Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şubatta 30bİn ek alima destek araniyor!! Haydİ

Tepki Skoru
0
ARKADASLAR ŞUBATTA EK ALIM İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ ÖYLE OTURMAKLA OLMUYOR HAK VERİLMEZ ALINIR!!
BAKIN ŞUAN DA MEB MÜSTEŞARLAR ABBAS GÜÇLÜ MEMURLARNET. HERKES BUNU KONUSUYOR
BU KONUDA LÜTFEN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM BİR MAILDE BİZ ATALIM BİR YORUMDA BİZ YAZALIM
BU HABERE LÜTFEN YORUM YAZALIM YAKINDA ACIKLAMA GELİR BASTIRALIM
En az 30 bin atama yapılmalı | Skyturk.net

Tepki Skoru
0
bence de mutlaka olmalı...
:congratulationscut4

Tepki Skoru
0
inş. olur arkadaşlar... bu mağduruyetin giderilmesi gerek... sonuna kadar destek!...

Tepki Skoru
0
Tepki Skoru
0
aynen arkadaşlar ben de sizlerle aynı düşncedeyim hak verilmez alınır zaten eğitim fakültesi mezunlarına okul öncesi diğloması veriliyor biliyor musunuz bilmiyorum seneye kalırsa kulağımızın arkasında göreceğiz atanmayı....

Tepki Skoru
0
inşallah atama olurda mağduriyetimiz biter.Bizler da hakkımız olan öğretmenliği yaparız.Evde oturmakla körelmeyiz.Ben çok bunaldım artık.9 yıl ücretli öğretmenlik yaptım.Bu yıl da çalıştığım okula öğretmen geldi .Yine evdeyim offfff

Tepki Skoru
0
hepimiz maduruz ve hepimiz bekliyoruz. bize bu haksızlığı yapanlara da hakkım helal olmasın.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar fox habere de mailler atalım sky türkle kalmasın şubat ataması yapılmalı, calar saat var 8 de her sabah haydi boş durmak yok ya atanacagız ya atanacagız . atama olmazsa seneye şansımız azalacak yeni mezunlar olacak ayrıca puanlar yükselecek busene şansımızı zorlamalıyız....

Tepki Skoru
0
arkadaşım bizim mezunları geçtim eğitim fakültesi mezunlarına okul öncesi diploması veriliyor bir de onlar çıktı başımıza yani sözün özü bu yıl atandık atandık yoksa hayal yani....

Tepki Skoru
0
destekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şubatta kadrolu alım olursa bi kaç kişi yine mağdur olcak çünkü 55 bin alımdan 30 bini şubatta atanırsa geriye 25 bin kalıyor .ağustosta yeni mezunlarda olacak .kadrolu atama sözleşmeli çalışsanların işine yarayacak biz yine boşta kalacağız .bence iyice araştırdıktan sonra birşeylere karar verelim zaten yeterinc mağdur olduk 2009 puanlılar gitti 2010 puanı alanların çoğu haldı benim yaptığım netlerle 2009 sınava giren kiinin netlerinini kat sayıları aynı değil.bence sözlemeli alımmmmmmmmmmmmmmmmmm yapılsın ki boşta kalanlarda yerleşsin

Tepki Skoru
0
ben atanmayı beklerken atanan arkadaşlardan destek beklerdim, şimdi atandım Allahım bütün hepinize atanmayı nasip etsin, hep hayırlısını dileyin arkadaşlar dua ederken ilk önce herkese sonra banada Allahım deyin Yüce Rabbim sesinizi muhakkak duyacaktır, Abbas güçlüye mail attım atmayada devam edicem o kadar okuduk hakkımızı istiyoruz, açık varken çocuklar öğretmen beklerken bir an önce atanmalıyız diye :) Herşey gönlünüzce olsun, biz doğu köylerine atananlar içinde duanızı eksik etmeyin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle