Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sözleşmeli alımı arttırmak için tek başlıkta toplanalım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar gönüllü bi arkadaşımızı buraya davet ediyorum bir örnek yazı ve mail adresleri yazsın herkes buradan aynı anda atsın mailleri yoksa herkes ben gibi takip edemiyor olabilir lütfen kimse bu başlığa benzer başlık açmasın konularda karışmasın birlik olma zamanı geldi ve geçiyorda :(

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar birlik olalım akşama kadar bu işi halledelim bekliyorum desteğinizi :)

Tepki Skoru
0
Kpss skandalından sonra meb bi karombelde debelenirken sözleşmeli alım artırma çabaları şimdilik dikkate alınmayabilir diyorum ama yinede tüm desteklere varım yanınızdayım inşalh hayırlısı olur

Tepki Skoru
0
kadroya ne kadar öğretmen geçerse o kadar sözleşmeli alınmayacak mı? eğer böyle olursa sayıyı sınırlı tutarlar demektir.zaten sözleşmeli almıycaz demedimi nimet ç. bilmiyorum çok mu karamsarım ama inşllah sözleşmeli çok alırlar.tam destek için hazırım

Tepki Skoru
0
kadroya ne kadar öğretmen geçerse o kadar sözleşmeli alınmayacak mı? eğer böyle olursa sayıyı sınırlı tutarlar demektir.zaten sözleşmeli almıycaz demedimi nimet ç. bilmiyorum çok mu karamsarım ama inşllah sözleşmeli çok alırlar.tam destek için hazırım
o belli olmaz arkadaşım bunlar nezaman söylediklerini yaptılar bugün sözleşmeli almam der yarın çıkar almak zorundayım bişeyler uydurur alım yapar heran herşey olabilir bence

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bizlerde kadrolu alım az olduğu için söz.li alımı arttırmak için mücadele vermiyormuyuz lütfen destek mail atın bakıyorumda dünden bugüne 3kişi yazmış böle giderse atanmayı unutun :((

Tepki Skoru
0
bende yanınızdayım nete fazla giremiyorum bebeğim var ama elimdeki bütçe yazısını mail atıp duruyorum sürekli gelişmeleri takip ediyorum

Tepki Skoru
0
kızlar bakın samsun mem ücretli öğretmenlik başvurularını duyurmuş ve toplamda il ve ilçesinde 220 kişi ye ihtiyacı var ve samsun geçen yıl zorunlu pilot illerden birinden olmasına rağmen açığa bakarmısınız ve buna rağmen çok az sayıda okulöncesi öğretmeni alımı yapılıyor ücretliye başvurmayın ve bu sayıda en kötü ihtimalde buralara sözleşmeli atanmayı bekleyin açık çok fazla göreceksiniz en az 7000 sözleşmeli alınacak

Tepki Skoru
0
ayrıca bazı anaokulları açılmış ilçelerinde ve bu okullara 4 ile 6 arasında aynı okula ücretli öğretmen aranıyor tüm türkiyede bu yıl binlere yakın anaokulları açıldı ve her bir anaokuluna alınacak öğr sayısını hesaplayın

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar Ücretlİ kÖle olmayalim yoksa sÖzleŞmelİ alimda bİzde hİÇ alim olmayabİlİr nasil olsa Ücretlİyle aÇiĞi kapatttik dİye

Tepki Skoru
0
tam destek fuuul destekk ama nereye mail atıcaz yaz bı hem bu kadın sözleşmeli almıcam dedı delı olcam mıllet 50 puanla atandı bız en az 75 almak zorundayız ne yapcaz ya delı olcamm haksızlık bu sözleşmelı almak zorundaa yaaaaaarkadaşlar bastıralımmmm lutfenn

Tepki Skoru
0
kadrolu alımın arkasından sözleşmeli alacak zaten nereden çıkaryorsunuz.... abbas güüçlünün sitesinde ki yeni verdiği cvplarda sınav sonuçlarının kısa bir süre içinde hemen açıklanacağı ve alımların arkASINDAN söz.alımın yapılacağını söyledi.... yani söz.atama kesinken niye almalı diye yorumlar yapıyorsunuz anlamadım neyra arkadaş

Tepki Skoru
0
sanırım sözleşmeli alım sayısını arttırmak için uğraşmamız lazımdı ama nerede hepimiz sindik.yerimize sınıflara atanacak ücretlilerde hazır biz neyi bekliyoruz anlamıyorum kimsenin bişey yaptığı yok hani dava açacaktık.bunu sınıfçılara yapmış olsalardı bakın neler oluyodu bizim bölümde birlik yok

Tepki Skoru
0
arkadaşlarbu 2 yıllıklara ğeçiş hakkı tanınmışmı son günlerdeöyle dyum alıyorum doğrumu acab .eğer onlara geçiş hakkı verilmişse bizi sıfır puanla atamaları lazım.buarada ders alışırke yine ynı hataları yapıyorum sınavdada öyle olmasında korkuyorum.

Tepki Skoru
0
benim bulunduğum yerde 9 temmuz atamalarında meb de akrabası olan bir arkadaşa uzak yerlere kontenjan verilmiş diyerek başvuru formunu yırtıp atmış ve puanı 47 olmasına rağmen sen ağustosta bu puanla bulunduğun yerde yakın yere atanırsın çünkü bu yılda okulöncesi çok alım olacak demiş ne kadar doğru bilmiyorum ama ben nevşehirdeyim ve sadece buraya 200 kişi atanacak demiş.inşallah doğrudur bizim yapacağımız benim düşüncem ücretli başvuran arkadaşlara engel olmak elleri mahkum bizi atamaya neden anlamıyorlar baksanıza kaç kişiydik burda ama şimdi 3-5 kişi kaldık

Tepki Skoru
0
arkadaşlar atamalardan snr sözleşmeli alımı olacak ama kadrodan boşalan yerler kadr olacakmış yani en fazla alsalar alsalar 2500 kişimi alacaklar yani

Tepki Skoru
0
arkadaşım 2500 değilki.2300 verilen kontenjan vardı bana gelen maili yazdım buraya.
Milli Eğitim Bakanlığı Cevabı:
2009 yılında yapılan öğretmen atamalarında okul öncesi atama puanı 47'ler düşmüştür. Buna rağmen atanamamışsanız. Bakanlığımızca okul öncesine son derece önem verilmektedir. 2002 yılında okullaşma oranı % 11 iken bugün % 50’lere yaklaşmıştır. 2009 yılında bu branşa 17.455 öğretmen ataması yapılmıştır. Önümüzdeki dönemde yapılacak kadrolu atamasıyla birlikte 2010 yılında toplam 4 bin okul öncesi öğretmen ataması yapılmış olacaktır. Bu 2010 yılında öğretmenlere verilen kadroların % 10'nu okul öncesine verilmiş demektir. Kadrolu atamadan sonra yapılacak sözleşmeli öğretmen ataması buna dâhil değildir. Ayrıca bu okullarımıza il tarafından görevlendirilen usta öğreticiler yine okul öncesi branş mezunlarıdır. Ayrıca talebiniz ilgili birime iletilmiştir. İyi günler dileriz.

burada kadrolu alımın 2010da toplam 4bin olduğu yazıyor.ee bu 4binin 2300 ü zaten 9temmuza verildi.1700 kaldı bu 1700 kadrolu alım olursa ve sözleşmelide bu kadar alınırsa bir çoğumuz yine kalırız.sözleşmli zaten alınacak ama sayının fazla olması için uğraşmalıyız.keşke geçenyılki gibi fazla alım olmalı...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle