Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şubatta 30bİn ek alima destek araniyor!! Haydİ

Tepki Skoru
0
Atamaları başlıyor

Beklenen haber nihayet geldi. Öğretmen atamaları için verilmeyen tarih öğretmen adaylarını iyice sabırsızlandırırken aldığımız bir duyuma göre atamaların net olarak 2011 Şubat ayında yapılacağını öğrendik. Edindiğimiz özel bilgilere göre hükümetin desteği ile MEB Şubat ayında 25 bin küsur öğretmen ataması gerçekleştirecek. Bir kısmı sözleşmeli, bir kısmı kadrolu olmak üzere 25 bin küsur atanacak olan öğretmen yurdun tüm bölgelerine gönderilecek.
Özellikle öğretmen açığının bulunduğu doğu bölgelerine yapılması düşünülen 2011 Şubat öğretmen atamaları özellikle Milli Eğitim Bakanımız Nimet Çubukçu’nun doğu bölgelerdeki eğitim sıkıntısını çözmekte istikrarı sonucu olarakta değerlendirilmekte.
2011 Şubat öğretmen ataması için doğu bölgelerde hangi ile ne kadar öğretmen atanması düşünülüyor?
@ Van : 33

@ Hakkari: 30 @ Diyarbakır: 34

Tepki Skoru
0
İnŞallah bu okuduklarimizin doĞruluĞu yakin zamanda bİr basin aÇiklamasiyla duyurulur. Bence kesİnlİkle Şubatta alim olacak olmalida bu kadar maĞdur varken 2011 aĞustos atamasini beklemezler malum seÇİm Öncesİ bİr yatirim olmali bu atamalar .az Önce nİmet ÇubukÇu'ya da maİl attim sesİmİzİ de duyurmaya devam edİcem. Hakkimizda hayirlisi bakalim

Tepki Skoru
0
Yağmur gürer arkadaşım söylediklerinizi destakliyorum fakat bizler, bekar insanlar gibi sorumsuz kişiler değiliz diye bir kelime kullanmışsınız size katılmıyorum bende bekarım fakat sorumluluklarımında son derece farkındayım eğer olmasaydın 2 yıldan beri bu kpss illetiyle uğraşmazdım ,kırıcı olmayalım lütfen.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende sizlere her zaman desteğim mailleri attım umarım bizden kimse kalmaz..:))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle