Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

sözleşmeli alım iptal flaşşşşşşşşşş

Tepki Skoru
0
]ALINTI....
Yarın resmı acıklama gelıcek buyuk ıhtımalle ...
Bugun kardeşlerım ıstanbulda bakana kadar ulaştı basbakanda bılgılendırıldı ...
Hıc bır zaman yanılmadım bundada allah utandırmasın ...
Sımdı dıycekler resmı acıklama nerde falan fılan bılıyorum herkesın psıkolojısı bozuk anlıyorum ama bızlere soylenende yarın resmı acıklama yapılacagı bakanın surecı basın onunde aktardıgı eger klavuz hazır olmasa tarıhlere kadar veremıyecegını o yuzden rahat olmamızı...
Mebde kı calısanların basbakanın konusmasından haberdar bıle olmadıgını bakanın direktıfıyle Su asamada klavuza son seklının verıldıgı
Yarın mutlu son olucak ınşallah...
ay hocam hadi hayirlisi RABBIM yuzumuzu guldur ne olur .bencede yarin bir aciklama olur

Tepki Skoru
0
hocam hangisini diyorsunuz sözleşmelide olsa atanmak istiyoryum grubu var gerçekten orta çok iyi örgütlenmiş arkadaşlar .bizde destek çıkalımben arkadaşlaımı aradım mail atp tel arıyoruz ..baskı yapalımmmmm
o grubu diyorum arkadaşım hadi gelin

Tepki Skoru
0
önce bir mezun olun sonra hak arayın.bütün sözleşmeliler kadroya geçti bundan sonra kadrolu alıımı olacak sanıyorsunuz .......bundan sonraki alımlar hep sözleşmeli olur.en büyük haksızlık bize oldu bir sene boyunca kpss yüzünden alt üst olduk sokaklara döküldük mailler yağdırdık telefonları kilitledik ....................biz bunlarla uğraşıken siz mezun olmamışlar rahat rahat ders çalıştınız elinizi hiç bir şeye sürmeden şimdi şurda bir hafta önce sözleşmeli alım yapılacak dendi stres yaptınız .işte biz o stresi 1 senedir yaşıyoruz.2009 kpss girmiş birisi 70+70 ile 65 alıyor 2010 kpss girmiş aynı neti yapmış olan 50 alıyor .kime haksızlık oldu bu atama geç kalınmış bir atama zaten o yüzden hiç strese girmeyin atama olacak....hüseyin çelikte kimm .meb sözü geçerli .bugun meb özel kalemi ile görüştük meb sözü geçerli iptal felan yok belki sözlemeli değil kadrolu alım olur diye açıklama geldi.oooooooo yüzden sedece kendinizi düşünüp sevinmeyinnnn.gün gelecek aynı şeyleri sizde yaşayacaksınız o yüzden empati kurunnn
hocam guzel konustunuz tebrikler:)

Tepki Skoru
0
İnŞallah alim olurda hepİmİzİn yÜzÜ gÜler yeter ÇektİĞİmİz sikintilar

Tepki Skoru
0
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Tepki Skoru
0
eger kadrolu olursa puanlar yine çok düşmez 50 yi hiç görmez of ya çok canmım sıkıldı ne olcak şimdi.

arkadaşım 50'yi görmez puanlar diyorsun da eğer kadrolu alım temmuz sınavından önce yapılırsa buna başvuracak sözleşmeli olmadığı için puanlar 50'leri görecektir.

şöyle de bir durum var eğer ağustosa kaydırılsa bu atama, puanlar 50'leri tabiki de görmez çünkü 2011 sınavından sonra yüksek puanlılar olacaktır ve alım sayısına bağlı olarak da puanların kaça düşeceği az çok belli olacaktır...

önemli olan ağustostaki bize ayrılan kontenjan ya da 15 binin sınavdan önce olması...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar neyin kavgasını yapıyorsunuz burada, gerçekten yakıştıramadm. ben bu yıl mezun olucam ve temmuzda sözleşmeli alım olmuş olmamış hiç umrumda değil. ben sözleşmeli saçmalığının biran önce ortadan kaldırılıp sözleşmeli ayrımı yaparak 2. sınıf öğretmen muamelesinin ortadan kaldırılması taraftarıyım. eskiden sözleşmeli öğretmen diye bi kavrammı vardı ya, nedir bu böyle geldiler herşeyi altüst ettiler, sözleşmeli öğretmenliği çıkaran kendileri,yine kadroya alan kendileri. duyan,görende wayyy bakgörüyomusun sözleşmeliyi kadroya geçirdi helal olsn dicek. allhın safları at gözlüklerini çıkarsalar zaten bu saçmalığı kim ortaya attıysa yine aynı kişinin temizlemesi gerektiğini düşünmeli.
10bin öğretmen alımı nsl yapıldı arkadaşlar?? lise mezunlarının mahkeme kararıyla ücretli öğretmenlik yapmalarına son verilince mecbur 10bin alım yaptılar. şu anda diğer tüm branşlar ücretli okul öncesi öğretmenliği yapıyo. bence mezun ve mezun olacak arkadaşlar birlik olup mahkemeye başvursa emin olun bizim branşımızdan atanamayan kalmaz puan sıfıra çekilir.
bundan sonra hiç sözleşmeli öğretmen alınmasa tüm alımlar kadrolu olsa herşey ne güzel olur

Tepki Skoru
0
iptalllllll. sözleşmeli alım iptal. alım agustos ayına kaydı. hüseyin çelik açıklama yaptıı......
pardon ama siz neyede dayanarakinsanların ümitleriyle hayalleriyle oynuyorsunuz. ayıp değil mi yazık değil mi? o milli eğitim bakanı mı ki onun dediğini dikkate alıyosunuz.resmen personel meb de açıklama yaptılar sözleşmeliden boşalan yerlere sözleşmeli öğretmen alımı yapılacak diye bundan dönmek bu işle alakalı olmayan bir bakanın dediğiyle mi olacak

Tepki Skoru
0
sema hocam kesınlılle katılıyorum sıze hatta utanmasalar yenı mezunlar müjde sozlesmelı ıptal oldu dıyecekler...

Tepki Skoru
0
Yeni mezunlarda biraz kafa yorsun biz yeterince yorduk bencede alim olacak basbakan 1o bin agustosta toplam 24 bin diyor agustosta 24 bin demiyor ayrica basligi acan arkadasim huseyin celik eski meb bakani yanlis yazdin sanirim basbakan yazacaktin

Tepki Skoru
0
!!UYARIYORUM!!
EĞER BUGÜN (PAZARTESİ) MEB 6 TEMMUZ ATAMASI NET BİR AÇIKLAMA YAPMAZSA ...
BİLİN Kİ BU KONUDA OYALAMAYA GİDİP AĞUSTOS ATAMASI İLE BUNU BİRLEŞTİRECEĞİNE DAİR SEÇİMDEN SONRA YAPILIRR...
O ZAMAN DA İŞ İŞTEN GEÇER..
ÇÜNKÜ İYİ NİYETLİLERSE BU KONUDA NET AÇIKLAMA GÖNÜL RAHATLIĞI İLE YAPILMASI GEREKİR...

(bide biz zaten 2010 kpss yeterince mağdur olduk deyin ve ekleyin bunalımdayım ya kendimi yakacağım dayanamıyorum psikolojim bozuldu deyin...bide hiç ağustostakilere haksızlık oluyor diye bizi kandırmasınlar ellerinde maliye var açsınlar 10-15 bin kadro daha..o hükümetin görevi onu bilsinler..)

...O YÜZDEN YARIN BU TELEFONLAR HİÇ SUSMASIN..
(NTV Yİ DE ARAYALIM MEDYADA GÜNDEM OLURSA AÇIKLIĞA KAVUŞUR VE ANCAK BU DURUM SEÇİMDE KORKUTUR HÜKÜMETİ..)

meb bilgi edinme:0312 413 10 52
akp genel merkez tel:0312 204 50 00
per meb:0 312 419 14 10
NTV:0212 335 00 00 alıntıdır.

arkadaşlar sürekli arayalım lütfen son şansımız bu bizim

Tepki Skoru
0
!!UYARIYORUM!!
EĞER BUGÜN (PAZARTESİ) MEB 6 TEMMUZ ATAMASI NET BİR AÇIKLAMA YAPMAZSA ...
BİLİN Kİ BU KONUDA OYALAMAYA GİDİP AĞUSTOS ATAMASI İLE BUNU BİRLEŞTİRECEĞİNE DAİR SEÇİMDEN SONRA YAPILIRR...
O ZAMAN DA İŞ İŞTEN GEÇER..
ÇÜNKÜ İYİ NİYETLİLERSE BU KONUDA NET AÇIKLAMA GÖNÜL RAHATLIĞI İLE YAPILMASI GEREKİR...

(bide biz zaten 2010 kpss yeterince mağdur olduk deyin ve ekleyin bunalımdayım ya kendimi yakacağım dayanamıyorum psikolojim bozuldu deyin...bide hiç ağustostakilere haksızlık oluyor diye bizi kandırmasınlar ellerinde maliye var açsınlar 10-15 bin kadro daha..o hükümetin görevi onu bilsinler..)

...O YÜZDEN YARIN BU TELEFONLAR HİÇ SUSMASIN..
(NTV Yİ DE ARAYALIM MEDYADA GÜNDEM OLURSA AÇIKLIĞA KAVUŞUR VE ANCAK BU DURUM SEÇİMDE KORKUTUR HÜKÜMETİ..)

per meb:0 312 419 14 10
NTV:0212 335 00 00 alıntıdır.

arkadaşlar sürekli arayalım lütfen son şansımız bu bizim

sana katılıyorum arkadasım cok güzel bi tesbit yapmıssın arkadaslar gercekten bu son sans herkez elini tasın altına koymalı yoksa yine eskisi gibi kaasım yok aralık yok subat yok mart diye bekleme salonunda bekleriz bilesiniz eger bir gecede cıkıyosa bu kanun hükmünde karar name bizler icin de cıkmalı bu yeni cıkan 200 in sözleşmeliye kadro olayından sonra iptal edildi bilesiniz temmuz 14 sözleşmeli alımı onu yapıyosalar bizlere de yasal sorun olmayacak bişekilde kanun hükmü kararname cıkarılsın lütfen boş durmayalım ulasa bildigimiz her yhere ulasalım

Tepki Skoru
0
önce bir mezun olun sonra hak arayın.bütün sözleşmeliler kadroya geçti bundan sonra kadrolu alıımı olacak sanıyorsunuz .......bundan sonraki alımlar hep sözleşmeli olur.en büyük haksızlık bize oldu bir sene boyunca kpss yüzünden alt üst olduk sokaklara döküldük mailler yağdırdık telefonları kilitledik ....................biz bunlarla uğraşıken siz mezun olmamışlar rahat rahat ders çalıştınız elinizi hiç bir şeye sürmeden şimdi şurda bir hafta önce sözleşmeli alım yapılacak dendi stres yaptınız .işte biz o stresi 1 senedir yaşıyoruz.2009 kpss girmiş birisi 70+70 ile 65 alıyor 2010 kpss girmiş aynı neti yapmış olan 50 alıyor .kime haksızlık oldu bu atama geç kalınmış bir atama zaten o yüzden hiç strese girmeyin atama olacak....hüseyin çelikte kimm .meb sözü geçerli .bugun meb özel kalemi ile görüştük meb sözü geçerli iptal felan yok belki sözlemeli değil kadrolu alım olur diye açıklama geldi.oooooooo yüzden sedece kendinizi düşünüp sevinmeyinnnn.gün gelecek aynı şeyleri sizde yaşayacaksınız o yüzden empati kurunnn
çok doğru konuştun arkadaşımmmm

Tepki Skoru
0
arkadaslarım 6 temmuz ataması ile ilgili olarak memurlar net forum sayfasında birlik oluşturduk sabahtan beri telefonları kilitledik lütfen amacımıza ulaşmamız için sizler de destek olun..

Tepki Skoru
0
PERSONEL meb:0 312 419 14 10
NTV:0212 335 00 00
HABERTÜRK:0 212 313 77 11 - 22 - 33
Nimet Çubukçu sekreterlik: 0312 4240887
Atamaya Bakan Müdür Makamı Tel No:0312 4131564

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben arıyorum verdiğiniz numaraları neden arama sebebimi söyleyince fona müzik veriyorlar bekle de bekle onrada tlf kapanıyor zaten. ulaşamadım kimseye :(

Tepki Skoru
0
umarım verdikleri sözden dönmezler de sözleşmeli alım gerçekleşir. herkez sırasını beklesin daha mezun olmadan atama istemesin hiç kimse.

Tepki Skoru
0
Milli Eğitim Bakanlığı, açıklama yapılmasının gerekli olduğunu belirttiğimiz iki konuya ilişkin bir duyuru yayımladı... 1-) 30 bin kadrolu öğretmen atamasında, kadroya geçen sözleşmeli öğretmenlere yeni KHK çerçevesinde, bulunduğu yerde veya atandığı yerde kadroya atanabilmesi için tercih hakkı sunulacak. 2-) Bakanlık ayrıca daha önce 15 bin sözleşmeli öğretmen alacağını ilan etmişti. Yeni durum dolaysıyla bu duyuru iptal edilmiştir. Yaz dönemi alımlarının tümü kadrolu olacaktır. Ancak takcim, kadroya geçenlere sunulacak tercih hakkı sonrasında belli olacağından, atama takvimi daha sonra yayımlanacaktır.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle