Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sözleşmeliler tercih yapamayacak

Tepki Skoru
0
evet yeni alım densede sözleşmelilerde alınıyormuş diyorlar iyice kafam karıştı yani şimdi nasıl olacak

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar, Ülkede "10 bin atama yapılacak" haberini veren ilk kişi Sn. Abbas GÜÇLÜ'dür. Bu nedenle, inanın ve umutlu olun ki, Abbas Güçlü'nün sitesinde de belirttiği şekilde alımlar yeni olacak. Yani tabiri caizse işsiz öğretmenlerden olacak...
www.abbasguclu.com.tr

Tepki Skoru
0
daha düne kadar atanalımda sözleşmeli olsun diyenler şimdide kadrolu diye bağırıyolar bu ne doyumsuzluk zaten sizleri kadroyo alacaklar bırakında bizlerinde yüü gülsün yıllardır bu anları bekledik şimdide oldumu yenimi ... artık çocuğumla ilgilenemez oldum ruh sağlım buzuldu yeter artık

Tepki Skoru
0
daha düne kadar atanalımda sözleşmeli olsun diyenler şimdide kadrolu diye bağırıyolar bu ne doyumsuzluk zaten sizleri kadroyo alacaklar bırakında bizlerinde yüü gülsün yıllardır bu anları bekledik şimdide oldumu yenimi ... artık çocuğumla ilgilenemez oldum ruh sağlım buzuldu yeter artık
aynen katılıyorum çok doğru yazmışsınız bende aynı durumdayım.

Tepki Skoru
0
bizi alsınlarda isterse sözleşmelı olsun.zaten sözleşmelıler bellı bır sure sonra kadroya gecıyorlar.sözleşmelı atananlar neden tepkili anlayamıyorum.:( zaten bizi alırlarsa bızden önce onlar gecerler kadroya
yalnız bende şöyle bir şey duydum inşallah böyle bir saçmalık yapmazlar ama yeni alacaklarını kadrolu olarak alacaklarmış böyle bir durum söz konusu olursa hocam size soruyorum sözleşmeliler neden tepkili olmasın tabiki herkes girsin ama 20 veya 25 alan bir insan herhalde sınavda sadece adını soyadını yazıp çıktı öyle kişiler ben kpss ye hazırlanmak için işimden ayrıldığımda sabah 8 de kalkıp deli gibi ders çalıştığımda benimle ve benim gibi bir çok arkadaşımla dalga geçtiler şimdi neden onlar kadroya geçerken ben sözleşmeli kalıyım?adını ne koyarsanız koyun ister kıskançlık ister bencillik eğer böyle bir saçmalık yaparlarsa herkes ayaklanır zaten ,valla bilseydik kadroya geçmek için 45 puan düşük alırdık ssaassrrre

Tepki Skoru
0
bu konuda 46 puan almış biri olarak benim de diyecek sözüm yok açıkçası..şimdi evet bence de kpss asla bir ölçü değil ve olmaz da ama şuan ne yazık ki buna göre görev veriliyorsa adam ilk görevlendirmede75 le sözleşmeli bilmem nerenin bilmem ne köyüne sözleşmeli atanıp gitmiş ise 46 ile beni kadrolu alırsalar yazıklar olsun bu devlete..haa şu ayrı dürüst olmak lazım kimse ayıp olmasın diye baş vuru yapmıyayım demez ben de dahil ama emeğe de yazık yani yerden göğe haklısınız...üzgünüm...

