı..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yeter artık her kafadan bir ses çıkıyor..taban puana bakıldığında 40 larda kalması gerekir.siz hiç gördünüz mü taban puanın 20 puan üzerinde kaldığını yani bu tabanı bilerek 30 yaptılar diye düşünüyorum..bırakında 40 lı 50 li puanlı olanlarda birazcık olsun ümitlensin.bence hiç belli olmaz.yarın göreceğiz..genelde yeni mezunlar puanların yüksekte kalacığını düşünüyor .inşş.yarın herkesin menun olacağı bir sonuç olur.kısmetten öteside olmaz.hayırlısı..
yarın saat 10 damı açıklanıyor

Tepki Skoru
0
hocam 10-12 arası olması gerek ama yinede mebin işi belli olmaz..
genelde hep öyle olur ya hayırlısı bakalım ama dediğiniz gibi olmayabilirde offf iyice bunaldım zaman geçmiyor ve ben gerçekten merak ediyorum kaçta kalacak bakalım

Tepki Skoru
0
simdiden umıtlenınce sonra olmayınca daha kötü oluyor.benım 1o bin alımda öyle oldu atanırm dedım ama olmadı...

Tepki Skoru
0
bu sene mezun olamayan 750 aöf var başvuru yapmıyacaklar var yeliz 06 hocam gerçekten doğru mu.O zaman tabi mezun sayısı az oluyor.bende atanamadım .

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle