Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sözleşmeden kadroya..

Tepki Skoru
0
benim bir sorum olacak, sözleşmeli olarak çalışıyorum şu anda, çarşamba günü belli olacak, eğer atanırsak, perşembe okulumuza gitmeyecekmiyiz? maaşlar peşin yatıyordu, aldığımız parayı iade mi edeceğiz?

Tepki Skoru
0
atama olunca belırlı bır sure olur dıger okula baslamak ıcın ve cuma gunune kadar calısmanı ıstıyebılırler belkı

Tepki Skoru
1
ben bir şey anlamadım bu sene atandım sözleşmeli olarak beni kapsamıyor değil mi?

Tepki Skoru
1
bende bu sene sözleşmeli atandım bu bahsettiğiniz olay beni kapsamıyor değil mi??telaşlandım birden:)

Tepki Skoru
0
bende bu sene sözleşmeli atandım bu bahsettiğiniz olay beni kapsamıyor değil mi??telaşlandım birden:)
hocam eğer kadroya müracat ettiyseniz, ve kazanırsanız bulunduğunuz okulu bırakıyosunuz, hiç kimseye kendi okulu görünmemüş ya, normalde çalışmadan önce maaşı alıyoruz, 15inde aldığımız maaşı geri mi alırlar, başka bir düzenlememi yaparlar bilmiyorum. bu konuda bilgisi olan biri varsa yazar mı lütfen

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
benim bir sorum olacak, sözleşmeli olarak çalışıyorum şu anda, çarşamba günü belli olacak, eğer atanırsak, perşembe okulumuza gitmeyecekmiyiz? maaşlar peşin yatıyordu, aldığımız parayı iade mi edeceğiz?
atama sonucunda ilişkini kesene kadar yani kararnamen gelene kadar kendi okulunda devam etmen gerek kararnamein gelmesi 1 haftayı bula biliyor. kararnamen gelip ilişkini keseceğin zaman keseceğin güne kadar olan hesap yapılır maaş peşin alındığından mal müdürlüğüne iade yaparsın. yeni okuluna da 15 gün içinde başlaman gerekmektedir ne kadar erken başlarsan tabi senin avantajına ...

Tepki Skoru
0
atama sonucunda ilişkini kesene kadar yani kararnamen gelene kadar kendi okulunda devam etmen gerek kararnamein gelmesi 1 haftayı bula biliyor. kararnamen gelip ilişkini keseceğin zaman keseceğin güne kadar olan hesap yapılır maaş peşin alındığından mal müdürlüğüne iade yaparsın. yeni okuluna da 15 gün içinde başlaman gerekmektedir ne kadar erken başlarsan tabi senin avantajına ...
yani okula yazı gelecek ve müdür beni haberdar edecek. teşekkür ederim hocam, hayırlısı inşallah.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
26
evet hocam aynen öyle çünkü bende yarı dönemden sonra kadroya geçtim atandığınızı öğrendikten sonra hatta yazının okula gelmesini beklemeden sık sık milli eğitime kararnamenizin gelip gelmediğini sorunuz. benim bu konuda ihmalim oldu atandıktan 10 gün sonra kararnamem elime geçti . okula gelmesi bazen zaman alıyor o yüzden kendi işimizi yine kendimiz yapazağız :) kurt gibi olmak gerek

Tepki Skoru
0
evet hocam aynen öyle çünkü bende yarı dönemden sonra kadroya geçtim atandığınızı öğrendikten sonra hatta yazının okula gelmesini beklemeden sık sık milli eğitime kararnamenizin gelip gelmediğini sorunuz. benim bu konuda ihmalim oldu atandıktan 10 gün sonra kararnamem elime geçti . okula gelmesi bazen zaman alıyor o yüzden kendi işimizi yine kendimiz yapazağız :) kurt gibi olmak gerek
çok teşekkür ederim hocam, ben de ilk atamada olduğu gibi toplanıp gitmeyi düşünmüştüm. internetten öğrenip gelip başladık ya sözleşmeliye ilk atandığımızda. inşallah sıra gelir, puanım 72.211 biraz zor gibi ama umuut işte

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle