Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şubatta 30bİn ek alima destek araniyor!! Haydİ

Tepki Skoru
0
ilk tercihleri olan İstanbul Arnavutköy’e atandılar

KPSS’de (Kamu Personeli Seçme Sınavı) kopya skandalının patlak vermesinden sonra 120 soruya doğru cevap verdiği ortaya çıkan Levent ve Seher Çelebi çifti, ve onlarca fulleyen çift soruşturma devam etmesine rağmen, ilk tercihleri olan İstanbul Arnavutköy’e atandı.

KPSS’deki kopya skandalı soruşturması henüz tamamlanmadı ama tam puan alan 350 adaydan bazılarının ataması yapıldı. Olan ilk sınavda atanabilecek durumda olup sınav iptaliyle atanamayacak binlerce öğretmen adayına oldu.

KAMUOYU SORU SIZDIRAN BU GRUBA NEDEN HİÇBİR ŞEY YAPILAMAMASINA İÇERLİYOR VE SORUYOR. SORU SIZDIRANLARA NEDEN DOKUNULAMIYOR?

Tepki Skoru
0
BAŞBAKAN NE SÖZ VERMİŞTİ Başbakanımızın 2002 yılında ki seçim mitinglerinde öğretmen atamaları ile ilgili sözleri: İzmit Mitinginde;

Şu sisteme bakın hele, ülkede 72 bin öğretmen açığı var, sen sınavla öğretmen seçiyorsun (KPSS). Hangi akla hizmet ediyorsunuz? Bırak da öğretmenlerimiz okul seçsin, göreve başlasın, önüne niye engel koyuyorsun? Ama inşallah biz hükümetimizi kurduğumuzda bütün öğretmenlerimizi göreve başlatacağız ve öncelikli olarak eğitim sorununu çözeceğiz...
Gaziantep Mitinginde;

Yahu bir sürü bölüm öğretmenimiz boşta geziyor. Resim öğretmeni matematiğe, müzik öğretmeni beden dersine giriyor. Niye? Öğretmen ihtiyacı var. Ama bakın ki işe bunlar bir de sınavla öğretmen alıyor . O zaman niye okutuyorsun bu öğrencileri, yazık değil mi? Öğretmen almıyorum de, bu evlatlarım okumasın boşuna. Ama biz iktidar olunca inşallah boşta öğretmen adayı olmayacak...

İstanbul Mitinginde;

Birçok gencimiz, özellikle öğretmen adaylarımız işsiz kaldı. Ülkede eğitim çökmüş, köy okulları kapanmış merkezdeki okullar bile öğretmen diye can çekişiyorken, sen sınavla öğretmen seçmeye kalkıyorsun, bıraksana genç öğretmenlerimiz gitsin çalışsın. O kadar sene beklet, sonra al. O adamda artık heves kalır mı, öğretmenlik yapabilir mi? Ama inşallah biz iktidar olunca öğretmenler okulun bittiği gün hazırlıklarını yapacak ve ertesi gün görev aşkıyla okuluna gidecek. Hiç merak etmeyin.

abbasğüçlü.com

Tepki Skoru
0
İŞte halkımız ne umutlarla oy veriyor ve umutları nasıl yok ediliyor ispatı bu. Oy aldıktan sonra da verilen sözler tutulsaydı siyaset olmazdı herhalde. Siyaset için değil Türkiye eğitimcilerinin hakkını alması için:2011 DE 30 BİN KADRO İSTİYORUZZZZZ!

Tepki Skoru
0
kopya, skandal, medya, göstermelik iptal, katsayılarla oyna, sıralamayı kaydır, kopyacıları ata, eeeeeeeeeeeeee hem yoğurdu hem kaymağı iyi iş valla hakkımızı vereceksiniz… parayla değil hakkımızla aldık ek atama yapılsın yeter bu haksızlık (alıntı)

Tepki Skoru
0
kesinlikle 30 bin daha alım yapılmalı kopya olayından sonra birçok insan mağdur oldu ayrıca sayın başbakanımız maduriyeti gidermek için alım sayısını artıracağız demişti lütfen verilen sözlerin arkasında durulsun (Alıntı)

Tepki Skoru
0
2011 ŞUBATTA ATAMA YOK DİYORLAR;PEKİ 2009 KPSS PUANIMIZ GEÇERSİZ Mİ OLACAK ? O ZAMAN NEDEN BU SINAV 2 YIL GEÇERLİ DENİYOR? BİZİM NEDEN 2. BİR HAKKIMIZ OLMUYOR? ADALET BUNUN NERESİNDE? ŞUBATTA 30 BİN ATAMA YAPILMALI.. (alıntı)