Tepki Skoru
0
yalnız bende şöyle bir şey duydum inşallah böyle bir saçmalık yapmazlar ama yeni alacaklarını kadrolu olarak alacaklarmış böyle bir durum söz konusu olursa hocam size soruyorum sözleşmeliler neden tepkili olmasın tabiki herkes girsin ama 20 veya 25 alan bir insan herhalde sınavda sadece adını soyadını yazıp çıktı öyle kişiler ben kpss ye hazırlanmak için işimden ayrıldığımda sabah 8 de kalkıp deli gibi ders çalıştığımda benimle ve benim gibi bir çok arkadaşımla dalga geçtiler şimdi neden onlar kadroya geçerken ben sözleşmeli kalıyım?adını ne koyarsanız koyun ister kıskançlık ister bencillik eğer böyle bir saçmalık yaparlarsa herkes ayaklanır zaten ,valla bilseydik kadroya geçmek için 45 puan düşük alırdık ssaassrrre
Hocam size sonuna kadar katılıyorum...ya ben anlamıyorum bu insanları...arkadaşım 38 le kadroyu kim kaybetmişki sen bulacan....allak bullak ettiniz istekleriniz sayesinde atama yönetmeliklerini kaunları helal olsun yani.....Ben başbakanı çok iyi dinledim..evet bence küçük bir algılama roblemi oldu...Çünkü çok hızlı soruldu soru ve çok hızlı evaplar verdi...arkadaşlar kadro 72 de kaldı...eğer kadrolu alım olacaksa 72 den sonraki puanlar sıraya girer.....bu hep böyle olmuştur..eski köye yeni adet getirmeyin adamın kafasını attırmayın......ya sadece 30 net yapsan alıyosun zaten 38...ben anlamıyorum bu insanları....benim emeklerim çalışmalarımın gece gündüz hiç mi önemi yok şimdi..eğer böle bişi olursa yani biz yüksek puanlarla sözleşmeli kalıp 45 puan altını kadrolu alırlarsa ki bu mümkün değil sonuna kadar dava hakkımı kullanırım.Benim gibi de bi çok sözleşmeli arkadaşım da arayacaktır.
Ya zaten en iyi yerlere 55 lerle ,46 larla sizler atandınız daha bu haksızlık yetmezmiş gibi bi de 46 ının altında kalanları kadroya mı alacaklar ...!!!yuhhh:77wu[1]:

Tepki Skoru
0
bu konuda 46 puan almış biri olarak benim de diyecek sözüm yok açıkçası..şimdi evet bence de kpss asla bir ölçü değil ve olmaz da ama şuan ne yazık ki buna göre görev veriliyorsa adam ilk görevlendirmede75 le sözleşmeli bilmem nerenin bilmem ne köyüne sözleşmeli atanıp gitmiş ise 46 ile beni kadrolu alırsalar yazıklar olsun bu devlete..haa şu ayrı dürüst olmak lazım kimse ayıp olmasın diye baş vuru yapmıyayım demez ben de dahil ama emeğe de yazık yani yerden göğe haklısınız...üzgünüm...

Hocam gerçekten çok güzel düşünüyosunuz...düşüncelerinizden ötürü teşekkür ederim.:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
Hocam gerçekten çok güzel düşünüyosunuz...düşüncelerinizden ötürü teşekkür ederim.:congratulationscut4
empati kurmak gerek arkadaşım,sonuna kadar haklısınız ama bir takım problemlerden dolayı olmadı çalışamadım sınva hatta açıkçası ilçeden bir arkadaşa söz vermiştik seni sınava biz götürürüz diye ona ayıp olmasın diye gittim sınva yoksa çalışmadığım için gidip girmeyecektim bile sınva başvurduğum halde..yerinizde olsam ben de çok üzülürdüm..ama siz de bizim yerimize koyun ne olu biraz kendinizi ne olursa olsun başvurmamız beklenemez ayıp olmasın diye..bu bir fırsatççdilerim ki(dediğim gibi kpss kıstas değil olamaz da ama madem ki var)sözleşmeli olsun razyız hatta razı olmak ne demek çok istiyoruz;alsınlar bizi de hazır ihtiyaç varken..umarım gönlmüze göre olur hepimizinbiz de abarttık ama hamurunu kabarttık misali sizi kadroya alsınlar bizim de hepimizi sözleşmeli alsınlar inşallah:)

Tepki Skoru
0
gardenya arkadaşım yeter artık bu fesatlık......

arkadaşım ne fesatlığından bahsediyosun sen...ben hakkımı arıyorum ya....sen ne emek verdin kpss uğruna hangi şartlarda ne yaptın??ben ne kadar çalıştım senin haberin var mı??ama hakkı hukuku düşünen kim dimi...herkes kendini düşünüyo.siz şimdi utanmadan 71 alan ve dağ tepelerinde karnı burnunda susuz köylerde görev yapan bizlerin yerine kadrolu atanmayı mı umuyosunuz allah aşkına ya....sen neyin fesatlığından bahsediyosun.Hakkımı aramak fesatlık mı oldu...EL İNSAF ....diyorum daha da diyecek bişi bulamıyorum size...

Tepki Skoru
0
çalışanlar hakkını sonuna kdar almalı kpss tabiki bir kıstas

Tepki Skoru
0
arkadaşlar biz kasımda yapılacak özür grubundan tayin isteyemiyor muyuz ben de sözleşmeliyim bilgisi olanların yardımcı olması dileğiyle tşk

Tepki Skoru
0
arkadaşım ne fesatlığından bahsediyosun sen...ben hakkımı arıyorum ya....sen ne emek verdin kpss uğruna hangi şartlarda ne yaptın??ben ne kadar çalıştım senin haberin var mı??ama hakkı hukuku düşünen kim dimi...herkes kendini düşünüyo.siz şimdi utanmadan 71 alan ve dağ tepelerinde karnı burnunda susuz köylerde görev yapan bizlerin yerine kadrolu atanmayı mı umuyosunuz allah aşkına ya....sen neyin fesatlığından bahsediyosun.Hakkımı aramak fesatlık mı oldu...EL İNSAF ....diyorum daha da diyecek bişi bulamıyorum size...
kimse sizi silah zoruyla göndermedi gitmeseydin madem atanalımda neresi olursa olsun diyerek gittiniz benim karnım burnumda falan olmadığı halde cesaret edip uzak yerler yazmadaım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hepinizde meslektaşsınız ne olursa olsun birbirinize bu tür hitamlarda bulunmayınız ben de atanamadım, atanmakta çok istiyorum. ama sözleşmelilerin hepsi kadroya geçirilmeden bizim kadro hayalimizin olması yanlış olur. bu açıdan bakarak onlara da hak vermek gerekiyor. ben sözleşmeli atanmış olsaydım tabiki kadroya geçmek isterdim.

Tepki Skoru
0
sen karınca gibi çalışırken ben ağustos böceği gibi saz çalıp oynadım......hakkımı bilip bilmeden konuşma......hakkını ararken bizleri küçümsüyorsunuz dikkatinizi çekeyim.....

Tepki Skoru
0
Sözleşmeli atanan arkadaşlara ...
Arkadaşlar sözleşmeli olsun neresi olursa olsun diyen siz değil miydiniz 1 ay öncesine kadar....
Karnınız burnunuzda atandınız Gitmeseydiniz.. Biz mi gönderdik . Emin olun sizin yerinize gelmek için can atan o kadar insan varki..
Evet Puanlarımız düşük olabilir ama bakanlığa biz demedik kadrolu atama olsun diye.. Yada biz demedik sözleşmeli terrcih yapamasın diye.. Ben yaptığım soruları kitapçığa geçiremedim .. O yüzden puanım düşük. Genel yetenek ve genel kültürden sadece 45 soruyu yetiştirebildim. Bitirmiştim hepsini ama kitapçıktan cevap anahtarına geçiremedim..Sürem yetmedi..
Onu da geçtim aynı durumda siz olsanız tercih yapmayacak mıydınız .Dürüst olun aa sözleşmelilere ayıp olur ben tercih yapmam mı diyecektiniz kandırmayın kendinizi...

Tepki Skoru
0
ben meslek lisesi çocuk gelişimi bölümü mezunuyum. 1 yıl devlet okulunda görev yaptım. acaba bizlerin atanma şansı varmı. teşekkürler.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle