hocam eğer kadroya müracat ettiyseniz, ve kazanırsanız bulunduğunuz okulu bırakıyosunuz, hiç kimseye kendi okulu görünmemüş ya, normalde çalışmadan önce maaşı alıyoruz, 15inde aldığımız maaşı geri mi alırlar, başka bir düzenlememi yaparlar bilmiyorum. bu konuda bilgisi olan biri varsa yazar mı lütfenbende bu sene sözleşmeli atandım bu bahsettiğiniz olay beni kapsamıyor değil mi??telaşlandım birden![]()
atama sonucunda ilişkini kesene kadar yani kararnamen gelene kadar kendi okulunda devam etmen gerek kararnamein gelmesi 1 haftayı bula biliyor. kararnamen gelip ilişkini keseceğin zaman keseceğin güne kadar olan hesap yapılır maaş peşin alındığından mal müdürlüğüne iade yaparsın. yeni okuluna da 15 gün içinde başlaman gerekmektedir ne kadar erken başlarsan tabi senin avantajına ...benim bir sorum olacak, sözleşmeli olarak çalışıyorum şu anda, çarşamba günü belli olacak, eğer atanırsak, perşembe okulumuza gitmeyecekmiyiz? maaşlar peşin yatıyordu, aldığımız parayı iade mi edeceğiz?
yani okula yazı gelecek ve müdür beni haberdar edecek. teşekkür ederim hocam, hayırlısı inşallah.atama sonucunda ilişkini kesene kadar yani kararnamen gelene kadar kendi okulunda devam etmen gerek kararnamein gelmesi 1 haftayı bula biliyor. kararnamen gelip ilişkini keseceğin zaman keseceğin güne kadar olan hesap yapılır maaş peşin alındığından mal müdürlüğüne iade yaparsın. yeni okuluna da 15 gün içinde başlaman gerekmektedir ne kadar erken başlarsan tabi senin avantajına ...
çok teşekkür ederim hocam, ben de ilk atamada olduğu gibi toplanıp gitmeyi düşünmüştüm. internetten öğrenip gelip başladık ya sözleşmeliye ilk atandığımızda. inşallah sıra gelir, puanım 72.211 biraz zor gibi ama umuut işteevet hocam aynen öyle çünkü bende yarı dönemden sonra kadroya geçtim atandığınızı öğrendikten sonra hatta yazının okula gelmesini beklemeden sık sık milli eğitime kararnamenizin gelip gelmediğini sorunuz. benim bu konuda ihmalim oldu atandıktan 10 gün sonra kararnamem elime geçti . okula gelmesi bazen zaman alıyor o yüzden kendi işimizi yine kendimiz yapazağızkurt gibi olmak gerek