Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

sözleşmeli alım varr:))))

Tepki Skoru
0
Slm arkadaşlar, ben de Ömür Hoca, Nafia Hoca, Ömer Hoca ve arkadaşım Ahmet Hoca da birlikteydik, Nafia Hocam ısrarla sordu ve bakan hemen akabinde sözleşmeli alım olacak dedi, arkasından Ömer hocam müsteşarına da sordu... haberler güzeller inşallah daha çok arkadaşımız atanacak.
-------------------------------------------------
ÖMÜR HOCAYLA KONUŞDUM...NİMET ÇUBUKÇU SINAVDAN ÖNCE KESİN SÖZLEŞMELİ ALIM OLACAK DEMİŞ. MEB MÜSTEŞARI DA AYNI ŞEYİ SÖYLEMİŞ. AYRICA TELEFONLARINI VERMİŞLER..OLMAZSA BİZE HATIRLATIRSINIZ DEMİŞLER...ŞİMDİ COŞMA ZAMANI :)
----------------------------------------------
ÖMER ARADI....... DEDİ SEZ ALIM OLACAK SÖZLEŞMELİ, NAFİA NİMET CUBUKÇU İLE GÖRÜŞMÜŞ... KESİN OLACAKMIŞ BOŞALAN KADRO KADAR ANA ALIMDAN HEMEN SONRA....... YÜREĞİNE SAĞLIK KARDEŞLERİMİZİN EMEĞİNE SAĞLIK... AYRINTISINI YAZMAYI ONLARA BIRAKALIM GELİNCE ZEVKLE YAZSINLAR :)))) ÇOK MUTLULAR ÇOK MUTLUYUZ... ŞÜKÜR....... :)
---------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAR NAFİA NİMET ÇUBUKÇUYLA GÖRÜŞTÜ,ULAŞABİLMİŞLER...NİMET ÇUBUKÇU SÖZLEŞMELİ ALACAĞİZ DEMİŞ...:))))

Tepki Skoru
0
bende yeni öğrendim şimdi emeği geçenlerden allah razı olsun.Artık atanmak istiyorummmm:36_3_12:

Tepki Skoru
0
inşallah hocam inşallah taban 0 olur da bizlerden atanmayan kimse kalmaz... :36_7_8:

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar sözleşmeli olursa kaça kadar düşer puanım 43 gelirmi sıra :(((

Tepki Skoru
0
hocam en son 52.7 de kaldı... 3109 kişi alınıyor şimdi. bence en az 2000 kişi sözleşmeli alınır ve taban puan kadroluda 39 olduğuna göre sanırım sözlşemelide 0 olur... 30 lara düşer bencer. ama inş. en kısa zamanda resmi yazı gelirde rahatlarız...

Tepki Skoru
0
inş gönlümüze göre olur, ama 45 te kalcak diye çok korkuyorum :((

Tepki Skoru
0
hocam bizden çok fazla sözleşmeli çalışan var o yüzden sözleşmeden kadroya geçen çok olacaktır. kadrolu için açılan okullar bile o kadar kötü ki 26 açmayan da çok olacaktır.. kaymada tabii... bizim bölümde herşey olabilir... çünkü ağustosta da atama var ve 57 ilde zorunlu olacak. yavaş yavaş büyük iller zorunlu olmaya başladı... inş. şansımız fazla diye düşünüyorum ben.. hayırlısı...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar zaten bu atamalarda 3109 kişiden 2798 kişi ilk atama olmayacak mı?bunlar sözleşmeli olanlar değil ben öyle anladım biri açıklasın lütfen

Tepki Skoru
0
Sözleşmelilerde kadroya geçerken ilk atama oluyor diye biliyorum.

Tepki Skoru
0
benim puanım 45. bizim gibi atama bekleyen (sözleşmeli yada kadrolu devlette görev almayan) kişiler atanırsa bu ilk atama oluyor. diğer türlü zaten sözleşmeden kadroya geçiliyor. bir cepten bir cebe yani. şimdiki kadrolu alım gibi..! bu atamada en fazla sözleşmeden kadroya geçenler olacaktır. zaten bizim bölümden çok fazla sözleşmeli çalışan var. şimdi onlardan boşalan yerlere sözleşmeli alım yapılacak inşallah...

Tepki Skoru
0
bnm puanım 63.950 kadrolu atamada çok doğu olmamak şartıyla şehir merkezlerini yazacagım ve gelmeyecekde biliyorum 2011 kpss beni bekliyor ve ders başı hemen :) inş sözleşmeli olurda 2011kpssye mutlu mesut girerim :D hayırlısı artık

nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
benimde puanım45.150 sıra bana da gelirmi sizce:(( keşke yine puanlarımızı bi başlık altında toplasak,en azından bilgimizolur.boş yere ümitlenmeyiz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar anaokulu müdürü arkadaşım var yazı gelmiş 81 il plot il olacakmış buda bizim atanma şansımızn çok büyük olduğunu gösterir hatta atnmayan kimse kalmaz diye düşünüyorum sizce arkadaşlar

Tepki Skoru
0
inş. arkadaşım bizim bölümümüzün hakkı yenmezde herkes atanır sınavda 0 çekende atansın ücretli bölüm ile ilgili bişey bilmeyenler çocuklara azarar vermesinler artık.

Tepki Skoru
0
allahım şükürlerolsun inşallah hepimiz atanırız yarabbim neolur

Tepki Skoru
0
Emeği geçen herkese çok teşekkürler bende şimdi meb de gördüm haberi allah hepimizin atanmasını nasip eder inşallah hakkımızda hayırlısı olur inşallah rabbim hepimiz atanırız inşallah hayırlısıyla....

Tepki Skoru
0
arkadaşlarbu haberin doğruluğu ne kadar
arkadaşım günlerdir facedeki arkadaşlarımız nimet hanımla konuşmaya çalışıyorlardı.bugün ist. görüşme fırsatı buldular her sene yaptığımız gibi boşalan kadrolara alım olacak demiş.arkasından müsteşarlada görüşmüşler o da teyit etmiş.nimet çubukçu bugün samanyolu habere konuk olacakmış şimdi mail atıyoruz oradada söylesin diye

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle