Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

sözleşmeli alım varr:))))

Tepki Skoru
0
cypress arkadaşım msjını okuyunca benimde şimdiden teşekkür edesim geldi.sözleşmeli alım olursa bu sefer atanacakmışım gibi bir his var içimde çünkü.inşallah benim içinde herkes içinde hayırlısı olur.gerçi nekadar istesekte en başta hayırlısını istemek önemli olan değilmi?
arkadaşım puanın kaç?benim 45,793...atanmak istiyorummmm...

Tepki Skoru
0
sözleşmeli alım olsa bile 10bin denfazla vereceklerini sanmıyorum buradada bize düşen pay herzamanki gibi 900 1000 olur :(((

Tepki Skoru
0
6900 lük alımda 1300 gibi bi alım olmadımı bizden bence 10000 lik alımda en az 1500 olur.

Tepki Skoru
0
cypress arkadaşım msjını okuyunca benimde şimdiden teşekkür edesim geldi.sözleşmeli alım olursa bu sefer atanacakmışım gibi bir his var içimde çünkü.inşallah benim içinde herkes içinde hayırlısı olur.gerçi nekadar istesekte en başta hayırlısını istemek önemli olan değilmi?

sizleri çok iyi anlıyorum..keşke herkes kadrolu atansaydı..ama dediğiniz gibi herşeyde bi hayır bi hikmet vardır elbet..bence mutlaka sözleşmeli alım olacak...olması gerekiyor...olmazsa eğer ağustosta aynı zamanda sözleşmeli alım da yapmaları gerekir...herkes hakkında hayırlısı...

Tepki Skoru
0
hocam nimet çubukçu neler neler söyledi de bunlar sadece benim fikrimdi deyip unuttu umarım buda öyle olmazda alınır.

Tepki Skoru
0
evet pazartesi resmi açıklama geleçek dendi hadi hayırlısı
bizdende iyi bir alım olur:474cu:

Tepki Skoru
0
ya ben bişeyi anlamadım madem sözleşmeliye kendi okulu gözüküyor bizim tercih edecek okul bulamamız lazım onlarn okullarını bizde görebiliyormuyuz.

Tepki Skoru
0
hayır göremiyorsunuz..oralar açılan kontenjanlara dahil değil o yüzden sizin için bi problem yok..

Tepki Skoru
0
bu durumda tercih edilecek yerler baya var geriye kalan yerler ilk atamamı olacak

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bazı başlıklarda alım olamaz şeklinde başlıklar var ne diyorsunuz kesinlikle olacak mı? yoksa nimet çubukçuya mail mi atmalı? lütfen cevaplarınızı yazın sözleşmeli olursa gerçekten mükemmel olur

Tepki Skoru
0
istedikleri kadar başlık açsınlar hocam mebde duyuru var ,Bi aksilik çıkmazsa sözleşmeli de alınıyor ,İnş herkes atanır...

Tepki Skoru
0
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn okadar içten diyorum ki rabbim kabul etsin ve hepimiz atanalım

Tepki Skoru
0
inşallah atanırız çok sevindim herkes adına hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
seçim öncesi provakasyon yapıp durdular ne oldu o atama olmıcak diyenler olmasını istemeyenlerdi allahım sana şükürler olsun herkes emeğinin karşılığını alsın

Tepki Skoru
0
YA ARKADAŞLAR İNANIN BU SEÇİM KAMPANYASINDAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL İNANMAYIN HERŞEY OY İÇİN OY KANDIRMACA HEPSİ BENDE SÖZLEŞMELİYİM 4 YILDIR KADROYA ALICAZ DİYE SÖZ VERİYOLAR AMA NERDE...
:emot144:

Tepki Skoru
0
YA ARKADAŞLAR İNANIN BU SEÇİM KAMPANYASINDAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL İNANMAYIN HERŞEY OY İÇİN OY KANDIRMACA HEPSİ BENDE SÖZLEŞMELİYİM 4 YILDIR KADROYA ALICAZ DİYE SÖZ VERİYOLAR AMA NERDE...
:emot144:
brovo arkadsım cok güzel bi tesbit yapmıssınız secim kandırmacasından baska bişey degil acıklanan sadece alım olacak yazıyo tarih yok ama nedense anlamıyolar yeliz06 gibi pravakosyan demiş gercekleri yazmak pravakosyon degildir sadece bilmeyenlere neyin ne oldugunu hatırlatmaktır yeliz06 hocam sen bence kılavuzu tekrar oku derim

Tepki Skoru
0
daha öncede söylemiştim..bence alım olcak ama ama ama..ağustos atamasında olabilir belki..sözleşmeliyi de ekleyebilirler....yani en erken..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle