Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sonuclar acıklandı

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben anlamadım,bi arkadaş 57 punanla atanamadım diyor,diğer bi arkadaş 53 ile atandım diyor.26'yı işaretleyen 50-53 puan arası arkadaşlarmı atandı acaba ?? Ya da tercih hatası yapanlar atanamadı.Neyse ben özel anaokullarında çalışmaya başlıycam malesef,tekrar hazırlanıp girmek istiyorum ama hem çalışıp hemde ders çalışmak zor olacak..Hakkımızda hayırlısı olsun inş.

Tepki Skoru
0
53.918 bingöl merkez içpınar köyü dualarımız kabul oldu :) şükürler olsun eşim yanımda olamayacak ama annem babam kardeşimle olacam çok mutluyum

Tepki Skoru
0
benimde iptal olan sınavdaki puanım 55,5 di... puanım 45 e düştü ve tabi ki bende o kopyacılar yüzünden atanamadım... üzülmüyorum!!!! ama öbür dünyada benden kaçacak yer arayacaklar onlar... çünkü verdiğim emeklerime ve ailemden ders çalışmak için onca çaldığım zamana acıyorum!!! işin özü; Rabbim hakkımızı bırakmaz!!!!!!!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
63.935 26ya hayır ddedim herkes mi bnm seçtiğim okulları seçmiş ya :( 53ler bile atanmış o kadar da sonlara ücra okullar yazmıştım :(((((

Tepki Skoru
0
bırakmasın ınşşşşşşşşşşşşş en kısa zamanda cıkarsın allahım yanlarına koymasın bunca insanın ahını aldılar. allah nasıl bilirse öyle yapsın yüzleri gülmesin hayrını göremesinler

Tepki Skoru
0
bende atandım :) ama hala şoktayım sanırımmm :) urfa ceylanpınar avcılı i.ö.o allah herkesin gönlüne göre versin :)

Tepki Skoru
0
58.933 le van başkale anaokuluna atandım.atanan herkese hayırlı uğurlu olsun.atanamayan arkadaşlar üzülmeyin eninde sonunda herkes atanacak.

Tepki Skoru
0
hoooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttt beeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa atandımmmmmmmmmmmmmmmmmm ulaaaaaaaaaaaaaaa :D şırnak cizre zübeyde hanım anaokulu yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puanınız kaçtııı

Tepki Skoru
0
54,063 ŞIRNAK/MERKEZ/Kumçatı Şehit Mehmet İnal İlköğretim Okulu...
şırnağa atanan varmı başka?

atanan herkese hayırlı olsun.atanamayanlar arkadaşlar şubatta alım var diyorlar..

Tepki Skoru
0
siirt sırvan özpıanr iöo 55,321 uzak bır koy allahtan 8 yıllık okul

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00