Tepki Skoru
0
2 aylık bebeğim var ve ona nasıl bakacağımı hesaplıyorum önceki atamayı az bir puanla kaçırdım subat ataması kesin olmalı çok mağdur olduk biz bekar sorumsuz kişiler değiliz herkesin geçindirmek olduğu bir ailesi var yeter artık 4 yılı boşu boşuna okumadık atayın bizleri ,ücretli çalıştırmaya son verin.(Alıntı)

Tepki Skoru
0
Devletimizin, bakanlıgımızın bu kadar magdur genci ve ailelerini bu vaziyette bırakıp üzmeyeceklerine kalpten inanıyorum.. atama muhakkak olacaktır sayın arkadaşlar gönlünüzü rahat tutunuz..(Alıntı)

Tepki Skoru
0
2011 ŞUBATTA ATAMA YOK DİYORLAR;PEKİ 2009 KPSS PUANIMIZ GEÇERSİZ Mİ OLACAK ? O ZAMAN NEDEN BU SINAV 2 YIL GEÇERLİ DENİYOR? BİZİM NEDEN 2. BİR HAKKIMIZ OLMUYOR? ADALET BUNUN NERESİNDE? ŞUBATTA 30 BİN ATAMA YAPILMALI.. (alıntı)
hocam süpersin ya dökmüşsün ne varsa haberlerde

Tepki Skoru
0
Sabah ki sınavda kopya yokmuş gibi iptal etmediler kopyacılar atandı ben şimdi nasıl oturupta ders çalışayım.devlete hiç güvenmiyorum.

Tepki Skoru
0
şubat ayına dogru hızla ilerliyoruz ve halen bir öğretmen alımı haberi yok :( aalmıyacaklar biliyorum ooffffff oooffff

Tepki Skoru
0
Benİm kpss ye gÜvenİm klamadi.oturup ders ÇaliŞamiyorum ya.hayatimizla oynadilar.ertelenen sinavda puanim atanmaya yetİyordu.netlerİm ayni olmaisina raĞmen puanim dÜŞtÜ ve atanamadim.bİzlerİm maĞdurİyetİ gİderİlmelİ.ek alima destekkkk İnŞ olurrr allahimmm

Tepki Skoru
0
kopya, skandal, medya, göstermelik iptal, katsayılarla oyna, sıralamayı kaydır, kopyacıları ata, eeeeeeeeeeeeee hem yoğurdu hem kaymağı iyi iş valla hakkımızı vereceksiniz… parayla değil hakkımızla aldık ek atama yapılsın yeter bu haksızlık (alıntı)
ağzına, diline sağlık arkadaşım

Tepki Skoru
0
Tepki Skoru
0
BAŞBAKAN NE SÖZ VERMİŞTİ Başbakanımızın 2002 yılında ki seçim mitinglerinde öğretmen atamaları ile ilgili sözleri: İzmit Mitinginde;

Şu sisteme bakın hele, ülkede 72 bin öğretmen açığı var, sen sınavla öğretmen seçiyorsun (KPSS). Hangi akla hizmet ediyorsunuz? Bırak da öğretmenlerimiz okul seçsin, göreve başlasın, önüne niye engel koyuyorsun? Ama inşallah biz hükümetimizi kurduğumuzda bütün öğretmenlerimizi göreve başlatacağız ve öncelikli olarak eğitim sorununu çözeceğiz...
Gaziantep Mitinginde;

Yahu bir sürü bölüm öğretmenimiz boşta geziyor. Resim öğretmeni matematiğe, müzik öğretmeni beden dersine giriyor. Niye? Öğretmen ihtiyacı var. Ama bakın ki işe bunlar bir de sınavla öğretmen alıyor . O zaman niye okutuyorsun bu öğrencileri, yazık değil mi? Öğretmen almıyorum de, bu evlatlarım okumasın boşuna. Ama biz iktidar olunca inşallah boşta öğretmen adayı olmayacak...

İstanbul Mitinginde;

Birçok gencimiz, özellikle öğretmen adaylarımız işsiz kaldı. Ülkede eğitim çökmüş, köy okulları kapanmış merkezdeki okullar bile öğretmen diye can çekişiyorken, sen sınavla öğretmen seçmeye kalkıyorsun, bıraksana genç öğretmenlerimiz gitsin çalışsın. O kadar sene beklet, sonra al. O adamda artık heves kalır mı, öğretmenlik yapabilir mi? Ama inşallah biz iktidar olunca öğretmenler okulun bittiği gün hazırlıklarını yapacak ve ertesi gün görev aşkıyla okuluna gidecek. Hiç merak etmeyin.

abbasğüçlü.com

Tepki Skoru
0
iktidara gelene kadar atıp tutuyorlar amaaaaa geldilermide fooosssss kendi adamlarını sadece alırlar yazıklar olsun bunlara yaaa hep vaat hep vaat icraata gelince bişey yok VAADETTİN SALLABAŞ habire sallıyorlar iştee...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle