1000-1500 kadar alım olursa 50'leri görebilir diye düşünüyorum. böyle düşünüyorum çünkü halen daha 60'larda 58-57'lerde atama bekleyenler var o yüzden 53,312 puanla atanma ümidim yok denecek kadar az..Arkadaşlar benim puanım 47.273 sizce atanma ihtimalim nedir puan kaça düşebilir.
inşallah arkadaşım inşallah ama kadrolu taban puanını görünce bende ümitsizliğe düştüm.şuan tek ümidim bizden alımın fazla olması.dua edelimde bizden çok alım olsun.peki yeni mezunlarda dahil olacakmı bu atamalarda bilgisi olan varmı?42 ye kadar düşer
hayırdır ne diyorsun arkadaşım bi sıkıntın mı var? varsa çözelim sıkıntı yaşama yazık...merak etmeyin az kaldı yakında yoldan geçeni çevirip senden iyi anasınıfçı olur deyip atayacaklar
1000-1500 kadar alım olursa 50'leri görebilir diye düşünüyorum. böyle düşünüyorum çünkü halen daha 60'larda 58-57'lerde atama bekleyenler var o yüzden 53,312 puanla atanma ümidim yok denecek kadar az..
aslıda hoş bi temenni değil biliyorum ama artık atanamamak uzun zamandır bekleyen herkesin canına tak dedirtti yani.bu açıdan baktığım zaman onlarında dahil olmamasına sevindim en azından başvuran sayısı az olacak.ama bencil olmamakta gerekiyo allah herkese atanmayı nasip etsin inşallah.bizim bölümden kimse boş kalmasın herkes atansın herkes...yeni mezunlar ağustos atamasında olcklar hocam..
bütün branş öğretmenlerini okulöncesi öğretmeni yapıyorlar artık... herkese sertifika veriyorlar... 15 günlük seminerle okulöncesi öğretmeni nasıl olunur bilemiyorum artık... bildiğim tek şey, devlet okulöncesini hafife alıyor...merak etmeyin az kaldı yakında yoldan geçeni çevirip senden iyi anasınıfçı olur deyip atayacaklar
yeni mezunlar dahil olmayacak tabii ki... diploma bilgilerini istiyor atama sayfasında...inşallah arkadaşım inşallah ama kadrolu taban puanını görünce bende ümitsizliğe düştüm.şuan tek ümidim bizden alımın fazla olması.dua edelimde bizden çok alım olsun.peki yeni mezunlarda dahil olacakmı bu atamalarda bilgisi olan varmı?
aydan arkadaşım hesaplamayı nasıl yaptınız söyleyebilirmisiniz?arkadaşım ne yaptın sen daha önce 600 alımda 60 tan 46 arası gidenler oldu benim puanım 51 küsür.ve önümde 300 kişi kaldı hadi bir 300 de öyle olsun 600 kişi ama bu 600 kişi içinde mezun olmayıp sınava girenler sözleşmeliler ve kadrolu atananlar var 60 eğer kadrolu gitmdiyse smzleşmeli hiç gitmez eğer yükseklerden ucup 26 ya hayır dersek evet zor ama bence 45i görür hatta düşer en çok yığılma 60-65 arasındaydi gerisi çorab sokügü gibi geir
biliyorum arkadaşım ama böyle durumlarda diploma alınana kadar onun yerine geçen bir belge verildiğini duydum doğrumudur acaba?yeni mezunlar dahil olmayacak tabii ki... diploma bilgilerini istiyor atama sayfasında...
umitsizlik dogru degil hocam ve sizin olur hocam bence ve 26yida acin elbetteher ne olursa olsun bu mübarek günde çok dua ediyorum inşallah herkes atanır beklemek çok kötü çünkü bende umutsuzum 47 ile ama bakalım ne olacak sonumuz sınavlardan bir yıllığınada olsa kurtulup dinleniriz inşallah
hocam yeni mezunlar dahil olur bakin ben gecen sene temmuz alimina basvurablmistim tek dersten kalmistim mezun oldum 2010 a basvurdum bu sekilde olan cok vardir ve basvurabilir. artik cok zorlamiyorlar diplomayi alirkenyeni mezunlar dahil olmayacak tabii ki... diploma bilgilerini istiyor atama sayfasında...
inşallah hocam dualarınızlaumitsizlik dogru degil hocam ve sizin olur hocam bence ve 26yida acin elbette
dualarimiz birbirimize olsun ins.ve ins atanir herkes kimse kalmasininşallah hocam dualarınızlaiçime su serptiniz